Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Crna pozadina, crna slika za kontakte, power saving i to je to :D

Jeeeste, 16 dana baterija. To ko moj kum, kaze sedam dana mu traje baterija na sgs. Ugasio net, pogasio sve, nocu ga gasi, preko dana samo za poziv kad mora... :d

Tačno to sam i rekao. Isključen net, samo voice i sms :)
Noću isključim zvono, ne gasim mob.
Viber sa tog broja koristim na računaru, ali povremeno ga uključim i na S3, zbog neke konkretne poruke.

Serbiadiablo, skidam screenshot čim se setim, narednih dana.

Nisam ništa disableovao na stock romu. I 2+dana mi je više nego OK :)

Na Kitkatu 4.4.4 uz svakodnevno koriscenje, kad sam kod kuce stalno ukljucen wifi, 2 dana traje, ja prezadovoljan. Na jelybinu jedva i dan da mi je trajala. Zato se sada i razmisljam da li prelaziti na neki custom rom lolipopa. Ne znam kakvu on autonomiju baterije ima?

Ja sam na 4.3 jedva uspevao da sastavim ceo dan sa uključenim 3G. Zapravo, uglavnom je bilo potrebno dopunjavanje baterije. Kada je baterija crkavala na manje od 2h rada ekrana, zamenio sam mob.

Ne uspevam nikako da flešujem Temasek CM 12.1. Trenutno sam na official CM11.

Wipe data/wipe cache/wipe dalvik cache/wipe system i onda rom i opet neće. Vratih stock Samsung i opet postupak odozgo i ista prica, zaglavi na boot-u.

Inače, stock je karnel.

Vratih se na cm11.

Poslednja izmena:
Koji recovery?

Da probas neku noviju verziju recovery-ja?

Hm čudno, ja sam na philizu bio i nisam imao problema. Probaj možda twrp, ali prolazilo je sve meni.

Poslednji philiz?

Probaj cm da flesujes, ne taj temasek. Ili probaj opet da skineš, možda je loš download.

Sta je danas najbolje od custom rom-ova koristiti, mislim koji je rom najbolje izbalansiran sa trajanjem baterije, da ne kocka, da je dobra kamera?

Blekota Note 4.

CM ako hoćeš, ali kamera je slabija dosta.

Ne znam stvarno. Morao bi da probaš. Ja sam godinu dana bio na blekota N4 i ponekad imao izlete na neki AOSP, ali posle par dana bih se vraćao nazad. Jednostavno radi i to je to.

Pics or didnt happen :)

Nažalost, imali smo vrlo sporu sedmicu, 4 radna dana sa po manje od 40 min razgovora dnevno.
WiFi uključen jednom na 2-3 minuta, toliko mi je trebalo.
Baterija od subote do subote.
Telefon (i baterija) je star tačno 30 meseci. Stock Samsung Android (4.3?). Sa stalno uključenim netom, i SOT 90 minuta, baterija se isprazni za 10-ak sati. Bez neta, screenshot u prilogu.
Inače imam više razgovora i kada imam više posla koristim BT, pa ga obavezno dopunim kada padne ispod 50%. To je uglavnom treći dan.

Nikad ne zabada, voice/sms aplikacije rade bez štucanja i kočenja. Ipak su sve to odlični telefoni, dok ih koristimo kao telefone :)

Screenshot_2015-12-19-11-24-01.pngScreenshot_2015-12-19-11-24-06.pngScreenshot_2015-12-19-11-24-13.png

Pozz, kupio sam sestri za njen S3 selfie stick, ali kad ga povezem i hocu da slikam on zumira? Kako to da resim? Hvala unapred :)

cm13 nezvanicni sljaka bez greske danima ... ja nisam naleteo na problem jos uvek

Koristim ga od prvog nightly-a i radi pristojno, jedini bug je wifi koji ume da pukne pa se vrati kroz par sekundi.

taj je .. utisci su odlicni, nema nista lose da se kaze, baterija kao i na prethodnima cm ili aosp romovima, ne puca nigde nista, mene ni wifi ne zeza ili nisam primetio .. memorije on procenjuje da average use je oko 600 MB, mada ja koristim samo gmail, hangouts, viber i tapatalk, tako da ko koristi aosp romove nema razloga da ne predje i pohvali se MM-om, ako mu je to bitno :)

Probao sam da instaliram(flesujem) cm13 i gapps, i cm13 se instalirao ali gapps 6.0 stock nije uspeo da instalira. Da li ima neko savet, da probam sa drugim gapps ili? Hvala unapred

Koje su Google apps instalirao? Probaj opet sa Open Google Apps.

Je l' freez-uje i dalje CM12.1?

Pa njih sam instalirao..arm 6.0 stock, jedino da probam drugi paket umesto stock.

Ma probaj manji paket ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno