To moraju da traze od drzave a ovu drzavu to ne zanimDa se nisu zeznuli i pustili nam merenje pritiska?
Problem je što više ni u americi ne radi, bar ja na gw6 ne nađoh. Sa gw4 kada sam bio pre 3 god je biloTo moraju da traze od drzave a ovu drzavu to ne zanim
Po onome kako odgovaraju na upit pre je Samsung nezainteresovan za nase mokro trziste.To moraju da traze od drzave a ovu drzavu to ne zanim
Mogu potvrditi. Meni sa AOD sada traje onoliko koliko je trajao na prethodnoj verziji bez AOD-a.Ne znam za vas, ali u mom slučaju baterija vidljivo bolja nakon ažuriranja. Watch 6 classic je u pitanju, screen always on. Bez ikakvih problema sada imam 2 dana bateriju, 14-16h aktivno dnevno korišćenje.
I dalje loš rezultat, ali makar bolje nego što je bilo.
Nije ni moj. Ako je tvoj pokvaren, a onda je i moj i od žene također.Moj je onda definitivno pokvaren pošto samo sa uključenim WiFi i lokacijom drži 2,5 dana pre nego što ode na punjač i preko tri dana sa ovakvim režimom korišćenja nikad nije izdržao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari