NOVA 3 je shit, ne znam što se trudite.
Piše ti šta sve treba da odradiš da bi dobio tih 50 GB (zaboravio sam tačno gde, dobiješ link u nekom trenutku). Mislim da treba da instaliraš i na bar dva računara DropBox klijent.ljudi kako ste povukli ovde onih 50gb na dropboxu? pri samom startovanju fona sam syncovao svoj postojeci acc ali nista nisam dobio, pa sam ponovio isti proces i kreirao novi acc i ni tu nisam nista dobio. sta dalje?
ps. ne postoji mogucnost da je vec iskorisceno jer je sveze izvadjen iz kutije
Dobro, ako i meni ponude da je zamenim, sta da uzmem?
Dobro, ako i meni ponude da je zamenim, sta da uzmem?
ljudi kako ste povukli ovde onih 50gb na dropboxu? pri samom startovanju fona sam syncovao svoj postojeci acc ali nista nisam dobio, pa sam ponovio isti proces i kreirao novi acc i ni tu nisam nista dobio. sta dalje?
ps. ne postoji mogucnost da je vec iskorisceno jer je sveze izvadjen iz kutije
Nakon registracije na Dropbox treba da dobiješ mail sa uputstvom šta treba da odradiš da bi dobio dodatnih 48Gb:
Imam problem sa instalacijom programa i igrica. Pokazuje mi da nemam prostora iako imam 8gb slobodnog prostora. Sta je problem?
proveri u data/app da nemas titanium.backup.odex fajl. Ako imas obrisi i restartuj
Batat gde si dobio novi telefon,u Telenoru ili Vipu i koji si probleme imao svce?
Pominjete crne tacke,pa mi kazite gde se one po ekranu javljaju i jel na beloj podlozi ili na svim bojama?Znam da taj problem na S2 nisam imao mada su i za njega pricali d aima zute fleke ali ja za 7 meseci nisam nikakve fleke video.
Uzeo bih S3 u Telenoru mozda pa me zanima koliko ste zadovoljni S3 telefonima iz Telenora.
Au za to nisam cuo,pa kako da stavis skroz crnu pozadinu-ekran,i zasto se javljaju te tacke?Ako to ima skoro svaki S3 onda to bas i nije mali problem.
Kazem vam ja da se moze kupiti preko gamelofta za manje novca, sto se tice batmana nove 3 i asphalta 7 sve tri igre imaju problem, ove prve dvije nece da rade nikako jer navodno nisu komptabilne sa 4.0.4 sto je na S3-ici a asphalt radi solidno ali problem je sto neradi save, tako da se svaki put izgubi game progress kad se igra restartuje...
I ja probah ovaj batman i stuca ko lud.Kome sad da se obratim za reklamaciju hocu pare nazad lopovi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari