zuke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2007
- Poena
- 395
Negde sam video da je 4/64 ,kad nadjem gde postavicu .Inace svakako sam uzeo sat ,prijavio se za tablet ,sad cekam potvrdni mail ..Taj tablet je izgleda sa 3gb rama.![]()
Negde sam video da je 4/64 ,kad nadjem gde postavicu .Inace svakako sam uzeo sat ,prijavio se za tablet ,sad cekam potvrdni mail ..Taj tablet je izgleda sa 3gb rama.![]()
Da li pasuju narukvice sa GW 4 classic na GW6 Classic 47mm?
Da li se može kupiti sat i dobiti poklon u radnji direktno ali samo onlajn?Negde sam video da je 4/64 ,kad nadjem gde postavicu .Inace svakako sam uzeo sat ,prijavio se za tablet ,sad cekam potvrdni mail ..
Gde si uzeo sat, ima li razlike u cenama, koji model taćno, classic? Narukvica?Da li se može kupiti sat i dobiti poklon u radnji direktno ali samo onlajn?
Verovatno je pitanje meni upuceno ..U yettelu ,classic crni 47mm .Sto se tice same akcije za tablet ,to je nacionalna akcija ,gde god ,legalno da kupis ,imas pravo na nju .Inace stize mi mail od samsunga da je reg odobrena i da ocekujem tablet do 31.1.2024 .Nadam se da ce biti ranijeGde si uzeo sat, ima li razlike u cenama, koji model taćno, classic? Narukvica?
Uz koju tarifu? Koliko te izađe mesečno rata + tarifa?U yettelu ,classic crni 47mm
Okačio sam proceduru,prelistaj par strana unazad...Uzeh galaxy watch 6 classic. Kakva je procedura sada za aktiviranje ECG-a ? Jel se menja samo region ili ?
Nakon koliko ti je stigao mail od Samsunga da ti je odobrena registracija. Registrovao sam se juče popodne, ali još uvek ništa nisu odgovorili.Verovatno je pitanje meni upuceno ..U yettelu ,classic crni 47mm .Sto se tice same akcije za tablet ,to je nacionalna akcija ,gde god ,legalno da kupis ,imas pravo na nju .Inace stize mi mail od samsunga da je reg odobrena i da ocekujem tablet do 31.1.2024 .Nadam se da ce biti ranije![]()
Galaxy tab a8Koji se tablet dobija u okviru promocije?
A8 64gb LTE ili A8 4/64 WI FI,velika je razlika u ceni u MTS-uGalaxy tab a8
Onaj prvi mail koji automatski dobijemo ,stigo odmah posle reg ,četvrt 19 sati .Onaj drugi gde piše da je registracija odobrena ,sutra dan oko 15 sati ..Nakon koliko ti je stigao mail od Samsunga da ti je odobrena registracija. Registrovao sam se juče popodne, ali još uvek ništa nisu odgovorili.
WifiKoji se tablet dobija u okviru promocije
A8 64gb LTE ili A8 4/64 WI FI,velika je razlika u ceni u MTS-u
Koji si tačno uzeo?Onaj prvi mail koji automatski dobijemo ,stigo odmah posle reg ,četvrt 19 sati .Onaj drugi gde piše da je registracija odobrena ,sutra dan oko 15 sati ..
Odgovor na pitanje iznad,dobija se a8 wifi .U svakom slučaju dobwr poklon .Ja ne BiH drugačije ni uzeo sat zore bih išao na neki Huawei ..
Zašto si ga onda kupio?Classic 6 47mm ,crni .Stavio sam ga svakako na oglase i treba sutra da dodje jedan od članova sa foruma da ga preuzme ..
Valjda je jasno da je zbog tableta .Da bih preko yettela uzeo GT3 pro titanium ,onaj koji dugo meracim ,mesečno beše nešto oko 2600 .Ovako mogu da ga kupim od para od prodaje ,plus mi ostaje tablet ,tako da jeste dobra kupovina .Zašto si ga onda kupio?
Nema ga, kucas serijski brojGde se tačno nalazi IMEI kod za watch 6 classic, na kutiji ga nema koliko sam video?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari