Moj je savjet sto se tice GWatch-a da uvijek uzmes bolji procesor, pa makar se morao odreci nekih drugih stvari kao veci ekran itd.Da li je primetna razlika izmedju w920 i w930 procesora kao i 1.5GB naspram 2GB RAM-a?
Ma nasao sam nov sa 2 godine pisane garancije od dana kupovine za sve modele, pa baterija nek izdrzi koliko izdrzi, a svakako bi trebala biti bolja od FE modela koji treba da mi dodje. Ali uzecu i to u obzir. Valjda ima mogucnost da se promeni posle 2, 3 godine? Ili bi to stetilo IP sertifikatu? Mada ionako ne planiram da se kupam/plivam sa njim, nije mi to toliko bitno.Nemoj da zaboravis da ces tesko da nadjes nov gw5 pro. A i da nadjes nekako baterija je najverovatnije dosta oslabila od stajanja.
Koliko znam Samsung, kao i svi drugi, istovremeno ima nekoliko generacija u proizvodnji, tako da moze da nadje sasvim svez primerak. Ja sam kupio 5 pro proletos, star dva meseca. bateriji nece biti nista od stajanja par meseci.Nemoj da zaboravis da ces tesko da nadjes nov gw5 pro. A i da nadjes nekako baterija je najverovatnije dosta oslabila od stajanja.
Hvala ti za informaciju. Nemam problem sa tim, samo pitam da znam da nije neki problem do mog uređaja 🙂To ti je što ti je.Ako ga gasiš uveče i ugasiš opcije Raise to wake i gps MOŽDA će ti izgurati 2 dana...
Imao sam GW3 sa Tizenom i baterija je mnogo duže trajala. Ovaj sa Wear OS-om je baš slatkohran. Al šta je tu je, kad je tako naviknuti se i gotovo.Ma jok.Meni za 50ak minuta treninga sa ukljucenom stopericom i pola sata setnje sa gps-om skine oko 25% baterije.Always on i Raise to wake su mi uvijek aktivirani.Sastavi tacno dan i uvece na punjac sa nekih 20ak% baterije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari