Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Na Facebook stranici kazu: " Aplikaciju smo postavili da pratimo vašu zainteresovanost za ovaj telefon. Naša prodaja ce vas kontaktirati i ponudice vam detaljno sve uslove nakon cega se odlucujete za kupovinu ;) "

Ako bude 14 zainteresovanih, ima da naruče od Samsunga 14 komada.:)
Da se ne istroši preduzeće.:p

Tako nekako :D

Mislis najrasprostranjeniji, ali ne i najbolji, Vip i Telenor za sada imaju bolji (kvalitetniji), generalno, opet sve zavisi ko gde koristi, kuca ili zgrada pored tebe mozda ima bolji vipov signal i obrnuto. Mada koliko vidim i oni su poceli sa renoviranjem samo malo kasno, pretpostavljam da im je primat bila prodaja kompanije u to vreme.

U Kraljevu je npr. VI* neupotrebljiv na 5 km od centra jedva imas 2 "crte" od 5, telesmor ima podrsku za "brze" mreze samo u centru i 2 km oko njega sa signalom nisu losi ali ipak nisu kao nasi. Lelekom ima uvek pun signal i cujnost i dostupnost je odlicna jedino taj internet je ocajan sa protokom nesto zadnje vreme ali ja nesto i ne ocekujem brze i stabilnije ipak je to domaca firma :).

Broj koji je pod ugovorom ne moze da se prebaci u drugu mrezu dok ne istekne ugovor(jedino da se raskine ugovor tj.isplati ostatak ugovora),tako mi je receno u Telenoru.

Ne zaleći se, Cezare. :)

btw. javi kada uzmeš S3 da mi prodaš S2 :D

Ne zaleći se, Cezare. :)

btw. javi kada uzmeš S3 da mi prodaš S2 :D

Javljam :)

U svakom slucaju hocu da promenim VIP zbog toga sto su bezobrazni i nisu mi izasli u susret kad sam imao problem. Znam da ni ovi nisu bolji, ali eto iz principa...Lelenor mi ne odgovara zbog malog broja minuta za razgovor u paketima

Verujem da to radiš iz principa, ja sam isto tako tvrdoglav kada je neko bahat, al' razmisli još malo, verujem da ti paketi u VIPu više odgovaraju, kao i pouzdanost njihovog neta. Ja sam i dalje u dilemi da li da uzimam One X/GNex/S3(vrlo malo verovatno) ili da sačekam da ljudi kupe S3 pa da prodaju S2. A svakako mi istekao ugovor u VIPu, pa je možda bolje tamo da uzmem... Nisam pametan.

Postoji nesto sto se zove kaznjavanje zbog lose usluge mada ocito da su ljude kratke pameti i da samo gledaju krajnju cifru :)

Ajde onda mene posavetuj kako svo troje da ih kaznim a da i dalje imam mobilni koji mogu da koristim za razgovore u SR i da me kosta isto ili manje nego kod njih? :)
nikako nego da uzimam pakete i telefone gde imaju najmanju zaradu a ja najvecu korist. Zato i kazem-ne budi tvrdoglav :p

Da, ali ne moze da se rezervise. A bas sam hteo da rezervisem jedan i kod njih :)

Bla bla bla bla bla bla Social Tag, Smart Stay, Smart Alert, Direct Call, S Voice, S Beam, AllShare Play i Buddy Photo Share i AllShare Cast, bla bla. Koja gomila mumbo jumbo. Ima tu i korisnih stvari ali je većina bloatware. I za kraj slika s3-4.jpg

Jos da se i Telesmor oglasi,pa ako svi budu ponudili,mozda ga daju malo povoljnije,ono kao konkurencija :-$

Zasto takav stav prema DOMACOJ firmi, ja iz principa nisam korisnik nijedne druge strane mreze ako me vec kraduckaju neka me kraduckaju nasi :). MTS i dalje ima najbolji signal tacka.

Samo ti zivi u zabludi, niko ti ne brani. To sto je domaca ne znaci da joj iko daje za pravo da laze svoje korisnike, posmatra ih kao krdo ovaca i tretira kao stoku. Neka hvala.

Javljam :)

U svakom slucaju hocu da promenim VIP zbog toga sto su bezobrazni i nisu mi izasli u susret kad sam imao problem. Znam da ni ovi nisu bolji, ali eto iz principa...Lelenor mi ne odgovara zbog malog broja minuta za razgovor u paketima

Sam si kriv sto si ispao vuna :) sledeci put malo bolje pazi sta radis. I nije pametno da zbog toga srljas u jos gore uslove.

Poslednja izmena:
Evo ga na facebook-u isti sadržaj promo poruke samo je drugi operater u pitanju, tj. Telenor. :)
Cene ni ovde nema..

Dal ja mogu da prebacim broj u telekom i potpisem ugovor sa njima, ako i dalje imam ugovor sa VIPom? Ja bi nastavio da placam VIPu dok ne istekne u Septembru...

Mislim da postoji fora, moglo je pre, samo mora da se raspitas. Odes u vip i kazes hocu da promenim broj telefona, to je oko 300 din bilo, a taj tvoj broj postaje slobodan i njega bi trebao da mozes da prebacis u drugu mrezu. Raspitaj se, znam da su neki to radili kod vip-a.

Mislim da postoji fora, moglo je pre, samo mora da se raspitas. Odes u vip i kazes hocu da promenim broj telefona, to je oko 300 din bilo, a taj tvoj broj postaje slobodan i njega bi trebao da mozes da prebacis u drugu mrezu. Raspitaj se, znam da su neki to radili kod vip-a.

Odlicna ideja :)

Sam si kriv sto si ispao vuna :) sledeci put malo bolje pazi sta radis. I nije pametno da zbog toga srljas u jos gore uslove.

Cek bre, sta ti pises. Pa ja sam im rekao da je moja krivica i da pristajem sve da platim. Samo sam trazio da mi dozvole na rate i nista vise. Nisu mi izasli u susret i to je po meni jajarski

Po najnovijem kursu to je 540€ sto znaci nije ono sto su pricali 800$ da ce biti... U CT GS2 59.999 :D

Ma biće na nivou Note-a, možda i One X, sve preko toga je too much.

U istom danu, sva tri operatera...hehehe, biće zanimljivo...ja sam odlučio da sačekam VIP-ovu ponudu, verujem da će biti najjeftiniji...
Ako preteraju sa cenama, uzimam One X...prosto kao pita :D

Ja kontam da bi s3 trebao da bude 2-3 hiljade skuplji od one x-a na npr. 325 tarifu kod vipa.

Nazad
Vrh Dno