Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Negde sam video da je 4/64 ,kad nadjem gde postavicu .Inace svakako sam uzeo sat ,prijavio se za tablet ,sad cekam potvrdni mail ..
Da li se može kupiti sat i dobiti poklon u radnji direktno ali samo onlajn?

Poklon stiže na kućnu adresu ,on nije direktno povezan sa radnjom gde si kupio .Naravno pre toga registracija kao za sve poklone koje je Samsung davao ...

Gde si uzeo sat, ima li razlike u cenama, koji model taćno, classic? Narukvica?
Verovatno je pitanje meni upuceno ..U yettelu ,classic crni 47mm .Sto se tice same akcije za tablet ,to je nacionalna akcija ,gde god ,legalno da kupis ,imas pravo na nju .Inace stize mi mail od samsunga da je reg odobrena i da ocekujem tablet do 31.1.2024 .Nadam se da ce biti ranije :)

Tarifa nebitna ,ostaje ti tvoja koju imas trenutno .Meni licno je go data sa 50% popusta .Ne startujes opet 24 meseca ugovor za tarifu ,samo se doda sat .2400 din mesecno ,imaju cene na yetel sajtu ..

Meni se sviđa ova ponuda za sat, bio bi to veliki upgrade u svakom slučaju, ali me odbija baterija, ne znam kako da predjem sa sata koji punim svakih 10 dana na sat koji ću puniti svaki ili svaki drugi dan.😌 Još ovaj od 40 mm verovatno ima lošiju bateriju od ovih većih.

Koliko sat troši bateriju telefona? Imam utisak da otkad sam povezao sat, da se drastično brže troši baterija. Sutra ću detaljnije istestirati SOT.

Kad sam imao 5Pro nesto malo je bilo u pitanju. Ali tad nisam trcao, niti isao na brzi hod, jedan trening dnevno i to je to.
Najverovatnije i ja uzimam 6 Classic, cekam da vidim da li je kolega prodao sat, pa ako nije da se upisem. 😅
Zanima me da li negde imaju da se uzmu narukvice kao sto ima aw ultra 2? Vise mi se one svidjaju za trening, nego ova kozna, zbog znojenja.
Edit: moze neki link za zastitno staklo, ne mogu da nadjem nigde na netu..

Poslednja izmena:
Narukvica koja dolazi sa 6 classic je kožna odozgo (ili nešto poput ),unutrašnji deo ,onaj koji ode na ruku ,je gumen ..

Mene zanima da li je osetno veci ekran od gt2 pro. Nisam nasao uporedni compare na yt.

Razlika između ekrana je 0,1 inch-a u korist GW6 classic, nije baš osetna razlika

Ovaj 6 classic 47mm uživo uopšte ne deluje veliko.

Uzeh galaxy watch 6 classic. Kakva je procedura sada za aktiviranje ECG-a ? Jel se menja samo region ili ?

Verovatno je pitanje meni upuceno ..U yettelu ,classic crni 47mm .Sto se tice same akcije za tablet ,to je nacionalna akcija ,gde god ,legalno da kupis ,imas pravo na nju .Inace stize mi mail od samsunga da je reg odobrena i da ocekujem tablet do 31.1.2024 .Nadam se da ce biti ranije :)
Nakon koliko ti je stigao mail od Samsunga da ti je odobrena registracija. Registrovao sam se juče popodne, ali još uvek ništa nisu odgovorili.

Nakon koliko ti je stigao mail od Samsunga da ti je odobrena registracija. Registrovao sam se juče popodne, ali još uvek ništa nisu odgovorili.
Onaj prvi mail koji automatski dobijemo ,stigo odmah posle reg ,četvrt 19 sati .Onaj drugi gde piše da je registracija odobrena ,sutra dan oko 15 sati ..
Odgovor na pitanje iznad,dobija se a8 wifi .U svakom slučaju dobwr poklon .Ja ne BiH drugačije ni uzeo sat pre bih išao na neki Huawei ..

Poslednja izmena:
Koji se tablet dobija u okviru promocije

A8 64gb LTE ili A8 4/64 WI FI,velika je razlika u ceni u MTS-u
Wifi
Onaj prvi mail koji automatski dobijemo ,stigo odmah posle reg ,četvrt 19 sati .Onaj drugi gde piše da je registracija odobrena ,sutra dan oko 15 sati ..
Odgovor na pitanje iznad,dobija se a8 wifi .U svakom slučaju dobwr poklon .Ja ne BiH drugačije ni uzeo sat zore bih išao na neki Huawei ..
Koji si tačno uzeo?

Classic 6 47mm ,crni .Stavio sam ga svakako na oglase i treba sutra da dodje jedan od članova sa foruma da ga preuzme ..

Ajde sačekaću ponedeljak, možda ne rade vikendom.
Iskreno ne bih ga uzeo ni ja jer je na KP 300-330€ sa domaćom garancijom, ali mi je ovo delovalo kao dobra ponuda jer svakako jurim za sina neki tablet, a meni treba sat i garancija je u ovom slučaju na moje ime.
Baterija je kudikamo bolja nego na GW4 Classic koji sam imao, ali ono što mi se ne sviđa je veličina (dužina) narukvice koja je po meni dosta mala, a nemam neki veliki zglob.

Zašto si ga onda kupio?
Valjda je jasno da je zbog tableta .Da bih preko yettela uzeo GT3 pro titanium ,onaj koji dugo meracim ,mesečno beše nešto oko 2600 .Ovako mogu da ga kupim od para od prodaje ,plus mi ostaje tablet ,tako da jeste dobra kupovina .

Nazad
Vrh Dno