Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Meni je u pocetku na slikama plavi bio bas odvratan, a sada... Hm, dobro cu razmisliti koji da uzmem

Po toj logici, većina Apple korisnika je žensko :)

No comment :D

Otkad je glossy bela boja za žene, šta vam je? :)

Ja bas volim belu boju :) pogotovo patike :) sad moram i neki beli Iphone da uzmem :p

Nisam ni znao da postoje druge patike osim belih :D. Mada kod nas je najpopularnija kombinacija black on black on black

Nista dok se to ne opipa i ne vidi uzivo. Ovako moze da se nagadja do prekosutra. Jel se zna ko ce prvi imati s3 u ponudi od nasih operatera?

http://www.phonearena.com/news/Screen-comparison-Samsung-Galaxy-S-III-vs-the-fierce-competition_id30435

"To us, the best phone display out there remains the one of the HTC One X. It has natural, yet saturated colors, as well as a fantastic brightness output. Then it all comes down to your own taste. Would you get something that's unnatural but still downright beautiful, or would you stick to a more balanced image which keeps things real? In any case, you can rest assured that the Galaxy S III has one helluva good screen, worth every penny."

http://www.phonearena.com/news/Screen-comparison-Samsung-Galaxy-S-III-vs-the-fierce-competition_id30435

"To us, the best phone display out there remains the one of the HTC One X. It has natural, yet saturated colors, as well as a fantastic brightness output. Then it all comes down to your own taste. Would you get something that's unnatural but still downright beautiful, or would you stick to a more balanced image which keeps things real? In any case, you can rest assured that the Galaxy S III has one helluva good screen, worth every penny."

Provokacija, 3 boda!! :D

Ti zasluzujes 10 po postu onda, a nakupio si ih do 100 sigurno! ,)

Ko jednom dodje u posed sa samoled displejem, tesko se od njega rastaje :)

Kao sto neki kazu, lcd, led...sve je to lepo, al' kvalitetna plazma nema premca :D

Ne moze da se poredi plazma i samoled. Samoled ima neprirodne prezasicene boje. O tome sam pricao ovde i kad su se pojavile prve generacije samoleda pa su sirocici koji su jedva skupili za najmoderniji ultra fon hteli da me razapnu :)
Samoled je nesto kao dr dre slusalice- nista kvalitetnije, samo prenaglaseno i neprirodno. Samo prvo sljasti a drugo gruva.

To je nekad možda bilo, a i zavisi od ambijentalnog svetla, kao što zavisi i kod svih drugih tipova ekrana. Uglavnom, preterao si sa svojom ocenom, tj možda je tako bilo u početku, ali sad su svi tipovi ekrana u flagship klasi više nego odlični.

Toliko odlicni da mogu iz aviona da ti kazem koji je samoled a koji nije :)

Toliko odlicni da mogu iz aviona da ti kazem koji je samoled a koji nije :)

Pa naravno, samoled-ov kvalitet se vidi na kilometar :D

Bez preterivanja, koji god telefon da sam uzeo pored sgs, sgs2, a pogotovo 8500 wave nisam video da ima bolji ekran. To sto neki pominju da navodno bljesti, prenaglasava boje i tome slicno, kada se nameste boje preko voodoo aplikacije opet samoled ima realniji spektar boja i gotovo da ne kazem 100%, ali 95% crna je crna boja, dok kod lcd tehnologije tome nema leka, crna ne postoji samo gray. O potrosnji necu ni da komentarisem.

Poslednja izmena:
Ne moze da se poredi plazma i samoled. Samoled ima neprirodne prezasicene boje. O tome sam pricao ovde i kad su se pojavile prve generacije samoleda pa su sirocici koji su jedva skupili za najmoderniji ultra fon hteli da me razapnu :)
Samoled je nesto kao dr dre slusalice- nista kvalitetnije, samo prenaglaseno i neprirodno. Samo prvo sljasti a drugo gruva.
100% true!
E neka si im objasnio :D

+1

Mozda je tako,ali kao i u muzici,nekome se bas tako-kako je - SVIDJA! Ja recimo te slusalice ne bi na ushi stavio ni za koje pare,ali zato mi samoled prija,jednostavno volim takve boje...opet dolazimo na cuveni stvar ukusa...a sa druge strane - brate,daj ti meni jake boje ,lako cu ja to da unakazim i osakatim - svako moze da napravi kako mu odgovara...a ne da se patim sa lcd-om na brightness na max na suncu nadzirem sta se desava na fonu...Prirodne boje imam u prirodi,telefon hocu da gledam cisto i jasno. Tacka

^i da stedi bateriju, da ima pravu crnu.. :) Sta fali super amoledu na telefonu, sigurno necu obradjivati fotografije u PS-u na pa da mi smetaju neprirodni kontrast, saturacija.. :d
U odnosu na lcd crna je- crna a ne siva sa zuckastim sranyima, boje su prezasicene ali sta fali, volem high contrast :d bas su napusene boje.

A pored svega toga ta tehnologija manje trosi a baterije na Android telefonima su i dalje smesne.

Jedini displeji kojima skidam kapu su retina i IPS sa One X :)

Da ali je retina- retina, mislim na IP4/S mala dijagonala i ludacka rezolucija ;) A zar One X nije IPS??

Vrh Dno