Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima i SwiftKey brojeve :)

uploadfromtaptalk1435601337467.png

Inače ja se vratio na blekota note 4 4.5ver + boeffla 7.6 i sada sam opet happy :) kad mi ponovo bude bilo dosadno idem opet na LP. Inače stand-by time je odličan na LP.

Ovo sto je Ariza zeznula mrezu (mreza radi samo na 4.1.2), je l' moze to da se ispravi aosp rom-ovima(neki fazon sa RIL-om)? Ili pak ima spasa sa patched kernelima na stock 4.3?!

Sa Arizom si osudjen na 4.1.2, bar je tako bilo dok sam imao s3.Oni koji su se usrecili sa Arizom nije im bilo pomoci.

Poslednja izmena:
Ma postoje neki patched kerneli I modemi(zuluman), vidim da radi na 4.3… pa da pitam :)
Ne mogu da gledam 4.1.2, previse koci.

Nisam iskusan sa Samsung modelima, da li je dovoljno za ovaj S3 preko Odina flešnuti Philz recovery, zatim iz recovery moda backup i onda iz recovery moda fleš roma? I da, onaj trouglić, mada dečku nije bitno. Hvala, jeste glupo što ovako pitam s neba pa u rebra ali nemam vremena da proučavam a dosta je opširna materija, bolje da pitam konkretno.

Poslednja izmena:
Reci sta hoćeš, to nisi napisao :)

Neki custom recovery i fleš Neat rom-a. Mislim, root mi ne treba, može odmah Philz recovery preko Odina, i onda wipe i install .zip (iz recovery-a)? Samo ne znam ove EFS fore, i SDS, da li je bitno i danas, sa novim rom-ovima ili su te peripetije (efs backup) još uvek bitne? Ne nalazim neko koncizno uputstvo, svaki izvor malo drugačije.

Da, sve odradis preko odina i to je to. Šta će ti samo backup?

Kada flesujes Neat on ima ugradjenu da sačuva efs.

Total wipe moraš imaš ono install new rom tako nešto u Philzu

Poslednja izmena:
Pa sad češ da se smeješ, mislio sam na onu opciju, nandroid backup :) snaći ču se valjda, flešovao sam neke Sony modele, uglavnom, teško mogu da pokvarim nešto?
Ćuti dobro je da postoji taj Odin, ne moram da kucam neke fastboot komande :)

Poslednja izmena:
Pa sad češ da se smeješ, mislio sam na onu opciju, nandroid backup :) snaći ču se valjda, flešovao sam neke Sony modele, uglavnom, teško mogu da pokvarim nešto?
Ćuti dobro je da postoji taj Odin, ne moram da kucam neke fastboot komande :)
Ma sta ce ti backup samo da ti zauzme 2-3 giga nepotrebnog prostora

Koji rom preporucujete jos sem NeatROM-a a da je stabilan baterija dobra koliko toliko, fluidan itd. Ima li neki LP koji ima okej kameru? Imam verziju sa 32gb interne

Djilko aj baci link od 4.5 verzije, ja nasao 4.6, ali na xda nesto nisu zadovoljni sa 4.6...hvale 4.5

Vidi tamo neko da ti uploaduje, ja imam bedan upload :d mozda neko ima cak i link, ja sam to davno skinuo.

Mada, evo stavio sam da uploaduje, pa za jedno sat, sat i po ce zavrsiti.

Poslednja izmena:
Djilkosh_Ns@ Smatras da je najboja kombinacija blekota note 4.4 + boeffla 7.6? Ako je tako mozes li mi dati direktan link za boeffla 7.6?
Kakav je Temasek rom?

Poslednja izmena:
Citaj malo unazad temu, pisao sam ja lepo za temasek i jos uvek ga koristim .. A najbolja kombinacija je ona koju nadjes sam, da ti najmanje smeta ono sto nedostaje ... Ja za temasek 12 koristim po preporuci odavde boeffla alpha 13 cm12

Djilkosh_Ns@ Hvala ti druze, ako bi mogao da mi pomognes imam problem u temi Samsung S Duos GT-S7562.

Samo jedno pitanje, boeffla kernel flesujem bez prethodnog wipeovanja bilo cega ?

Majka ima problem sa ovim telefonom pa reko da pitam da nije neko bio u istom problemu. Naime kad zove ili kada nju zovu vrlo cesto joj ne radi mikrofon. I to samo obican poziv (ne viber, whatsapp..). Nekad sve bude normalno pola minuta i onda odjednom mikrofon ne radi.

Lici mi na hardverski kvar...

Nazad
Vrh Dno