[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Zavisi. Ja sam spasavao podatke ranije s programima s kartica kada ljudixslucajno obrisu nesto. E sad ne znam sta se kartici desilo i dali je i ona ispravna uopste.
Ja sam ovo napisao pod pretpostavkom da je karticu već pokušao očitati i skenirati sa data recovery programima.Zavisi. Ja sam spasavao podatke ranije s programima s kartica kada ljudixslucajno obrisu nesto. E sad ne znam sta se kartici desilo i dali je i ona ispravna uopste.
Nikako.
Ako si voljan da platiš pošalji je firmama specijalizovanim za to pa će oni pokušati.
U kućnim uslovima ako je nemožeš očitati to je kraj, ništa više ne možeš učiniti oko podataka na kartici.
šta očekuješ od roma?
ako hoćeš samo da je čist, najbolje sam to da uradiš.
ako hoćeš i dodatne opcije možeš saletov NEAT.
Usporice svaki. Pogotovo ako imas vise od 3 background aplikacije, znaci whatsapp, viber, facebook, messenger... otpisi :d
Guglaj mislim da ima neko dzabe resenje na netu. Samo moras da uradis downgrade na 4.1 koliko se secam.Kako najjeftinije otključati S3 zaključan na Telenor?
Telefon je kupljen od momka koji je mob dobio od firme i nemam, niti mogu da dobijem, podatke o ugovoru i originalnom kupcu telefona.
Ebay.Nije problem da platim unlock code, samo ne bih da ga platim više nego što moram :d
Da preformulišem pitanje: gde najjeftinije kupiti kod za otključavanje S3?![]()
Sad bas radim backup data/media, misliš da će to sačuvati onaj folder DCIM? pokušao sam da ga mountujem ali mi ne otvara na kompu nikakav novi disk nistaMožeš u nandroidu da čekiraš da bekapuje i storage koliko se sećam. Možeš i da mountuješ storage i da prikačiš na komp i prekopiraš šta ti treba. Možeš da flešuješ neki rom. Full wipe iz custom recoveryja ne briše storage osim ako to ručno ne uradiš.
Ahaaa, superPa factory reset odnosno wipe data ne brise slike, tj ne dira internu uopste, samo deo gde su aplikacije. Sve sto je slikano ostaje. Wipe data, wipe dalvik, wipe cache i flesuj rom ili ako imas isti ROM onda samo preflesuj, ostaje i data i sve.
Da da, preko Philz-a sam sve radio, evo sad flashujem tvoj TW Neat, nadam se da ću "pobediti" ovaj boot loopFlesuj samo Philz recovery, oce to kod njega
Ja sam odusevljen kako radi poslednji CM 12.1 build 11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari