Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Radi Gsm/3g i sada sam probao i GPS radi....A sto se tice baterije propraticu...ali ali za sada sam zadovoljan....Igram se sa njim celo jutro i bat je na 40%(osvetljenje na pola)....Prvi utisak je da drzi isto kao na proslom rom-u... :D

Radi Gsm/3g i sada sam probao i GPS radi....A sto se tice baterije propraticu...ali ali za sada sam zadovoljan....Igram se sa njim celo jutro i bat je na 40%(osvetljenje na pola)....Prvi utisak je da drzi isto kao na proslom rom-u... :D

Uh, malo sam gledao na cyan. forumu i po netu, ima svacega na tu temu, hvala Bogu da nema bagova i tzv. "known issues". Izvestavaj periodicno dok se ne odvazim, dosadio mi je 2.3.6, svaki dan zakuca jednom.

Poslednja izmena:
Posle par dana koriscenja i dalje sve sljaka dobro,cak sam i proc digao na 1.2 ghz(ima opcija u samom sistemu da se digne proc do 1.4 ghz)...za sada sve stabilno...Sto se tice baterije,drzi malo slabije nego na Gingerbread-u....ali opet dovoljno za jednodnevno koriscenje.... :D :D :D

Moj Galaxy Tab je posle godinu dana rada potpuno crko i otisao na reklamaciju :wall:

Nije pomoglo ni root-ovanje :mad:

Stvarno je softver ocaj zivi, bar na modelu koji sam ja posedovao.

Trenutno imam CyanogenMod 9 da li je izasao zvanicni CyanogenMod 10 i jel ima nekih bugova i jel vredno instalirati ?
Imam p1000
hvala

Ja instalirah CM10 i evo vec dva dana ga maltretiram,sve radi super stabilno i dosta brze,tako da goforit.Takodje imam p1000

Poštovani
uz izvinjenje ako je tema na pogrešnom mestu molim za pomoć.
Samsung tab 2 10 inch mi je odlicno radio ali od juce ne mogu da otvaram web stranice. Naime kad sa pocetnog ekrana dodirnem internet ikonicu pojavi mi se home page ( google.rs ). Kada pokusam da otkucam nesto primi karaktere ali nakon pritiska na lupu ( pretraživanje) ne desi se nista. Prikom otvaraja neke od stranica iz favorites foldera, stranica pretrga stane na oko 10%, iznad pretraživača piše "učitavanje.." i nakon minut "brauzer" se iskljuci i pojavi se pocetni ekran.
Vezu imam na drugim aplikacijama: radi google play, ažuriranja, widgeti, youtube ... Mogu i netu da pristupim ali samo sa početne strane u levom gornjem uglu imam widget google sa lupom, koji radi.
Koristio sam jedino originalni pretrazivac jer sam bio zadovoljan njime. Kad se pojavio problem pokusao sam sa dolphin-on ali i on se isto ponasa.
Unapred hvala na sugestijama.
Pokušao sam brisanje keša, kukisa, memorije, restartovanje uredjaja ali bez uspeha.
Model GT-P5110
Android 4.0.4

Problem je nestao sam od sebe ili je nestao kad sam instalirao Operu, mada sad radi i originalni pretraživač. Pozz

exynos mem bug ?!? imam drugara sa tim problemom. odjednom pocne tablet da freez/koci pobudali sam od sebe !!!

Razmisljam o kupovini tableta od 10", pa sam nesto razmisljao o modelu Samsung P5110, ali citanjem postova vidim da skoro svaki ima neku manu, a dugotrajnost i tac su najbitniji, zar ne? Da li biste mi preporucili ovaj model?

Razmisljam o kupovini tableta od 10", pa sam nesto razmisljao o modelu Samsung P5110, ali citanjem postova vidim da skoro svaki ima neku manu, a dugotrajnost i tac su najbitniji, zar ne? Da li biste mi preporucili ovaj model?

Šta je "tac" (koji ti je najbitniji)? Koji je "ovaj model"? Ovo nije forum za enigmatiku, već za IT...

Pod tacom mislim da se ne zaglavi, ne znam da li je tako kod tableta ali kod mobilnog postoje neki telefoni koji ne zasluze da budu tac skrinovi, vec da budu za otpad. Neckam se izmedju Samsung P5110 i Asus Transformer TF300T. Asusa hvale skoro svi, a o Samsungu se malo prica ovde.

Oba tableta su dobra! Ja imam Samsung P3110 (sve isto samo je ekran 7") i zadovoljan sam

Asus ima dosta jaci HW ali eto meni je izletela dobra cena pa sam uzeo Galaxy Tab ll

Pozdrav svima! Uzeo bio Samung Galaxy Tab 2 10.1 preko post paid ugovora kod mobilnog operatera. Posto je ugovor unlimited, hteo bih da koristim internet i preko laptopa. Imate li iskustva, kako se tu pokazao Galaxy Tab, da li bi u tom slucaju trebao biti ukljucen ili moze raditi tethering i u sleep modu ?

Hvala,

Nemanja

Ekran ne mora da bude ukljucen, ako mislis na to, a tablet mora.. :) Malo ti je konfuzno pitanje.. Inace to ti je ok varijanta, jer ce vise sati tethera da izdrzi baterija od neke na telefonu, pa i nije lose resenje..

Ja bih to koristio za kucnu varijantu, a negde kada idem nosio bih samo tablet. Druga varijanta je mobilni net samo preko Usb sticka ... Ovako racunam da dobijam i tablet pride.

Samo me zanima da li bi to stetilo tabletu da stoji na punjacu i sluzi za tethering ? Da li bi se pregrevao ili sl. ?

Ma jok, e sad ako ga koristis samo za to, mozda baterija bude imala problem sa tim.. Ne znam, sve zavisi od prakse..

Zanima me kakav je samsung galaxy tab 2 10.1". Cena je pala na 270e? Vidim da je procesor samo 1ghz dual, ali kakav je kvalitet ekrana?

Zanima me kakav je samsung galaxy tab 2 10.1". Cena je pala na 270e? Vidim da je procesor samo 1ghz dual, ali kakav je kvalitet ekrana?

Kvalitet je isti kao sto je i na ovom koji imam ja, prva generacija 10.1... Taj GT2 10.1 ima samo exynos umesto tegre 2, ostalo isto sve.. I PO MENI, malo je ruzniji 2.. Ali stvar ukusa..

Mozes li da das neke detaljnije informacije, trajanje baterije..? Meni treba net, filmovi i cituckanje. Samo je bitno da je ekran daje lepu sliku . Da li je ekran isti kvalitet kao i obvi IPS, posto vidim da je TFT

Mozes li da das neke detaljnije informacije, trajanje baterije..? Meni treba net, filmovi i cituckanje. Samo je bitno da je ekran daje lepu sliku . Da li je ekran isti kvalitet kao i obvi IPS, posto vidim da je TFT

Pazi samsungovi TFT uopste nisu za poredjenje sa drugim TFT ekranima.. Npr ja sam imao u isto vreme Iconiu A500 i ovaj Samsung P7510.. I jedan i drugi imaju isto TFT iste rezolucije, deluje sve isto.. Ali nije... Samsung ima mng lepsi ekran.. Nzm kako da ti pokazem, s obzirom da imam ovaj prastari HTC HD2, nzm koliko ces zakljuciti iz video snimka s njim..

Citam sa njega knjige za fax i ok je, mada licno vise volim 9.7 za tu svrhu ali zavrsava lep poslic..
Baterijom sam i vise nego zadovoljan, ali nisam radio neke testove, ae vcr cu da ga napunim pa sutra da vidim kako se ponasa, posto ga ne koristim svakodnevno.. Npr uvece pred spavanje nekih sat vremena citanja pdf-a i (ili) neko listanje vesti i tako..
Filmove ne gledam na njemu, ali gledam povremeno dok putujem duze negde u busu serije i po mom nekom dozivljaju je sve ok, nzm sad kakva su tvoja ocekivanja..

Pa recimo da smo slicni Korisnici. Da li Nekako moze telenorov 3g Modem da se nakaci?

Poslednja izmena:
Pa recimo da smo slicni Korisnici. Da li Nekako moze telenorov 3g Modem da se nakaci?

To vec ne bih znao... Ima onih adaptera, vrv da bi moglo, ukoliko ne na fabrickom romu, onda na nekom custom romu...

Npr evo kako ga ja koristim..

Ujutru dok sam jos u krevetu, prelistam B92, Blic.. nekih pola sata..
Kasnije u toku dana, ne koristim tablet puno, eventualno ako se smaram, prelistam Instagram i obrnem google play da vidim sta ima novo ili neki forum, nekih pola sata..
I uvece kao sto sam ti rekao kad legnem prelistam neki pdf materijal i ceprkam nesto jos nekih 60-90 min...
Uz takvo koriscenje ja zaboravim kad punim bateriju, a napominjem da mi je non stop ukljucen wi-fi, kao i da je aktivna synhronizacija za sve zivo naloge.. osvetljenje na nekih 50-60%..

Znaci isplati se uzeti za surf i multimediju. To mi je najbitnije. Kakva je jacina Wifi-ja

Sada cu da vidim mozda naleti neki povoljan polovni. Ovi na kupprod. drze cene kao u radnjama.

Ljudi ,pomagajte :)
Imam dilemu.
Samsung P1000 vs Samsung P3100.
P1000 imam cenu za 140e, a P3100 za 170e.
Video sam karakteristike i razlike jednog i drugog modela.

Ono sto mi je bitno je Skype u 3G i u WLAN-u(za po kući) i naravno ostale džidža-bidže. Vidim da je RAM kod P1000 512MB a kod P3100 1024MB.
Vidim i da P3100 očitava 1080p, što ne znam koliko je bitno ,jer na 7'' šta može da se vidi u 1080p, a na YouTube-u jaka stvar ako je video klip u 720p ili 1080p ili 320p, na 7'' je sve to isto.

Šta biste odlučili, koji da uzmem, uz obzir na cenu/kvalitet.
Oba su u garanciji,imaju te papire i fiskalne račune sa Telenora su oba..takodje ne znam koliko je sve to validno u slučaju za 'ne daj Bože' da se nešto desi nepredvidjeno..da li uopšte ja kao 3th party kupac imam pravo na garanciju.

Nazad
Vrh Dno