Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Da li je nko koristio ili koristi AOKP verziju ICS-a za P1000?
Obilazio sam net u potrazi za analizama ali nailazim na poprilično kontradiktorne kometare.

Jel moze ovo cudo da potera neke novije zahtevnije igre,tipa pes12,9mm,gta III,Asphalt 6...etc

Od zahtevnijih probao sam sledece i sve rade super:
Dead Space,
N.O.V.A. 2,
Shadow Gun,
GT Racing HD

Nikad uspeo da pokrenem N.O.V.A 2, ali generalno radi sve sto ti padne na pamet. Sto sam kupovao original (na debelim popustima), npr. NFS HP i MC3, radi bez trza, sto sam skidao ne bash legalno nije bash uvek radilo.

Inace, izasao je prvi nightly za CM9 - jedna lepa vest za sve vlasnike :) Ja licno cekam verziju koja je provereno upotrebljiva (za razliku od telefona koji me trenutno ubija oko reparticionisanja), ali lepa je vest da je konacno krenulo da kaplje :)

@Johnnny
N.O.V.A 2, ako se dobro secam ima vise verzija, valjda starija verzija radi.

Ma ko bi ga znao, ima suvise verzija, a ja sam se malo ulenjio sa skidanjem sa neta i svlacim sa "nezavisnih" marketa. Kod vecine Gameloft igara uglavnom radi starija verzija. Shadowgun radi bez problema, tako da me je mrzelo da se mlatim sa Novom (nije da bih je igrao).

koja je razlika izmedju verzije 7500 i SGH-T859? ima li je uopste? konkretno jurim da kupim, pa sam na ebay.com video ovo...

Cao ljudi, danas sam ponovo postao vlasnik taba.. Medjutim napravio sam problem!!
Pokusavao sam da ubacim cwm preko odina kad je pisalo fail i od tad mi tab kad hocu da ga upalim pokazuje kao telefon i komp i imedju njih znak uzvika.. Ne znas sta da mu radim, dajte neki predlog...

RESIO! :)

Poslednja izmena:
Ima li iko predlog za neki kvalitetan rom?? GB, ICS, svejedno.. imam cm9, ali su mi rezultati na benchmarku vise nego ocajni.. nekih 1800 na 1000Mhz i oko 2000 na 1200Mhz..

Nasao sam neki miui na 2.3.6, rom leti, bas je extra..

E pa od pre par dana, prodao sam onaj HP Touchpad i uzeo novi tab, relativno povoljno, tako da se vracam staroj ljubavi.. :)
vidim tema zamrla.. :S:

Galaxy Player 5 ima isti hardver kao i galaxy tab?
Razmisljam se izmedju ova dva,i vise vucem na GSP 5 jer je jeftiniji a i ima 5 inca to mi je dosta...al me zanima kako ce da cepaju igre na GSP :D

Da imaju isti harver.. ae da ti pomognem u odluci.. sta sve nameravas da radis na tabletu?

Hvala :D
To bi mi bio prvo andorid uredjaj,tako da planiram da igram igrice :D da probam gomilu aplikacija i da,naravno,izvucem najvise iz telefona,sto podrazumeva root,custom romove etc :D
Vucem vise na ka GSP jer ima ekran koji meni odgovara,mislim na velicinu ,i cena je vise nego prihvatljiva :) .To bi bilo to,ukratko..

Hvala :D
To bi mi bio prvo andorid uredjaj,tako da planiram da igram igrice :D da probam gomilu aplikacija i da,naravno,izvucem najvise iz telefona,sto podrazumeva root,custom romove etc :D
Vucem vise na ka GSP jer ima ekran koji meni odgovara,mislim na velicinu ,i cena je vise nego prihvatljiva :) .To bi bilo to,ukratko..
`

Ovo sto si rekao gore odvlacite ga tabu, jer on ima fuknciju telefona, dok player nema to, on je wi fi only..
Jos jedna stvar, ako ces da igras igrice, onda jos jednom + za tab jer je mng komforniji za igranje.. Nzm sta bi drugo jos moglo.. :)

`

Ovo sto si rekao gore odvlacite ga tabu, jer on ima fuknciju telefona, dok player nema to, on je wi fi only..
Jos jedna stvar, ako ces da igras igrice, onda jos jednom + za tab jer je mng komforniji za igranje.. Nzm sta bi drugo jos moglo.. :)

Ortaci mi imaju telefone od 4,3 inca...tako da verujem da ce 5 da mi odgovara bez problema...nego me samo zanima hardver dal moze da povuce novije igre,a to sto je wifi only ne smeta mi...imam ruter u kuci...a i net mogu da vatam pogradu :D
Inace...jel postoji neki custom rom za ICS?

Za player nzm vrv da postoji, a za tab postoji ics i jako je funcionalan, radi vecina stvari.. Pazi, ne verujem da ce biti dovoljan za najnovije i najzahtevnije, ali za svakodnevno igranje je dovoljan..

Za player nzm vrv da postoji, a za tab postoji ics i jako je funcionalan, radi vecina stvari.. Pazi, ne verujem da ce biti dovoljan za najnovije i najzahtevnije, ali za svakodnevno igranje je dovoljan..
Realno,to mi je dovoljno...andgry birds,cut the rope,pes eventualno asphalt :D

Pes radi super, asphalt takodje.. Tako daaa.. :D Znas sta ti je ciniti.. :)

Duze vreme vec imam SGT ali tek juce sam odvojio vreme da poskidam sve sto mi treba i procitam uputstvo za fleskanje.
Sada prosto ne mogu da oprostim sebi zasto ovo nisam uradio mnpgo ranije :)
Sa obicnim stock gingerom je poleteo do neprepoznatljivosti a ovaj overcome 4.1.0 je samo to finalizirao...
Neverovatno mi je da je ovolika razlika a jos neverovatnije da nasi dragi operateri ne obezbede zvanican upgrade za ljude koji ne znaju/ne smeju/nece da se petljaju sa odinom cwm i ostalim zezancijama.

Duze vreme vec imam SGT ali tek juce sam odvojio vreme da poskidam sve sto mi treba i procitam uputstvo za fleskanje.
Sada prosto ne mogu da oprostim sebi zasto ovo nisam uradio mnpgo ranije :)
Sa obicnim stock gingerom je poleteo do neprepoznatljivosti a ovaj overcome 4.1.0 je samo to finalizirao...
Neverovatno mi je da je ovolika razlika a jos neverovatnije da nasi dragi operateri ne obezbede zvanican upgrade za ljude koji ne znaju/ne smeju/nece da se petljaju sa odinom cwm i ostalim zezancijama.

I ja sam stavljao ICS pa presao na taj OC 4.10 i na njemu sam sad jer je vrh rom.. Operatere ne zelim do komentarisem, a ja nzm zasto je nekom problem da ukoliko mu baguje odradi taj posao koji je max sat vremena, i da ustedi sebi zivce..
Da ne zna neko mozda da li ce Overcome team raditi i na ICS-u, nesto su mi zatajili od 1. meseca ove godine nista.. ?????

Ma ne znam ni sam zasto sam bezao od flesovanja SGT-a a pri tom sam 500 puta flesnuo SGS2 :confused: al eto desi se,pogresi covek.. :)
U sustini ne znam sta bi jos moglo bolje od ovoga da se dobije ali sta znas mozda i portuju neki kasvetan ics rom...
Fali rama tabu izgleda,kada pustim machinarium ili ovaj novi mass effect hoce da se pokoci a ponekad i da skroz zabrljavi dok ne izbaci fc. Kod machinariuma pogotovo... A dadoh skoro 10$ za obe.. :banghead:

Da da, definitivno da fali, pff da je 1GB, bez obzira na signal core, bio bi zmaj.. :) Kad bi mogla da mu se mune jedna plocica DDR3 :) od 2GB :D haah
Za OC team nzm da li su prestali da rade nas tab, nebitno je ni da li ce izbaciti ICS moze i GB, ali neki jos ispeglaniji, ovaj kao da mi uzima dosta mesta na ram-u, doduse pre nisam pratio, ali sad mi tako izleda..

Ovaj telenor mi je najjaci, ali ozbiljno..
18 i 36 meseci hahahahhaah :D Stvarno su likovi, no dok ima ovaca za sisanje, bice i vune, kako vele nasi stari.. :) Ovaj uredjaj kosta 350e nov, nzm odakle im ideja da za pocetni paket stave 300e plus ugovorena obaveza na VEK IPO... :mad:

to je neki nov trend da se vise ne daju povoljni telefoni uz pakete, vec da se deru koze i beru na siljak...

Nazad
Vrh Dno