`Hvala
To bi mi bio prvo andorid uredjaj,tako da planiram da igram igriceda probam gomilu aplikacija i da,naravno,izvucem najvise iz telefona,sto podrazumeva root,custom romove etc
Vucem vise na ka GSP jer ima ekran koji meni odgovara,mislim na velicinu ,i cena je vise nego prihvatljiva.To bi bilo to,ukratko..
`
Ovo sto si rekao gore odvlacite ga tabu, jer on ima fuknciju telefona, dok player nema to, on je wi fi only..
Jos jedna stvar, ako ces da igras igrice, onda jos jednom + za tab jer je mng komforniji za igranje.. Nzm sta bi drugo jos moglo..![]()
Realno,to mi je dovoljno...andgry birds,cut the rope,pes eventualno asphaltZa player nzm vrv da postoji, a za tab postoji ics i jako je funcionalan, radi vecina stvari.. Pazi, ne verujem da ce biti dovoljan za najnovije i najzahtevnije, ali za svakodnevno igranje je dovoljan..
Al jos me jedino brine rom za ICS,i inace podrska sa romovimaPes radi super, asphalt takodje.. Tako daaa..Znas sta ti je ciniti..
![]()
Duze vreme vec imam SGT ali tek juce sam odvojio vreme da poskidam sve sto mi treba i procitam uputstvo za fleskanje.
Sada prosto ne mogu da oprostim sebi zasto ovo nisam uradio mnpgo ranije
Sa obicnim stock gingerom je poleteo do neprepoznatljivosti a ovaj overcome 4.1.0 je samo to finalizirao...
Neverovatno mi je da je ovolika razlika a jos neverovatnije da nasi dragi operateri ne obezbede zvanican upgrade za ljude koji ne znaju/ne smeju/nece da se petljaju sa odinom cwm i ostalim zezancijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari