Koliko ja vidim problem je cela pompa oko telefona. Samsung unpacked, najavljivanje 2 meseca unapred sa mega eventom, dve kapljice(lol?!), te teaseri i ostale gluposti i izbace isti telefon kao One X (samo ruzniji). Dok je taj One X samo usetao na trziste bez ikakvog preterivanja.
Samsung je poceo da pravi feste kao, jedna druga poznata kompanija ( ajde da se ne pominje ime). Ali nesto to ne uspeva.
Da ne mislite da imam nesto protiv samsunga, sad kazem da cu verovatno uzeti SGS3 kad izadje(ako cena bude u rangu one Xa) zbog toga sto ima sd slot i izmenjivu bateriju u odnosu na telefon iz drugog tabora.
Sta se sad u'vatili toga ko sta preferira...pa eno ceo Engadget propagira iPhone, i to cela planeta zna, pa nikom nista
@Zechs
Upravo tako, samo što oni verovatno dobijaju i neku kintu od toga, ja od Samsunga nisam video ni petoparac zato što volim njihove proizvode, niti očekujem da mi išta daju za to... Ljudi su previše naivni, apsolutno niko nije neutralan ni u jednoj stvari - što pre to skapirate, biće bolje za vas. Da li bi bilo bolje da sam skrivao to da volim Samsung ili ovako kad sam iskreno rekao šta mislim o njima?
Sve, mogu da razumem, ali 4.8"...zastoooo pobogu, pa nismo svi Shaquille O'Neal-ovi sa saketinama teniskog reketa...vec je utvrdjeno da je idealna velicina u rangu od 4-4.3" :banghead:
Pocni Gizmo da ih hvalis, mozda i dobijes neki dinar
P.S. Ako treba pisacemo i peticiju![]()
Ma raspisasmo se mi ovde strašno a sve manje o S3 modelu...ljudima je nekako po p.s.-u da više kritikuju nego da hvale. Da ti napišeš još dobrih testova nama a o svakom proizvođaču po zasluzi.Daleko sam ti ja od profesionalca, još sam ja mlad i zelen u ovom poslu![]()
Nego, zašto ovaj ovako ružan, neubedljiv, stereotipan, hardverski opet očekivan Samsung Galaxy S3 ispade na kraju ovako dobar telefon!!
Teška sam cicija i nemate pojma koliko mi je trebalo da ubedim sebe samog da iskeširam 500 evra+ ugov.obav. za ovaj One X a sad Samsung izbaci ovaj beli S3 koji je bar na slikama tako šmekerski da nemam reči.
Od našeg Samsung predstavništva? :d . Oni verovatno ne znaju da Benchmark postoji, niti mare za IT medije. Gledaju kako da potroše budžet na bilborde, časopise i glupe reklame po gradu, umesto da počnu da ustupaju uređaje na test. Osim izmoljene posete njihovom predstavništvu da testiram D8000 tv, za više od godinu dana kako radim ništa od njih nije direktno stiglo na test. Sve ide preko PR agencija i operatera, oni su potpuno nezainteresovani za svaku saradnju, i nije mi teško da to napišem. Čak i da neko slučajno odande čita ovaj forum (čisto sumnjam), možda malo mućnu glavom i krenu da sarađuju.
Kakav strašan detalj mi je promakao, taskmanager se poziva držanjem na home dugme?!? Tužno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari