Forceptor
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 180
Da ali je retina- retina, mislim na IP4/S mala dijagonala i ludacka rezolucijaA zar One X nije IPS??
Pa i tvoj 8500 wave je imao na 3.3 incha ludacku rezoluciju
Da ali je retina- retina, mislim na IP4/S mala dijagonala i ludacka rezolucijaA zar One X nije IPS??
Nije, SLCD2 je, a to nisi isti ekrani. Mada da budem iskren, ne znam koja je razlika.
Mozda je tako,ali kao i u muzici,nekome se bas tako-kako je - SVIDJA! Ja recimo te slusalice ne bi na ushi stavio ni za koje pare,ali zato mi samoled prija,jednostavno volim takve boje...opet dolazimo na cuveni stvar ukusa...a sa druge strane - brate,daj ti meni jake boje ,lako cu ja to da unakazim i osakatim - svako moze da napravi kako mu odgovara...a ne da se patim sa lcd-om na brightness na max na suncu nadzirem sta se desava na fonu...Prirodne boje imam u prirodi,telefon hocu da gledam cisto i jasno. Tacka
Bravo stvarno... Mada sta im vredi kad su pokvarili mrezu, a i ocajan im je internet protok...
Ne vidim smisao rezervacije bez cene.
Da je i jedan jedini dinar ne bih ga uzeo kod Telekoma iz principa. Prosto ne volim Telekom.
Da je i jedan jedini dinar ne bih ga uzeo kod Telekoma iz principa. Prosto ne volim Telekom.
Od inacenja mozes imati samo stetesta ako bude uber-povoljno?
Na Facebook stranici kazu: " Aplikaciju smo postavili da pratimo vašu zainteresovanost za ovaj telefon. Naša prodaja ce vas kontaktirati i ponudice vam detaljno sve uslove nakon cega se odlucujete za kupovinu"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari