nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Ima i za tizen isti fazon, isti je developer
imam honor 70 i samsung watch 6 40mm.Pre njega samsung watch 4 40 mm. Nisam previše zahtevan korisnik, ali nisam imala nikakav problem. Koristim aplikacije za vežbe, merenje pulsa, ponekad praćenje sna. Pozivi, poruke sve radi ok sa notifikacijama. Mail takođe. Evo to su moja iskustva ne znam koliko ti znači.Pa to me interesuje - koliko su u ljubavi WearOS na satu i Honor sa Magic OS...
Ja bi koristio i dalje 5 pro, odlican sat. A kasnije na jesen kad izadju novi modeli odlucis koji ces.Pa to me interesuje - koliko su u ljubavi WearOS na satu i Honor sa Magic OS...
Kakav je taj GW6 40mm, najvise baterija, ja se dvoumim izmedju njega i Huawei watch gt 4 41mm, on mi se vise svidja fizicki i ima bolju bateriju ali SGW ima vise pametnih funkcija ali me trajanje baterije odbija.imam honor 70 i samsung watch 6 40mm.Pre njega samsung watch 4 40 mm. Nisam previše zahtevan korisnik, ali nisam imala nikakav problem. Koristim aplikacije za vežbe, merenje pulsa, ponekad praćenje sna. Pozivi, poruke sve radi ok sa notifikacijama. Mail takođe. Evo to su moja iskustva ne znam koliko ti znači.
Baterija traje 2 dana maksimalno. Nisam ništa isljučilaKakav je taj GW6 40mm, najvise baterija, ja se dvoumim izmedju njega i Huawei watch gt 4 41mm, on mi se vise svidja fizicki i ima bolju bateriju ali SGW ima vise pametnih funkcija ali me trajanje baterije odbija.
Evo nakon 5 dana korišćenja, da ti približim utiske:Ko bese ima Samsung Watch 6 44 mm,ne classic?
Kakav je za trcanje i koliko precizno pokazuje GPS i koliko precizno meri san?
Koliko skine baterije za npr sat vremena trcanje?
Vidim ima ih oko 160 e pa gledam da li da uzmem.
Preciznost za amatersku upotrebu je skroz ok. Brlja tu i tamo sa putanjama ali generalno je precizan. Za 160e nema šta puno da razmišljašKo bese ima Samsung Watch 6 44 mm,ne classic?
Kakav je za trcanje i koliko precizno pokazuje GPS i koliko precizno meri san?
Koliko skine baterije za npr sat vremena trcanje?
Vidim ima ih oko 160 e pa gledam da li da uzmem.
Biće valjda poseban uređaj!?
GW6 Classic poslednja verzija softvera.@nightshadow to sam i ja konstatovao, ali na taj način ne možeš da znaš kada je tačno odradio lock i počeo da meri, ovako sam uvek bio siguran da sačekam par sekundi i znam kada mogu da pristisnem start. Mala i glupa stvar al eto, meni znači. Sada se i plašim da proveravam da li imam noviju verziju softvera jel su mo]da to onemogućili na poslednjoj (tu negde je i počelo da mi se dešana na gw4 pa nisam siguran, a ne bi da izgubim to).
Ako može neko sa gw6 (classic) ko ima poslednju verziju ažuriranu samo da proveri i napiše stanje unapred sam zahvalan.
Bas juce instalirao najnoviju verziju.@alan97 siguran da je poslednja verzija?...isto sam imao tek kada mi je stigao gw6 (ne classic), dok se nije sam auto-nadogradio 😞
Druga stvar koja me nervira je što i dalje sat ne gasi ekran na 15 sec kako je namešteno u opcijama kada sam u dnd (do not disturb) modu, nekad bude 1 sec, nekad 3, 5 ili 15 nema pravila...ubija me kada noću idem u toalet i imam potrebu tek minimalno da osvetlim sobu. Ne znam jel mi tu glupost povukao sa gw4 ili je tako i dalje kod svakoga, baš jako iritira i prinuđen sam lampu da palim al to je onda dodatni korak. Gear fit2 pro je poslednji na kojem je ovo radilo kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari