Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Stigao i na galaxy fe

Watch 5 stigao. Kome zaglavi na kopiranju updatea nek iskljuci bluetooth na telefonu, konektuje sat na wifi i rucno preko sata pokrene update.

Ne vidim nikakvu razliku nakon updatea a kamoli neku bitnu - a pošto ne mogu da urade optimizaciju da baterija traje bar još malo duže onda ništa epohalno.

To im je rak rana. Kada budu to postigli, to će biti najbitniji napredak kod WearOS-a.

1000023717.jpgStigao update na gw4

Ne znam za vas, ali u mom slučaju baterija vidljivo bolja nakon ažuriranja. Watch 6 classic je u pitanju, screen always on. Bez ikakvih problema sada imam 2 dana bateriju, 14-16h aktivno dnevno korišćenje.

I dalje loš rezultat, ali makar bolje nego što je bilo.

Ne znam za vas, ali u mom slučaju baterija vidljivo bolja nakon ažuriranja. Watch 6 classic je u pitanju, screen always on. Bez ikakvih problema sada imam 2 dana bateriju, 14-16h aktivno dnevno korišćenje.

I dalje loš rezultat, ali makar bolje nego što je bilo.
Mogu potvrditi. Meni sa AOD sada traje onoliko koliko je trajao na prethodnoj verziji bez AOD-a.

Osim malo bolje baterije nema nekih revolucionarnih novina sem 3 face watcha koje Samsung propagira u Wear aplikaciji. GW 5 pro je u pitanju

Meni glupi sat sam isključuje raise to wake opciju. Već 3. ili 4. puta, bez da sam dirao tu opciju. Jel vam se dešavalo?

Nisam siguran ni da je baterija bolja - ako uopšte i jeste... Ranije 5 Pro izgurao dva i po do tri dana sada u vr' glave dva do dva i po.

Sad više tih problema sa uostalom nemam ali sam se zato iznervirao za medalju...
Pošto sam neko vreme koristio face watch koji mi se dopadao odlučio sam da instaliram pro verziju koja je bila na popustu a koja je imala nekoliko dodatnih opcija i sve prođe kako treba što se tiče te aplikacije ali jednostavno nakon toga iz nekog razloga je Wear aplikacija prestala da radi i iako mi preko BT pokazuje da je sat "Connected for calls" kada me pozovu nemam opciju ni da vidim poziv na ekranu sata a kamoli bilo šta drugo. Probao bukvalno sve ali jednostavno ne radi ništa tako da sam morao da odradim reset sata i sve ispočetka. OK sve to nije problem ali sam imao aplikacija koje sam instalirao preko bugjaegera i sad moram da ponovo prčkamb preko njega ako hoću da instaliram te aplikacije a za to opet treba vreme...
I naravno verzija je stari UI 6.0 sa nekim oktobarskim security patchom a preko Updatea ni preko telefona ni preko sata ne pokazuje mi da ima ništa novije od tog updatea.

To jedino ako ne meriš puls, kiseonik, korake, san... gasiš ili skidaš sat sa ruke čim dođeš sa posla.
Meni izgura tri duža radna dana, bez always on ekrana i treninga, sve ostalo popaljeno.

Moj je onda definitivno pokvaren pošto samo sa uključenim WiFi i lokacijom drži 2,5 dana pre nego što ode na punjač i preko tri dana sa ovakvim režimom korišćenja nikad nije izdržao.

Moj je onda definitivno pokvaren pošto samo sa uključenim WiFi i lokacijom drži 2,5 dana pre nego što ode na punjač i preko tri dana sa ovakvim režimom korišćenja nikad nije izdržao
Nije ni moj. Ako je tvoj pokvaren, a onda je i moj i od žene također.

iskljuci wifi ili ga stavi na automatski da se pali samo kad nije povezan sa telefonom

Ja ga nosim i dok spavam sa uključenim do not disturb I power save. Preko dana sve popaljeno, AOD isključen. Tačno svaku treću noć ide na punjenje.
Valjda zavisi i od načina korišćenja, dobijam baš puno notifikacija, telefon vadim tek kad na satu vidim da treba da se javim ili stigne bitan mejl, interesantna vest...

Ma da li je dva i po, tri ili pet dana generalno mi nije ni bitno pošto ja svakako zaboravim da ga stavim na punjač i setim se tek kad mi zavibrira na ruci dok se isključuje. *** ostala navika od analognih satova koji su bili u modu "stavi i zaboravi"...

Koliko bi trajala baterija na Ultri sa ugašenim AOD, upaljenim eSim-om, NFC-om zbog Gpay-a i popaljeno sve ostalo od opcija? Nije bas jeftin a planiram sto manje da nosim mob sa sobom.

Ne znam za ultru ali 6 classic dan i po bez AOD i bez eSim-a.

Zanimljivo da mi nakon reseta i ponovnog pokretanja i podešavanja sata od nule ne nudi instaliranje ovog poslednjeg updatea od 1,8GB...

Prilozi

• Screenshot_20241226_221259_com_samsung_android_heartplugin_NoUpdatableVersionActiv.jpg
    Screenshot_20241226_221259_com_samsung_android_heartplugin_NoUpdatableVersionActiv.jpg
    127.8 KB · Pregleda: 11
Vrh Dno