Kako mogucnost da dual core postigne 3.1GHz znaci da quad-core mora da postigne 1.7GHz?A znamo takođe, to je juče objavljeno, da je TSMC uspešno testirao prvi probni primerak dual-core A9 Cortex procesora koji radi stabilno na 3.1 GHz. Dakle, po meni, ovaj Exynos procesor mora da radi na minimum 1.7-1.8 GHz jer proizvodni proces to svakako omogućuje.
Pretera ga i ti sada, pa sgs2 je bolji telefon od ip4s.
Kako mogucnost da dual core postigne 3.1GHz znaci da quad-core mora da postigne 1.7GHz?
wow 3.1GHz kuda ovaj svijet ide
Telefon jeste hardverski jak i poznajuci Samsung optimizovan do savrsenstva, da li je HOX konkurentan model?
Pretera ga i ti sada, pa sgs2 je bolji telefon od ip4s.
Ceka se IP5 kako bi Samsung izbacio SGS4..ovaj je samo odgovor na IP4S
I još nešto, ova fora da telefon sam pozove kada otvorimo neki kontakt i prinesemo ga uvetu. Šta se dešava kada taj kontakt ima više brojeva, tipa fixni i dva mobilna?
Ceka se IP5 kako bi Samsung izbacio SGS4..ovaj je samo odgovor na IP4S
I još nešto, ova fora da telefon sam pozove kada otvorimo neki kontakt i prinesemo ga uvetu. Šta se dešava kada taj kontakt ima više brojeva, tipa fixni i dva mobilna?
Po pitanju procesorske i graficke snage..na zalost brzi je IP4S
Ponekad ni sam sebe ne razumem :dPrvi put sam te razumeo, drugi put nisam![]()
Jel mozes da nadjes to negde da procitam ako imas negde u bookmarks?![]()
Što samo po sebi znači da se sada diskutuje o stvarnom i prikazanom modelu, zar ne?diskutujete na osnovu cega? Zadnji post je bio prije nekoliko dana a tel juce predstavljen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari