Samsung, apple glossy bela da. HTC, Nokia mat bela ne.White is for gals![]()
Nista dok se to ne opipa i ne vidi uzivo. Ovako moze da se nagadja do prekosutra. Jel se zna ko ce prvi imati s3 u ponudi od nasih operatera?
najverovatnije ce prvi VIP pa Telenor, a za mts mozda iduce godine.
Znam sigurno ko neće![]()
http://www.phonearena.com/news/Screen-comparison-Samsung-Galaxy-S-III-vs-the-fierce-competition_id30435
"To us, the best phone display out there remains the one of the HTC One X. It has natural, yet saturated colors, as well as a fantastic brightness output. Then it all comes down to your own taste. Would you get something that's unnatural but still downright beautiful, or would you stick to a more balanced image which keeps things real? In any case, you can rest assured that the Galaxy S III has one helluva good screen, worth every penny."
Ti zasluzujes 10 po postu onda, a nakupio si ih do 100 sigurno! ,)
Toliko odlicni da mogu iz aviona da ti kazem koji je samoled a koji nije![]()
100% true!Ne moze da se poredi plazma i samoled. Samoled ima neprirodne prezasicene boje. O tome sam pricao ovde i kad su se pojavile prve generacije samoleda pa su sirocici koji su jedva skupili za najmoderniji ultra fon hteli da me razapnu
Samoled je nesto kao dr dre slusalice- nista kvalitetnije, samo prenaglaseno i neprirodno. Samo prvo sljasti a drugo gruva.
Ne moze da se poredi plazma i samoled. Samoled ima neprirodne prezasicene boje. O tome sam pricao ovde i kad su se pojavile prve generacije samoleda pa su sirocici koji su jedva skupili za najmoderniji ultra fon hteli da me razapnu
Samoled je nesto kao dr dre slusalice- nista kvalitetnije, samo prenaglaseno i neprirodno. Samo prvo sljasti a drugo gruva.
Ne moze da se poredi plazma i samoled. Samoled ima neprirodne prezasicene boje. O tome sam pricao ovde i kad su se pojavile prve generacije samoleda pa su sirocici koji su jedva skupili za najmoderniji ultra fon hteli da me razapnu
Jedini displeji kojima skidam kapu su retina i IPS sa One X![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari