Ljudi ,pomagajte
Imam dilemu.
Samsung P1000 vs Samsung P3100.
P1000 imam cenu za 140e, a P3100 za 170e.
Video sam karakteristike i razlike jednog i drugog modela.
Ono sto mi je bitno je Skype u 3G i u WLAN-u(za po kući) i naravno ostale džidža-bidže. Vidim da je RAM kod P1000 512MB a kod P3100 1024MB.
Vidim i da P3100 očitava 1080p, što ne znam koliko je bitno ,jer na 7'' šta može da se vidi u 1080p, a na YouTube-u jaka stvar ako je video klip u 720p ili 1080p ili 320p, na 7'' je sve to isto.
Šta biste odlučili, koji da uzmem, uz obzir na cenu/kvalitet.
Oba su u garanciji,imaju te papire i fiskalne račune sa Telenora su oba..takodje ne znam koliko je sve to validno u slučaju za 'ne daj Bože' da se nešto desi nepredvidjeno..da li uopšte ja kao 3th party kupac imam pravo na garanciju.
Ček..da ne bude zabune..ne znam na koji wifi model misliš,..ovo je P3100 8GB koji ima SIM slot i ima i WiFi..NARAVNOkoji fon danas nema Wifi
,..malo si me zbunio ,verovatno si mislio na model bez SIM kartice koji je dosta jeftiniji.
Čovek mi daje za 170evra, beli..full, bez slušalica..punjač,.,USB kabl, Telenor fiskalni račun, 19meseci garancije..neka garancija kod Samsung servisa u Zemunu (koliko sam razumeo)..tab je u extra stanju..video sam slike..daje i silikonsku foliju uz njega..čisto me interesuje da li da ga uzmem za taj novac ili ne..uz obzir da Google Glass i Google Now su trentuno In, za 1500$
Što se tiče Skype video call-a u 3G..kako to radi??..to mi je najbitnije jer imam paket kod mts-a, ali nemam 3G..pa bih dokupio 3G/prepaid..čisto da koristim Skype u full-u kada sam na reci,polju..livadi ili koncertu..pa me interesuje koliko je to upotrebljivo..da ne uzimam P3100 da bih igrao AngryBirds jer to mi je poslednja stavka...
Takodje..kako radi Skype video call u WLAN-u ,nema seckanja..kočenja..glitchering-a..sve je u real time-u?
Све зависи какве су твоје потребе. Имао сам једно време 3G таблет, купио сам за њега prepaid MTS картицу и обично сам трошио месечно неколико стотина мегабајта.
Drugar bas kupih galaxy tab II ali 7''
Mogu reci da je kvalitet izrade bas dobar naspram npr asus nexus 7 koji je bas plasikaner!
Rezolucija nije neka ali prolazi dosta je brz videcemo kad se navace aplikacije i ostale stvarcice.
Za sad utisak veoma pozitivan!
Drugar bas kupih galaxy tab II ali 7''
Mogu reci da je kvalitet izrade bas dobar naspram npr asus nexus 7 koji je bas plasikaner!
Rezolucija nije neka ali prolazi dosta je brz videcemo kad se navace aplikacije i ostale stvarcice.
Za sad utisak veoma pozitivan!
Imam Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 i nikako ne mogu naci verziju iGo-a koja radi za ovaj tablet na 1024x600. Moze li neka pomoc ili link?
Moze neki link? Ja ovde nista nisam nasao.Rezolucija koja meni treba na mom tabletu ne radi a sys textove nisam nasao.
od prvih dana nije fabricki/stock ROM na njemu odkad sam stavio neki noviji Cyanogen mod/4.2.2 od tad sva 2 3 ROMa koliko sam probao imaju slicni problem...Poenta price je-dal se zezati s Odinom(nisam s njim nikad radio pre)? i ima li potrebe...? islim ono-mene ovo malo nervira ali ako nista ne skodi uredjaju-tj.nije hardverski kvar-ne znam ima li smisla petljati se s time...?
Jel uspeo neko da poveze dvd plejer ili bluray plejer preko usb-a sa Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110? Jel treba neki program za to? Uredjaji uopste ne vide tablet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari