Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Kupujem gameloft-ove igre obicno direktno preko njihove stranice, jer je puno jeftinije, npr: Nova 3 na google play-u kosta oko 5 evra a tu 0,5 evra :D

Koliko vidim košta 4,99$ a to je malo više od 0,5€. Džabe se ponadah.

Poslednja izmena:
ljudi kako ste povukli ovde onih 50gb na dropboxu? pri samom startovanju fona sam syncovao svoj postojeci acc ali nista nisam dobio, pa sam ponovio isti proces i kreirao novi acc i ni tu nisam nista dobio. sta dalje?
ps. ne postoji mogucnost da je vec iskorisceno jer je sveze izvadjen iz kutije

Ne znam, ja se logovao na S3 i dobio 49 gb normalno

Jel izgura baterija jedan dan pri jacem koriscenju?Dok sam imao S2 izdrzavala je bar dan baterija pri jakoj upotrebi.Da li ste zadovoljni telefonom generalno?E sad,ne znam koliko je brzi od S2 u radu i pri surfovanju i da li je bolja kamera nego na S2,pa vi kazite.Nekao mi je u Telenoru lepsi bio tamno plavi nego beli S3.

Neznam kako je dole, al ovdje gdje ja zivim je tako. Svak sedmice mozes skinuti 2 igrice za 1 euro, tj. 0,5 kosta jedna zar ne :D Moze biti jednostavno da nema ova ponuda za zemlje koje nisu u EU, neznam.

@dr.sonic salu nastranu ali mislim da je bolja i sigurnija solucija kupiti applikacije direktno s njihove stranice. Nije problem ako nesto ne radi, dobije se novac nazad, ili se moze skinuti neka dr applikacija u tom istom cjenovnom rangu :)

Jel izgura baterija jedan dan pri jacem koriscenju?Dok sam imao S2 izdrzavala je bar dan baterija pri jakoj upotrebi.Da li ste zadovoljni telefonom generalno?E sad,ne znam koliko je brzi od S2 u radu i pri surfovanju i da li je bolja kamera nego na S2,pa vi kazite.Nekao mi je u Telenoru lepsi bio tamno plavi nego beli S3.

- Jedan dan izdrži i to je plafon.
- Zadovoljan sam telefonom generalno ali kvalitet izrade je sigurno mogao biti bolji.
- Brz je pri surfovanju i kamera je odlična, da li je brži i bolje slika od S2 ne znam.
- Subjektivna ocena.

Kvalitet izrade je fenomenalan, verovatno si mislio na izbor materijala za kućište, stalno mešate te dve stvari.

Jeste ali samo da srebrni okvir napravili od komlet srebrne plastike umesto sto su crnu ofarbali u srebrno.Evo meni se ljusti sad sam od sebe isto kao na sgs1.

Ne, mislio sam na celokupan kvalitet. Prvi primerak sam zamenio posle jednog dana zbog onih crnih fleka, ovaj drugi služi svrsi ali bi poklopac mogao da bude bolji na jednom mestu krcka kad se pritisne i pre svega home dugme koje ume da se zaglavi kad se pritisne na krajevima.

Ali opet, zadovoljan sam. Da kupujem opet opet bih isti telefon kupio.

Jeste ali samo da srebrni okvir napravili od komlet srebrne plastike umesto sto su crnu ofarbali u srebrno.Evo meni se ljusti sad sam od sebe isto kao na sgs1.

Ma to je zato sto kupujete telefone pravljene za ovde, moji sgs-ovi nisu za ove prostore, padali, ulubio se okvir, i nema traga ikakvog skidanja. Npr. ja sam kupio par telefona na crno (sto znaci stigli iz neke normalne zemlje) i desavalo se da ljudi koji imaju telefon kupljen kod nas izgleda mnogo losije.

Poslednja izmena:
Moj sgs1 je kupljen u Svajcarskoj ako to nije normalna zemlja ne znam koja je.

I meni krcka poklopac na dva mesta po gornjim coskovima ali mislim da je kod mene to posledica pada.

E onda nemam pojma sta vi radite sa time, kod mene je to ko novo posle dve godine.

U pravu je covek, sad sam kupio za 88.5 RSD

Idi na Gameloft sajt preko fona i izbacice ti kao kod mene na screenshot-ovima.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343959897520.jpg
    uploadfromtaptalk1343959897520.jpg
    49 KB · Pregleda: 205
  • uploadfromtaptalk1343959908862.jpg
    uploadfromtaptalk1343959908862.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 204
Samo da se prijavim u temu :)
Pošto nisam pratio dešavanja oko SGS3, a imam ga od pre dva dana, i ne bih sad da čitam ovde stotine stranica... jel ima nešto što treba da znam? :)
Uradio sam fabrički update i sad je na 4.0.4 LFB/LFB/LG1. Ne planiram da se nešto zezam sa raznim romovima, te da li je uopšte potreban root i da li može posle da se lako unrootuje?

Meni u proseku baterija drži dva dana, sa oko 3 sata razgovora i 4 sata screen-a za to vreme.
Sve zavisi koliko (i kako) ga koristiš. :)

Poslednja izmena:
Ne, mislio sam na celokupan kvalitet. Prvi primerak sam zamenio posle jednog dana zbog onih crnih fleka, ovaj drugi služi svrsi ali bi poklopac mogao da bude bolji na jednom mestu krcka kad se pritisne i pre svega home dugme koje ume da se zaglavi kad se pritisne na krajevima.

Ali opet, zadovoljan sam. Da kupujem opet opet bih isti telefon kupio.

Meni ne krcka nigde i ne glavi se home dugme, tako da ne znam. Crne fleke svi imaju, manje ili više, to ne spada u kvalitet izrade...

Na koju foru? Meni ova stranica izgleda ovako:

Kod mene je kao kod VexMunje, ali očigledno su adrese različite, ustvari moja je različita, ma nemam pojma, ko će ga znati.

screenshot2012-08-03-10-.png

Poslednja izmena:
Meni ne krcka nigde i ne glavi se home dugme, tako da ne znam. Crne fleke svi imaju, manje ili više, to ne spada u kvalitet izrade...

Isti slučaj, poklopac nigde ne krcka (mada sam ga za ovih mesec dana skidao svega 10-tak puta), home dugme nije zaglavilo ni jedan jedini put.
Generalno sam kvalitetom izrade veoma zadovoljan.

Kod mene je kao kod VexMunje, ali očigledno su adrese različite, ustvari moja je različita, ma nemam pojma, ko će ga znati.

ta stranica je ok, ali kad kliknes na kupovinu neke igre jednostavno ne postoji nista za selektovanje metode placanja, tj, kupovina se ne moze izvrsiti...

Ukljucen mi je market unlocker, mozda to ima veze? Mada mislim da nema,cim nudi dinare i Srbiju. Ali... Kao sto je covek rekao da moze da se kupi NOVA 3 za male pare, takodje je u pravu da prilikom startovanja dobija FC :-( isto i kod mene, posle par sekundi od starta - FC:-( a mislim da nema veze sa arhitekturom procesora, jer u nazivu skinutog apk-a stoji samsung ( NOVA_3_Paymium_HD_Samsung_GTi9300_Galaxy_S_III_android)

radi mi. iz nekog razloga morao sam par puta da ucitam stranicu i platio sam sms-om. kako skidam onu +1 igru?

Ukljucen mi je market unlocker, mozda to ima veze? Mada mislim da nema,cim nudi dinare i Srbiju. Ali... Kao sto je covek rekao da moze da se kupi NOVA 3 za male pare, takodje je u pravu da prilikom startovanja dobija FC :-( isto i kod mene, posle par sekundi od starta - FC:-( a mislim da nema veze sa arhitekturom procesora, jer u nazivu skinutog apk-a stoji samsung ( NOVA_3_Paymium_HD_Samsung_GTi9300_Galaxy_S_III_android)

I ja sam kupio N.O.V.A. 3, instalirao verziju koju sam skunuo sa sajta, povukao 1.5gb podataka i FC. Poslao mail na customer care, od njih dobio drugu verziju, nju instalirao i nista. Na kraju su mi ponudili da izaberem neku drugu igricu umesto N.O.V.A. 3 dok oni ne srede problem :)

Sve pohvale za gameloft i njihov customer care! :) Od sada njihove igrice cu sa zadovoljstvom kupovati :)

Moracu i ja onda da im saljem mail :-(

Vrh Dno