Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Našao sam P5100,isto za 100evra, a za 120evra sa tastaturom.
Mislim da je P3100 rekao šta je imao i vreme mu je da se povuče sa pozornice.

Paaa mislim da ne baratas bas pojmovima,i jedan i drugi su ista generacija,ako kazes da je jedan mator,onda je i drugi takodje penzija :D ,razlika je u velicini ekrana,samim tim dimenzije,tezina,baterija i malo veca rezolucija (neznatno7inca je 600x1024 a 10 inca je 800x1280) u odnosu na P3100 :D ,sve ostalo je takoreci isto,manje vise,i sto je veci i mnogo tezi za koriscenje kao telefon,naspram sedmice.al Licna karta i jednom i drugom je isto godiste ,tako da moraces da igras na srecu ( predstava na pozornici je ista hahah) samo dal si izabrao pravu stvar,koliko i kako je koriscen,baterija ,sto je medju bitnijim stavkama,ili neki kinez mozda,kod njih ces naci onu tastaturu gratis,jer uglavnom ide uz njih po difoltu,ili da pojuris neki Prestigio,mozda nadjes i za menje para,nisu u rangu Samsunga,al su noviji,ko ne riskira ne profitira :D

Ipak je odluka pala na P5100,ako ni zbog čega,a ono zbog 16GB RAM-a i 7000mAh.
Tvoj model koji prodaješ ima 8GB RAM-a i 4000mAh.

Da ne pravimo bespotreban šum, Hvala.

Poslednja izmena:
Haha,ne prodajem ja nista,pomesao si me,ja sam na Ipad-u vec duze vreme,a kao andorid koristim note 4,jer android ipak mi zavrsava nesto sto ios nema,al kako rece da ne pravimo sum,probao sam samo da ti ukazem na pitanje koje si postavio jer imam utisak da nisi ispratio specifikacije bas najbolje,al slazem se,.vise memorije je ok,al to nije RAM memorija,nju imaju isto,to je interna memorija (+ card slot do 32gb prima) baterija mora da je jaca,jer je logicno i ekran veci,veci potrosac,sve u svemu nadam se da ce ti sluziti. :))

Nazad
Vrh Dno