Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Gde ima da se kupi usb ovaj moj u prekidu gubi kontakt :( ?

Nisam siguran da ti se to isplati kad mts (zvanično) i telenor (nezvanično) daju 50% popusta ako ne uzmeš aparat. Otprilike ti je logika ako zakasnim na bus pa trčim za njim zaradio sam 60din što nisam kupio kartu a da sam trčao za taksijem zaradio bi 1000. Bez uvrede al stavi na papir pa odluci onda. Sumnjam da su propustili neku kombinaciju kad su pravili tarife i cene, mada, možda grešim.

Poslednja izmena:
^+1 cak i da ti ti se isplati da ga prodas, otkljucavanje telefon traje bukvalno 60 sec. i to ako prvi put u zivotu to radis. tako da nije frka :)

Meni malo vishe od pola ne do kraja mozhda je tu prekid, znam da mi je na hox-u ishao dzek do kraja, au ne verujem uvek mi zapadnu neki lesh primerci od telefona.

Naravno da do kraja. Daj Boze da nis seebo ulaz na telefonu..

ili ti je upalo nesto unutra

Ma nisam sebao nishta batana tako sam ga uzeo od choveka, i odma mi je bilo sumnjivo shto nije ulazilo to do kraja, al je prvih par dana je punio normalno i skoro pochelo da zeza, evo sad sam ga nakachi u kuhinji na drugi produzhni i ovde puni za sad, mada to se ne desi u samom startu da gubi kontakt nego posle nekog vremena chujem samo zvuk da ne puni pa da opet pochinje da puni, evo kako izgleda na drugoj slici sam slikao dzek onaj lim od dzeka shto ulazi dugachak je 7mm mozhda sam dobio taj malo duzhi dzek :D mislim takav usb

Prilozi

• P8061632.JPG
    P8061632.JPG
    659 KB · Pregleda: 93
  • 20120806_125801.jpg
    20120806_125801.jpg
    834.7 KB · Pregleda: 201
  • 20120806_125722.jpg
    20120806_125722.jpg
    583.8 KB · Pregleda: 209
Poslednja izmena:
Nisam siguran da ti se to isplati kad mts (zvanično) i telenor (nezvanično) daju 50% popusta ako ne uzmeš aparat. Otprilike ti je logika ako zakasnim na bus pa trčim za njim zaradio sam 60din što nisam kupio kartu a da sam trčao za taksijem zaradio bi 1000. Bez uvrede al stavi na papir pa odluci onda. Sumnjam da su propustili neku kombinaciju kad su pravili tarife i cene, mada, možda grešim.

Verovali ili ne, ja uvek zagovaram ideju bolje popust nego telefon... i VIP daje 25% popusta bez telefona. ALI posto firma moze da uzme, evro ce pojesti koji % na rate, em bi mozda dali jos popusta ako platimo unapred ;)
Papir kaze da se trenutno isplati... sto je cudno ;thinking;
Moze na PM kako se otkljucava, u taj deo se uopste ne razumem :D

Erm ti znas da taj beli kabl nije originalan, sta te cudi? :)

Ma nisam sebao nishta batana tako sam ga uzeo od choveka, i odma mi je bilo sumnjivo shto nije ulazilo to do kraja, al je prvih par dana je punio normalno i skoro pochelo da zeza, evo sad sam ga nakachi u kuhinji na drugi produzhni i ovde puni za sad, mada to se ne desi u samom startu da gubi kontakt nego posle nekog vremena chujem samo zvuk da ne puni pa da opet pochinje da puni, evo kako izgleda na drugoj slici sam slikao dzek onaj lim od dzeka shto ulazi dugachak je 7mm mozhda sam dobio taj malo duzhi dzek :D mislim takav usb

Ovo ti nije original usb kabal. USB ti je od HTC-a a punjac Samsungov.

Aj bacite sliku da vidim kako izgleda originalni usb kabal i punjach od s3, ladno mi lik dao drugi usb koji pe_er

Kako nisi skapirao kad si video beli kabl? :) . Ovako izgleda.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1344253966431.jpg
    uploadfromtaptalk1344253966431.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 248
Kako nisi skapirao kad si video beli kabl? :) . Ovako izgleda.

Pa otkud sam znao beli telefon ja reko i beli usb kabal, samo mi je bilo chudno shto je punjach crni :D e sad je gotovo shta da radim s_ebo me lik, nego ima li negde da se kupi originalni usb kabal zbog toga me sigurno i zeza punjenje?

@hsv.stoned

Gde ti nestade komentar? :) . Šta fali foliji na punjaču, ne mastim i ne grebem punjač kada ga uključujem, plus ako ikada budem prodavao telefon ostaće netaknut, win-win situacija :) . Daleko je to od daljinskog u kesi.

Ne znam, ispario na 40c :d Nisi valjda ti obrisao pobogu? :)

Ma nije na nivou daljinskog u kesi, zato sam i stavio troll gif ali svejedno, sve te folije, kesice se skidaju odmah o otvaranju kutije, da li je u pitanju punjac, usb, mis, tastatura, daljinski.. sve to treba da leti u kantu :)

E vidis, u pravu si, kada budem uzimao sledeci fon u oglasu cu da napisem da zahtevam da je punjac sa folijom i u mint stanju, to je bas bitno :d :p

Pa otkud sam znao beli telefon ja reko i beli usb kabal, samo mi je bilo chudno shto je punjach crni :D e sad je gotovo shta da radim s_ebo me lik, nego ima li negde da se kupi originalni usb kabal zbog toga me sigurno i zeza punjenje?

I to sto kazes:). Kad su vec ubacili rasparne slusalice mogli su i punjac.
Sigurno je do kabla problem, ali ne zato sto je HTCov (ja punim sgs3 na htcovom usbu). Nego zato sto ti je pajser verovatno uvalio neki matori:/.
P.s. hm....mada HTCov usb, da izvines, ulazi do kraja. Cudan je taj. Bas me zanima sa kog je fona.
Pogledajte prilog 93558
EDIT: Evo I slike SGS3/HTC. (Kvalitet slike: Polukrsh:)).

Poslednja izmena:
Da li neko mozda zna kada ce telenor dobiti s3 u beloj boji.Treba da uzmem sestri fon i ona hoce samo u beloj boji a ovi iz telenora ne znaju kada ce stici.Dobio sam od njih poruku da bi trebalo u periodu od 06.08. pa do 11.08.2012 da im stignu aparati.Ako neko zna provereno kada ce ih biti u nekoj poslovnici u beogradu cekam odgovor.Sto je najcrnje zvao sam telenor i ne mogu da rezervisem posto ih u beogradu trenutno nigde nema.Kazu tek stignu onda moze da se rezervise za taj dan.Tako da moram svaki dan da zovem i da se smaram sa call centrom iz telenora.
Znam da ovde ljudi imaju bolje informacije nego ovi iz telenora pa da pitam.

Da li neko zna zasto je uklonjena aplikacija sa play stora Voodoo SIM Unlock for i9300 GS3 pomocu koje se otkljucavao galaxy s3?
Mislim da se moze naci na xda da se skine ali me interesuje zasto je sklonjena sa play stor-a?

"Voodoo #GalaxySIIISIMUnlock pulled from Google Play by me. Will return if an new unlocking method is found working with latest firmwares."

Ne znam, ispario na 40c :d Nisi valjda ti obrisao pobogu? :)

Ma nije na nivou daljinskog u kesi, zato sam i stavio troll gif ali svejedno, sve te folije, kesice se skidaju odmah o otvaranju kutije, da li je u pitanju punjac, usb, mis, tastatura, daljinski.. sve to treba da leti u kantu :)

E vidis, u pravu si, kada budem uzimao sledeci fon u oglasu cu da napisem da zahtevam da je punjac sa folijom i u mint stanju, to je bas bitno :d :p

Ovde u germaniji je 20 stepeni, heh :) . To je verovatno jedina stvar u kući na kojoj nisam skinuo foliju, i to jedino zbog toga što je glossy - mrzim kada se nešto masti, dobija otiske i sitne ogrebotine. Tako da drugari, folije za vaše punjače, next big thing. Spremam i hard i silikonske case-ove - zaštite vaš punjač dok ne bude kasno :d

Mozda je smesno ali zasto ikonica za Galeriju izgleda ovako low rez? Odudara totalno.

Nazad
Vrh Dno