Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ceka se IP5 kako bi Samsung izbacio SGS4..ovaj je samo odgovor na IP4S

Odlicno ako ima, od svih gluposti koje su predstavili jednu pametnu stvar nisam video :)

Pretera ga i ti sada, pa sgs2 je bolji telefon od ip4s.

Poslednja izmena:
A znamo takođe, to je juče objavljeno, da je TSMC uspešno testirao prvi probni primerak dual-core A9 Cortex procesora koji radi stabilno na 3.1 GHz. Dakle, po meni, ovaj Exynos procesor mora da radi na minimum 1.7-1.8 GHz jer proizvodni proces to svakako omogućuje.
Kako mogucnost da dual core postigne 3.1GHz znaci da quad-core mora da postigne 1.7GHz?

Pa lako, telefon ce sve sam da skonta, samo treba da ga cimnes onoliko puta koji broj po redu zelis da pozoves, ili ce cak na osnovu polozaja u kom si ga prineo uvetu skontati koji zelis da pozoves.
Kao sto rekoh, nepotrebna komplikacija koja nece raditi kako treba i samo ce jos vise otezavati inace prostu operaciju.

Ceka se IP5 kako bi Samsung izbacio SGS4..ovaj je samo odgovor na IP4S

Slažem se sa ovim. S obzirom da će će IP5 verovatno izaći ove godine Samsung nikako nije mogao da dozvoli da izbaci neko čudo od telefona jer ipak je onaj koji poslednji nešto izbaci u prednosti. Ostavili su sebi prostora da vide šta će Apple da uradi. Obično nadmudrivanje kompanija i kalkulacije, nisu oni tu da ispunjavaju naše želje nego da ostvare profit po bilo koju cenu.
Inače što se mene tiče SGS 2 koji trenutno imam mi je sasvim dovoljan. I da imam viška para ne bih uzimao u obzir SGS 3, mislim da nema ništa senzacionalno novo zbog čega bih se izložio trošku od 200+ eur. I definitivno treba da se vidi uživo i proba u ruci pa da se komentariše kvalitet izrade. Meni je kod SGS 1 plastika prilično smetala dok mi je kod SGS 2 super.

I još nešto, ova fora da telefon sam pozove kada otvorimo neki kontakt i prinesemo ga uvetu. Šta se dešava kada taj kontakt ima više brojeva, tipa fixni i dva mobilna?

A jel si ti video da to radi kad je onaj sto je pokazivao bio u stock sms aplikaciji,procitao je sms,i umesto da kuca,prislonio fon uvetu i fon automatski zove- koji broj? Pa prosto-onaj broj sa koga ti je stigao sms-isti onaj na koji bi odgovorio- nisi uopste pratio. Sto se mene tice to je extra stvar.

@LazaNS
@dr.sonic
Nisam na taj nacin mislio, vec na nacin kao i sto zovete iz imenika. Mozete da udjete u sve brojeve kontakata i
izaberete broj (kuca, posao mob i sl.) ili odmah pritiskom da zovete predefinisani broj. Zadrzis prst na broju i oznaci ga kao "glavni".
Ne znam da li sam bio jasan?

Prvi put sam te razumeo, drugi put nisam :)
Ovo što kaže munja je dobro, mada ni to uvek nije korisno. U svakom slučaju više je gimick nego nešto super korisno, kao i ono za kameru.

Sve u svemu, nije loš telefon, verovatno najbolji mobilni u ovom trenutku. Problem je u tome što SGS3 treba da predstavlja naslednika najboljeg telefona iz prošle godine i svi su u glavama očekivali veliki skok napred, a dobili su mizernu evoluciju, dakle ponovlila se priča sa iP4 i iP4S. I ponovo, kao što je Apple tada uradio, Samsung gura u prvi plan priče o novim softverskim dotignućima koja još jednom neće služiti ničemu korisnom osim zaluđivanju priprostih. Ne daj bože da, ugledajući se na jabuku, Samsung zaista uspe da napravi klub Galaxy fanboja, ovaj forum ga je u tom slučaju ugasio.

Sve u svemu, ok telefon, moglo je i bolje, idemo dalje.

ali telefon je samo ok...prednosti u odnosu na one x su mizerne, daleko od onih kakve su bile izmedju s2 i sensation-a. i kada budu portovali ceo njegov rom na s2 hoce li uopste biti razlike izmedju s2 i s3? ^^

Meni smeta velicina telefona.
Koliko procenata usera gleda filmove u HD na telefonu?
Da li strimujete 4g mrezom filmove sa neta(koju jelte nemamo)?
Ako gledate, koliko setova baterija nosite sa sobom?
Meni je problem ekran, roditelji nisu planirali da drzim cepanicu u ruci. Nemam toliki palac. Wtf? HD2 je mera moje ruke.
Pitam se, posto su stavili 2100 Mah, koliko ovo cudo vuce struje. Koji se se bagovi pojaviti kada telefon krene u prodaju.
Nekako mi se cini, da u poslednjih dve godine nismo dobili nista korisno od smart telefona.
Gledali smo filmove i ranije, imali smo profi aparate za slikanje, od funkcionalnosti se pojavilo ovo instant prebacivanje sa S3 na S3 sa Wifi i mogucnost prezentacije.
Povecala se brzina transfera na 300 Mbps. Pojacavali su brzine procesora, sys mem je ostala ista. Veci ekrani, veca potrosnja.
Jedino sto se menja je brzina izlazaka modela sa minornim promenama u konfiguraciji, ne mogu da stanu vise u dzep, ne mogu za izdrze vise par dana u stand-by.
I izbijaju nam lovu iz dzepa zarad produciranja medju prijateljima. Ono sto bi ja najvise cenio je baterija koja je vece gustine pakovanja, moze da izdrzi 10-15 h arcenja ili par dana u stand-by (ali da u tom modu stize posta, sinhronizuje se kalendar).
Na security nije nista radjeno u fabrickoj verziji firmware-a. Postoje samo obican password i sim lock. Svi mi drzimo razne mailove na telefonima i druge podatke, BB je recimo imao opciju na stormu pre 3 godine da wipuje ceo phone. Imao je firewall, filtraciju SMS poruka i dolazecih poziva u softveru.
Ovo sve ostalo postoji na telefonima od pre dve godine.
I telefon mi lici na PSP, kao da sve ide ka igrackoj platformi.

Poslednja izmena:
29. , vec je receno cini mi se....kod nasih provajdera u junu

Pa ICS je dodao paprike bar sto se tice browsinga :) Mada i ostale stvari rekli su da je mnogo bolje i da je sa ICS-om tek prava stvar :) A procitacu ove da vidim sta kenj.aju :)

diskutujete na osnovu cega? Zadnji post je bio prije nekoliko dana a tel juce predstavljen.

Ne znam o čemu pričaš, svi su pratli live prenos i komentarisali, zadnji post je od pre sat vremena.

šta ima da *****ju kad je generalno 4s (sad koristim) bolji od s2 (koristio) :D

Nazad
Vrh Dno