Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Narode sta da radim imam veliki problem sa ovim uredjajem.

Posedujem Samsung Galaxy Tab 6 meseci uzasno mnogo se baguje gotovo svakodnevno.Najgora stvar sto mu je baterija zalepljena pa ne mogu da je izvadim kad se tako nesto desi i prekinem mu napajanje. Nekada zbog takve situacije ne mogu da mu pristupim po ceo dan.

Muka mi je vise molim Vas ako neko ima neki savet.

koji firmware imas, tj verziju androida . to je prvo sto treba da kazes da bi videli sta mu je

pa da...svi se i zale na njega. ( meni je 2.3.6 mada ni on nije puno bolji ) ..u svakoom slucaju prelistaj ovu temu i moras da updejtujs android

ajde ako moze neko uputstvo ili link ko ce da lista celu temu ima skoro 500 postova

da :d :wave:

p.s. stavio sam co-pilot full verziju..12 meseci je besplatna . Mape su odlicne, apsolutno prelepo izgleda,odlicno radi. Moje preporuke !

Daj malo više podataka. Koja je verzija, gde si je našao kad je samo0 12 meseci besplatna? Koje mape koristiš, gde si ih našao...?

verzija je 9.0.1.269 full europe a ti iz programa skines mape koje ti trebaju, Istocna evropa je 450mb..a balkan koliko se secam 150 ak mb.

Samo 12 meseci ? Otkad je godinu dana bilo cega besplatno malo ?

verzija je 9.0.1.269 full europe a ti iz programa skines mape koje ti trebaju, Istocna evropa je 450mb..a balkan koliko se secam 150 ak mb.

Samo 12 meseci ? Otkad je godinu dana bilo cega besplatno malo ?

Našao sam Copilot 9.1.0.214, a uz njega i LuckyPa.....

Slova su dosta sitna na ekranu od 7 inča i to mi se ne sviđa. Ranija verzija Copilota 8.2.xxxx koju sam prethodno probao (a uz nju imam i mape cele Evrope) je bolja po tom pitanju.

Od mapa sam izabrao i skinuo Balkans (70-ak megabajta, bez Grčke), i sada mi ne da da skidam druge mape. Da li Istočna Evropa uključuje i Balkan? Ako uključuje, reinstaliraću ga i skinuti Eastern Europe.

Ja imam kombinaciju Copilota 9.1.0.269 i Luckyia 1.7.9.1 i sve radi kako treba ,mogu da skidam sta god hocu sto se tice evrope...Probaj da nadjes takve verzije ako nemas.. Gde mogu da vidim koliko mi vazi licenca ,tih 12 meseci ?

Ja imam kombinaciju Copilota 9.1.0.269 i Luckyia 1.7.9.1 i sve radi kako treba ,mogu da skidam sta god hocu sto se tice evrope...Probaj da nadjes takve verzije ako nemas.. Gde mogu da vidim koliko mi vazi licenca ,tih 12 meseci ?

Probao sam i sa Luckyjem 1.7.9.1 sa drugom email adresom. Prethodno sam deinstalirao prethodnog Luckyja i Copilota, sve obrisao i onda još uradio i restore iz CWM Recoveryja.

Rezultat je isti. Mogu da skinem samo jednu mapu. Ako obrišem tu mapu, samo nju mogu ponovo da skinem.

Objašnjenje može biti
1) Copilotov server "pamti" ID uređaja sa kog skidam mape
2) Copilotov server "pamti" ID programa (Copilota) iz kog skidam mape
3) Ja nisam dobro upotrebio Luckyja

Ništa od te 3 stvari za sada ne mogu da proverim, ali ti možeš da preciziraš kako upotrebljavaš Luckyja...

Ne znam ni ja kako se vidi dokle važi licenca.

Instaliras navigacijiu ,ne pokreces je...Upalis lacky-a i samo odradis remove licence ... i onda pokrenes Copilot...

Instaliras navigacijiu ,ne pokreces je...Upalis lacky-a i samo odradis remove licence ... i onda pokrenes Copilot...

Rešio sam problem. Treba naći tzv. Full verziju. Tu bilo koji lucky može odraditi posao, i onda se sve mape mogu instalirati. Ako imaš tzv. Major verziju (kao što sam ja imao) možeš instalirati samo jednu mapu.

Problem je rešen kada sam našao Copilot Live 9.1.0.234. Europe Full verziju sa Luckyjem 1.0.16.

Ipak i ta verzija, kao i sve verzije Copilota koje sam video, dozvoljava samo instalaciju mapa Evrope. Ne mogu se, na primer, instalirati mape Amerike. Verzija Copilota 8.2.0.368. koju sam ranije našao dolazi sa mapama Evrope i drugih kontinenata. Ne vidim da su mape (bar za Srbiju) u verziji 9.xxxx svežije i odnosu na mape iz verzije 8.xxxx.

Gledam sada malo bolje mapu Srbije u Copilotu . Nema nijedne reke, osim Dunava ...

Evo da se prijavim i ja, stigao Tab sinoc. Posle 4 tableta, valjda cu se izvesno vreme smiriti sa ovim.

narode jeli p1000 moze da koristi micro sim kartice ? Uzeo sam iphone 4s, moram da uzmem micro sim karticu za njega...a nesto nisam siguran da ce moci za p1000 ?

ako nije moguce zna li neko nekog ko radi kloniranje sim kartice ?

@ zost...brate ***e..pa verzija se zove copilot EUROPE a ti se cudis sto ne mogu mape amerike da se stave... :d

Poslednja izmena:
Otkada mogu kartice da se kloniraju? ? ? Ja bih uzeo oma 3 kom ...isces sim kartu sa cutterom za iphone i taj deo koji bi inace bacio u djubre sacuvas i kada ti treba za Tab spojis micro sim sa tim otpatkom i stabis u Tab

odakle mi cutter za kartice brate ? mogu da se kloniraju vec 10 god samo je zabranjeno u poslednjih par god pa ne mogu da nadjem da neko to sad radi..ako neko nesto zna nek posalje pm please.

Pa cuter bi trebalo da imaju po radnjama ,ili mozda koji od operatera ima

@ zost...brate ***e..pa verzija se zove copilot EUROPE a ti se cudis sto ne mogu mape amerike da se stave... :d[/QUOTE je napisao(la):
Ček', polako. Ja samo upoređujem Copilot-ove (narodske) verzije programa koje sam našao i konstatujem (ne čudim se!) da je verzija 8 bolje "obnarodovana" od verzije 9, jer u tu verziju 8 možeš da natrpaš mape i Evrope i Amerike, a bogami i drugih delova sveta.

Nesto cudno poceo da me zeza tab:whip:. Simptomi su da se na, recimo, bat 70%, odjednom ugasi (bez shutdown-a) a zatim kad ga ponovo upalim prijavi da je bat 40% i u nastavku do 0% opet radi normalno. Isto i kad se puni, napuni se do 50% a posle odjednom prijavi 100% i baterija se ne napuni do kraja.
Ovo se desava ponekad ali sve cesce. Prvo sam mislio da je softwerski problem ali izgleda da je baterija.

Tab je star malo manje od godinu dana. Zna li neko da li Telenor priznaje garanciju na bateriju?

Poz svima i unapred hvala.

Da ti nije prljav konektor, pa da se baterija ne puni kako bi trebala, nego se zbunjuje elektronika? Očisti to prvo i ostavi par puta da se tab napuni do kraja preko noći i prazni ga bez dopunjavanja, do sledećeg punog ciklusa punjenja.

Na žalost, simptomi ukazuju na neispravnu bateriju. Ne znam ni kako se menja baterija na njemu, verovatno ceo treba da se raskanta. Ovaj naš radi odlično više od godinu dana na Overcome ROM-u. Baš sam zadovoljan kupovinom.

Pomagajte :)

Doneo mi drug nov p1000 da mu sredim ... i jesam mu ga sredio :)
Elem, hteo sam da stavim MIUI na tab, ali nisam ispratio uputstvo za prelazak na MTD ... do kraja.
Kada sam flashovao overcome kernel, nesto se dogodilo, ne znam ni ja sam sta. E sad ..... imam situaciju da mogu da udjem u download mode, ali na ekranu nist', crno. Ekran iskljucen jelte. Ponekad (zavisi koji firmware flashujem) dobijem potvrdu da je ziv tab jos uvek tako sto zasvetle oni touch dugmici.
Ne znam sta vise nisam probao, od flashovanja raznih firmware-ova, gb-safe-v5, sto cuda .... ali nista. Najveci napredak do sada je bio sto sam u jednom trenutku dobio i zvuk pored toga sto su zasvetleli dugmici. Ekran ..... ni da mrdne.

Ima li neko predlog mozda?

Probaj preko odina, posto vec mozes da udjes u download, da flesujes originalni firmware...

Flashni mu oreginalni firmware sa sammobil sa .pit fileom nek ga kompletno formatira. Ali onda gubis i sve podatke sa sdcard.

Onda mora da proradi.

Sinoc sam flesnuo ICS 4.0.4 (CyanogenMod 9 RC1) na moj P1000 i prezadovoljan sam kako radi....Pre toga sam imao Overcome,ali ovaj rom je dosta bolji...Igrao sam se sinoc i danas sa njim par sati i za sada nisam primetio ni jedan bag...Radi kamera i WIFI i BT....

Ako neko zeli da se igra evo linka za tutorijal i ima ispod videa link za skidanje...

http://www.youtube.com/watch?v=q8FCY4JpgFQ&feature=related

Sinoc sam flesnuo ICS 4.0.4 (CyanogenMod 9 RC1) na moj P1000 i prezadovoljan sam kako radi....Pre toga sam imao Overcome,ali ovaj rom je dosta bolji...Igrao sam se sinoc i danas sa njim par sati i za sada nisam primetio ni jedan bag...Radi kamera i WIFI i BT....

Ako neko zeli da se igra evo linka za tutorijal i ima ispod videa link za skidanje...

http://www.youtube.com/watch?v=q8FCY4JpgFQ&feature=related

A Gsm/3G i Gps? Proprati i trajanje baterije pa javi.

Nazad
Vrh Dno