Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Od kada je mrlja na kameri nestala, više se nije pojavljivala, a taman hteli da reklamiramo. mora da se prašina uplašila i pobegla :).

Obrisao sam greskom neki video sa memorije telefona, da li postoji mogucnost da se povrati jer posle toga nisam nista upisivao ?

Fleshavao sam boeffla 7.6, kako da mu pristupim? Gde se tacno nalazi? U aplikacijama ga nema.

Treba da se instalira boeffla config (valjda se tako zove) ima ga u njegovoj temi na xda.

u protekla 2 dana telefon nece da se prikaci na WIFI ni na jedan. Nije problem do rutera jer na tabletu prikaci odma samo na telefonu nece....

Jesi cackao sw nesto?

b5e11decd7aded61cf2dc013f85cfc1c.jpg
74fea1f12ee4270bf4761589c15eb4eb.jpg
e5a63bf40ec2813e86ed624c6e5c316c.jpg

:)

Koji je to ROM, molicemo?

Blekota 3.1 + boeffla 7.6 kernel + moji tweak-ovi

Djiki sta treba da se vidi na slikama? 2h SoT i 6h voice, koliko vidim?

Meni se to cini malo za voice calls, uz samo 2h SoT, ali odavno sam S3 koristio obican i to samo za pozive ;)

Stock nema šanse da bi izdržao, a ovo je uz heavy tweak + custom kernel + custom ROM.

Jako jede poziv, baš onako.

Uzmi S3, pa vidi, a i neko ko ima može da ti kaže da li moze ovako da izvuče. Ovde još imaš net i dosta sync-a mailovi, whatsapp itd.

Na S3 Duosu sam izvlacio i preko 10h na 2-3 dana uz nesto SoT (dok sam imao mTel karticu).

Slike druže alfa, gde su dokazi? [emoji12]

Hmmm S3 duos kakav on HW ima?

Puno mi to nešto. Jedino ako nemaš sync na njemu nikakav i isključen net...

Sync samo Gmail. Viber i WA.

Jel narucivao neko iz BG Elektronik bateriju za S3? Ako jeste, po kojoj ceni? I, vredi li neka kopija? Bilo je price o tome ali samo stari postovi :)

Jel vam radi andervolt sa Beoffla na -100 za cpu I -50 za Gpu? Kod mene skroz stabilno radi testirao sa Antutu procesor I Gpu sa Nenamark. :D

Ne secam se vrednosti ali radi undervolt stabilno cak i sa podignutim clockom.

e2c81a2e441b3d5a8fb0e7b0ac2f3762.jpg
b83760cd9fbf7c684528d29b4abf8286.jpg
Stock 4.3 Beoffla kernel, jel zna neko kako da postignem bar 30.000 poena na 4.3? Inace sam obrisao sav bloat nikako da predje u 29.000 I sa overklokom , moguce da procesor pocne da trotluje ide u 70c kad ga podignem na 1.704. :D

Poslednja izmena:
Ništa ti ne znači 1000 poena, ne zamlaćuj se sa time + sa overclock-om i overvolt-om zaboravi na trajanje baterije.

Jel to krenuo novi trend s benchmarcima na telefonima? Nekada se peglao 3Dmark na kompovima pa se obarali rekordi. Cemu to na telefonu?

Baterija moze da izgura oko 1h 50min screen on osvetljenje do kraja ali se nadula malo, moram da je menjam, klokujes pa dok traje kad crkne kupis neki sa razbijenim ekranom za 3000din I prepakujes. :D

Nazad
Vrh Dno