Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Zavisi. Ja sam spasavao podatke ranije s programima s kartica kada ljudixslucajno obrisu nesto. E sad ne znam sta se kartici desilo i dali je i ona ispravna uopste.

Zavisi. Ja sam spasavao podatke ranije s programima s kartica kada ljudixslucajno obrisu nesto. E sad ne znam sta se kartici desilo i dali je i ona ispravna uopste.
Ja sam ovo napisao pod pretpostavkom da je karticu već pokušao očitati i skenirati sa data recovery programima.
Nikako.
Ako si voljan da platiš pošalji je firmama specijalizovanim za to pa će oni pokušati.
U kućnim uslovima ako je nemožeš očitati to je kraj, ništa više ne možeš učiniti oko podataka na kartici.

Zdravo svima, treba mi preporuka za dobar stock based rom i to brzo pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan :)

šta očekuješ od roma?
ako hoćeš samo da je čist, najbolje sam to da uradiš.
ako hoćeš i dodatne opcije možeš saletov NEAT.

šta očekuješ od roma?
ako hoćeš samo da je čist, najbolje sam to da uradiš.
ako hoćeš i dodatne opcije možeš saletov NEAT.

Ma pravo da ti kazem i nemam nesto vremena da se bakcem, ne radim sebi :D Trazi samo fluidan rom sa stock cam aplikacijom . Stavljao sam neat, ali kaze da mu nakon malo vremena uspori, sta znam.

Usporice svaki. Pogotovo ako imas vise od 3 background aplikacije, znaci whatsapp, viber, facebook, messenger... otpisi :d

Usporice svaki. Pogotovo ako imas vise od 3 background aplikacije, znaci whatsapp, viber, facebook, messenger... otpisi :d

De si bre Djilkara nema te po LG forumima, prosto mi cudno :D Flesnuo sam blekota s5 lite, sad gledam kako speaker i headphone volume da pojacam, cim u default_gain dignem on umesto da pojaca on smanji skroz ... Jel pokusavao neko slicno?

Nema, ne idem ja u te nize klase *** :d

Ja sam na Blekota Note 4, flesnuo Boeffla kernel i digao jacinu zvuka, ali samo malo. Kontam da i za ovaj moze boeffla, samo ne znam koji, kontam 6.7 verzija zato sto je 4.4.2, ali proveri tamo u temi.

Kako najjeftinije otključati S3 zaključan na Telenor?
Telefon je kupljen od momka koji je mob dobio od firme i nemam, niti mogu da dobijem, podatke o ugovoru i originalnom kupcu telefona.

Kako najjeftinije otključati S3 zaključan na Telenor?
Telefon je kupljen od momka koji je mob dobio od firme i nemam, niti mogu da dobijem, podatke o ugovoru i originalnom kupcu telefona.
Guglaj mislim da ima neko dzabe resenje na netu. Samo moras da uradis downgrade na 4.1 koliko se secam.

Zeznuće EFS ako to uradi. Ne radi GalaxSim Unlock odavno.

Nije problem da platim unlock code, samo ne bih da ga platim više nego što moram :d
Da preformulišem pitanje: gde najjeftinije kupiti kod za otključavanje S3? :)

Unlock na z3x ti je najjeftiniji, pogotovo ako poznajes nekog ko to radi, i to je posao 3min.

Na kupujemprodajem imas gomilu likova koji to rade. Uplatis im na racun novac i oni ti posalju kod. Otkljucao sam tako vise telefona bez ikakvih problema.

Na EBay sam našao jeftin unlock samo za pojedine mreže. Jel imaš neki link koji pokriva i naše mreže?

Na KP su cene od 1400-2000 dinara.

Ljudi, molim vas za pomoć!

Imam opasan problem: Telefon mi je zakucan na boot loop-u, root-ovan, ima Philz Recovery u koji mogu da uđem, i mogu da uradim full wipe, ali NE SMEM jer na telefonu (internoj memoriji) imam slike koje jednostavno MORAM da sačuvam. Ne mogu nikako da pokrenem telefon, ni wipe cache ni wipe dalvik cache ne pomaže, ne znam šta još da uradim. Molim vas, ne mogu da verujem da ne postoji način da se sve to sačuva, koliko ja znam nandroid ne backup-uje dokumenta, samo aplikacije, sistem, itd...pomozite mi, zaista su izuzetno bitne slike, koje ne smeju da budu obrisane...mislio sam da su otišle na Dropbox pa sam bio miran, ali vidim da nisu jer mi je popunjen storage...dajte neki predlog, očajan sam...

Možeš u nandroidu da čekiraš da bekapuje i storage koliko se sećam. Možeš i da mountuješ storage i da prikačiš na komp i prekopiraš šta ti treba. Možeš da flešuješ neki rom. Full wipe iz custom recoveryja ne briše storage osim ako to ručno ne uradiš.

Možeš u nandroidu da čekiraš da bekapuje i storage koliko se sećam. Možeš i da mountuješ storage i da prikačiš na komp i prekopiraš šta ti treba. Možeš da flešuješ neki rom. Full wipe iz custom recoveryja ne briše storage osim ako to ručno ne uradiš.
Sad bas radim backup data/media, misliš da će to sačuvati onaj folder DCIM? pokušao sam da ga mountujem ali mi ne otvara na kompu nikakav novi disk nista :( a jesi siguran ako uradim flash nekog ROM-a da neće obrisati slike? [emoji20] tj. ako odradim full wipe što ću verovatno morati ako flashujem ROM da to neće obrisati DCIM?

Poslednja izmena:
Pa factory reset odnosno wipe data ne brise slike, tj ne dira internu uopste, samo deo gde su aplikacije. Sve sto je slikano ostaje. Wipe data, wipe dalvik, wipe cache i flesuj rom ili ako imas isti ROM onda samo preflesuj, ostaje i data i sve.

Pa factory reset odnosno wipe data ne brise slike, tj ne dira internu uopste, samo deo gde su aplikacije. Sve sto je slikano ostaje. Wipe data, wipe dalvik, wipe cache i flesuj rom ili ako imas isti ROM onda samo preflesuj, ostaje i data i sve.
Ahaaa, super :) nisam znao da to neće dirati slike...odlično ako je tako, nenormalno sam se iscimao, slike su bitne zbog posla, a iz nekog razloga nisu otišle na externu nego na internu memoriju...sad cu pokušati da odradim tako...

Hvala vam obojici :)

Flesuj samo Philz recovery, oce to kod njega
Da da, preko Philz-a sam sve radio, evo sad flashujem tvoj TW Neat, nadam se da ću "pobediti" ovaj boot loop :(

Edit: Sve ok! Neat rešio boot loop, sve slike ostale! Hvala svima još jednom, mnogo mi ovo znači :)

Poslednja izmena:
Narode ima li neko preporuku za eksternu bateriju,gledam da kupim neku ali kapiram da je bolje da pitam nekoga ko ima prethodnog iskustva

Flešovao sam mu juče Temasek CM12.1, deluje ok. Hvala u svakom slučaju,ako mu se taj ne svidi probaćemo ovaj.

Nazad
Vrh Dno