Ne razumem zasto ti je to problem. S3 se otkljucava za 5 min.
Jel bi mi zamenili punjach u servisu tj kabal?![]()
Zovi i pitaj![]()
Zvacu, nego josh jedno pitanje, jel kod vas onaj dzek od usb-a ulazi do kraja, kod mene malo vishe od pola znachi ona strana shto ulazi u fon?
Meni malo vishe od pola ne do kraja mozhda je tu prekid, znam da mi je na hox-u ishao dzek do kraja, au ne verujem uvek mi zapadnu neki lesh primerci od telefona.
Nisam siguran da ti se to isplati kad mts (zvanično) i telenor (nezvanično) daju 50% popusta ako ne uzmeš aparat. Otprilike ti je logika ako zakasnim na bus pa trčim za njim zaradio sam 60din što nisam kupio kartu a da sam trčao za taksijem zaradio bi 1000. Bez uvrede al stavi na papir pa odluci onda. Sumnjam da su propustili neku kombinaciju kad su pravili tarife i cene, mada, možda grešim.
Ma nisam sebao nishta batana tako sam ga uzeo od choveka, i odma mi je bilo sumnjivo shto nije ulazilo to do kraja, al je prvih par dana je punio normalno i skoro pochelo da zeza, evo sad sam ga nakachi u kuhinji na drugi produzhni i ovde puni za sad, mada to se ne desi u samom startu da gubi kontakt nego posle nekog vremena chujem samo zvuk da ne puni pa da opet pochinje da puni, evo kako izgleda na drugoj slici sam slikao dzek onaj lim od dzeka shto ulazi dugachak je 7mm mozhda sam dobio taj malo duzhi dzekmislim takav usb
Kako nisi skapirao kad si video beli kabl?. Ovako izgleda.
Pa otkud sam znao beli telefon ja reko i beli usb kabal, samo mi je bilo chudno shto je punjach crnie sad je gotovo shta da radim s_ebo me lik, nego ima li negde da se kupi originalni usb kabal zbog toga me sigurno i zeza punjenje?
Ne znam, ispario na 40c :d Nisi valjda ti obrisao pobogu?![]()
Ma nije na nivou daljinskog u kesi, zato sam i stavio troll gif ali svejedno, sve te folije, kesice se skidaju odmah o otvaranju kutije, da li je u pitanju punjac, usb, mis, tastatura, daljinski.. sve to treba da leti u kantu
E vidis, u pravu si, kada budem uzimao sledeci fon u oglasu cu da napisem da zahtevam da je punjac sa folijom i u mint stanju, to je bas bitno :d![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari