Moj je savjet sto se tice GWatch-a da uvijek uzmes bolji procesor, pa makar se morao odreci nekih drugih stvari kao veci ekran itd.Da li je primetna razlika izmedju w920 i w930 procesora kao i 1.5GB naspram 2GB RAM-a?
Ma nasao sam nov sa 2 godine pisane garancije od dana kupovine za sve modele, pa baterija nek izdrzi koliko izdrzi, a svakako bi trebala biti bolja od FE modela koji treba da mi dodje. Ali uzecu i to u obzir. Valjda ima mogucnost da se promeni posle 2, 3 godine? Ili bi to stetilo IP sertifikatu? Mada ionako ne planiram da se kupam/plivam sa njim, nije mi to toliko bitno.Nemoj da zaboravis da ces tesko da nadjes nov gw5 pro. A i da nadjes nekako baterija je najverovatnije dosta oslabila od stajanja.
Koliko znam Samsung, kao i svi drugi, istovremeno ima nekoliko generacija u proizvodnji, tako da moze da nadje sasvim svez primerak. Ja sam kupio 5 pro proletos, star dva meseca. bateriji nece biti nista od stajanja par meseci.Nemoj da zaboravis da ces tesko da nadjes nov gw5 pro. A i da nadjes nekako baterija je najverovatnije dosta oslabila od stajanja.
Hvala ti za informaciju. Nemam problem sa tim, samo pitam da znam da nije neki problem do mog uređajaTo ti je što ti je.Ako ga gasiš uveče i ugasiš opcije Raise to wake i gps MOŽDA će ti izgurati 2 dana...
Imao sam GW3 sa Tizenom i baterija je mnogo duže trajala. Ovaj sa Wear OS-om je baš slatkohran. Al šta je tu je, kad je tako naviknuti se i gotovo.Ma jok.Meni za 50ak minuta treninga sa ukljucenom stopericom i pola sata setnje sa gps-om skine oko 25% baterije.Always on i Raise to wake su mi uvijek aktivirani.Sastavi tacno dan i uvece na punjac sa nekih 20ak% baterije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari