Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li ima neko problema sa punjenjem da čas puni normalno pa onda usporeno puni pa čak i kada ga ostavim preko noći da se puni ujutru i dalje nije pun pa opet počne normalno i tako u krug. Pisalo se da je do punjača. Kupio sam i nov punjač navodno je on u problemu tako su mi rekli Experti iz servisa, čak su šatro proveravali i telefon i punjač i kabli i zaključak je bio da moram da kupim novi punjač jer je prošlo 6 meseci i ne važi garancija. Kupih i punjač i bateriju koja je crkla verovatno zbog toga i posle 2 meseca ista pesma. Telefon je iz TELENORA, da li je moguće da je Telenor imao neku seriju sa greškom ili je to do mog primerka, da li je neko imao reklamaciju u Telenor na ovu temu, ne znam sta da radim da li da reklamiram baš sam razočaran zbog ovog telefonom.

USB port ti je riknuo ili riknjava. 10-15 eura zamena.

Prljavština ili je korodirao.

Probaj četkicom za zube da očistiš.

Ako ne uspe onda te svakako zamena tog dela očekuje.

Skini aplikaciju Charging monitor I videces koliko Mah puni. Za punjac treba da bude 1000, a za usb 475 meni je zezao kabli I od kad sa promenio drzi na 1000mah inace je padao na 300 I puni cele noci kao kod tebe. :D

Ja sam uzeo bateriju pre mesec dana u BG electronicu. 2400 din bila cena, kopije nisam hteo ni da gledam.

Baš ću probam tu aplikaciju, najsporije mi se puni telefon sa originalnim punjačem, pa koristin od S1.

Od S1 daje 700 mA, od Logitech miša 1000. Originalni sam zaboravio da probam.

Edit: Nokia punjač 800 mA.

Zanimljiva odstupanja.

Poslednja izmena:
Pozdrav, ljudi, hajde preporucite mi neki lolipop rom i koj kernel da stavim,uhvaticu malo vremena za vikend pa rekoh da se poigram malo

radi li na toj verziji xposed?

Djilkosh_Ns
Stefke93
Skinuo sam app koju ste mi predlozili i stvarno problem u kablu, sa org kablom padne i na 200mA a najvise na 800mA, stavio sam kabli od HTC koji je tanji i nz njega bije na 1000mA i nema greske kod njega. Koliko treba da bude pinjenje preko org kabla Samsungovog? Neko je pitao bio pitao u ranijem nekom postu za gde kupiti bateriju za S3, najbolja kupovina Promobi BG Pozeska, uzeo sam bateriju kod njih malo su me z.. za punjac (navodno punjac nevalja) ali sam za ostalo zadovoljan sa njima jer sam i neke druge stvari uzimao kod njih i izlazili su mi u susret, jednostavo sam zadovoljan sa njima. Moram da se ogradim, neko ce pomisliti i mozda komentarisati da reklamiram nekog ovde, to nije tacno, vec samo prenosim moje iskustvo koje sam imao/

pa jel nekako drugacije resavas aplikaciju u fullscreen-u npr?

takodje, zaboravih da pitam, da li imas problema sa ukljucivanjem ekrana pri dolaznom pozivu, tj da zvoni, ali da ne ukljuci ekran da vidis ko zove? procitao sam da je to standardni cm12 problem, i ja ga imam na temasek lp-u.

Isti je setup kod mene kao i kod djilkosa... Ima i dalje problema s dolaznim pozivom da se ekran ne pali ali pritiskom na home dugme upali se i uredno se vidi ko zove.
Xposed ni ja ne koristim.
Meni vise smeta sto mi se opet gasi flash zajedno sa ekranom. U build 8 je to bilo ispravljeno, u 9 su ponovo pokvarili, ne znam kako i zasto. Osim toga jedino sto primetim od problema je da mi nekada zalaguje fon, kao da radi nesto u pozadini i nikada da odradi ono sto ja zelim. Uspori kamera, tastatura vise ne reaguje dok kucam, sve stane. To je doduse jako retko dogadja, svakih par dana ali eto da spomenem. Restart resava problem. Ako koristim viber najcesce krene to da drnda. Sad mi je palo da je mozda i on problem, deinstaliracu ga na neko vreme.

To je standardni cm12 problem, mislim da ga je bilo i na cm11. Baš mu dugo treba da upali ekran, ali kao sto Sajberkurajber kaže stisnes home i upali se. Inače devojka mi kaže da me čuje kao robota čim malo odaljim telefon od lica, tako da cu izgleda da se vratim na blekota 3.1 i boeffla 7.6... Bolji zvuk i bolja kamera.

Lep je cm uz neku temu i lepo radi ali ***, neke stvari su mi preče...

Neo i na šta misliš kako rešavam aplikaciju u full screen-u?

Jesi na Telenoru? Ja taj problem imam samo s ljudima na telenoru, bez obzira koji oni fon imaju. Doduse ne pamtim kada mi se to desilo zadnji put. A ni meni se ne zale na zvuk.

Na temasek cm12 nema tih problema sa tonovima .. Mislio sam da se aplikacija pokrene preko celog ekrana tj da se ne vidi status bar (ovo koristim za viber, tapatalk i dolphin npr) .. Ja se na samsung rom ne bi vracao posto nema native podrsku za cirilicnu tastaturu (ili bar ja ne znam da namestim)

drugari moze kratak tutorijal. root, recovery i neki tw rom sa minimum tw djubreta ?
na poslednjem stocku sam :)

Pa imas u opcijama da status bar nestaje ako se ne varam.

Jesi na Telenoru? Ja taj problem imam samo s ljudima na telenoru, bez obzira koji oni fon imaju. Doduse ne pamtim kada mi se to desilo zadnji put. A ni meni se ne zale na zvuk.
Nisam na VIP-u sam. Ma sigurno je do ROM-a, kako sam promenio devojka je skontala kako se drugačije čujem.
Na temasek cm12 nema tih problema sa tonovima .. Mislio sam da se aplikacija pokrene preko celog ekrana tj da se ne vidi status bar (ovo koristim za viber, tapatalk i dolphin npr) .. Ja se na samsung rom ne bi vracao posto nema native podrsku za cirilicnu tastaturu (ili bar ja ne znam da namestim)
Aha, znam na sta misliš. Ne znam, meni je bolje kada se vidi sat i procenat baterije i signal. Da verovatno samo xposed sa tim full immersive mod.

drugari moze kratak tutorijal. root, recovery i neki tw rom sa minimum tw djubreta ?
na poslednjem stocku sam :)
odradih sam,hvala na pomoci :)

moze li samo kratak odgovor na pitanje da li sa boeffla kernelom radi dupli tap za budjenje,posto meni ta opcija ne radi iako sam je ukljucio ? hvala

Poslednja izmena:
Ubacio si se izmedju *** :d

Double tap nemam pojma to pitaj u njegovoj temi, ja mislim da to ne moze...

I mene zanima isto što i loznicu, zamolio me poznanik da mu ubacim nešto a nikad nisam sa Samsungom radio. Šta preporučujete? Mada sam siguran da sa NeatAosp neću pogrešiti.

nema double tap koliko sam ja citao, a da nije zesci baterry drain zbog toga .. ovo ne vazi samo za s3, inace

^^ ja sam sve odradio preko xda a posle video da ima tutorijal na prvoj strani ovde :)

ja sam fleshovao s5 rom,za sada je odlican. jedino me smara sto nema d2w

mislio sam da d2w moze da radi bez drejna jer je amoled.

Poslednja izmena:
To jedino sljaka kao double tap na proximity senzor. Ali to znaci da proximity sljaka sve vreme, ubija bateriju. Ne preporucujem nikako.

Kako Neat AOSP rom-u regulisati bateriju, drasticno trosi a i kad sa telefonom nista neradis baterijubas trosi?

Iskljuci lokacije u google settingsu i u location u obicnom settings-u.

To je problem svih aosp,pogotovo u standby...preporucujem neki stock rom,imas i neat verziju stock roma,meni odlicno radi.

LP ne primecujem da vuce bateriju u standby-u ... Jedino sto je na stocku ostala kao blaga prednost jeste kamera, i ko voli samsung tastaturu sa brojkama pa mu znaci

Nazad
Vrh Dno