Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab

Ja ne znam kako ti je OC spor, po meni jedan od brzih romova( probao sam ih dosta na tabu)... MIUI je dobar, ali od interesantnog na pocetku, vrlo brzo ce ti postati dosadan, inace jeste brz..

Ne znam šta da ti kažem, ali sporiji je od fabričkog, bar je takav moj utisak

Auuuuu, ma to nema teorije, msm verujem tebi, nego nesto nije ok, odradi full format, pa onda probaj da ne ostaje nesto sto ga ebe.. OC je kod mene, a i ostalih bas leteo, nego sam ja stavio MIUI, ICS, i jos neke cisto da bi probao, posto je dolazilo vreme da ga prodam, inace, OC jedan od najboljih!

@EMRAX, ProMaster

A mozda ja i tripujem inace odradio sam sve kako treba, ali mi se ipak cini da je froyo radio brze, veceras cu ga flesovati ponovo pa cu videti, elem ako neko ima zapisane verzije taba sa telenora ( milslim na phone i pda verzije ) nek mi posalje da probam fabricki cisto da uporedim. Ne radi prokleti multiupload a skoro svi ostavljaju romove tamo.

E da hvala na informacijama

Nista, zato smo tu.. Inace probaj ima neki CM9 na XDA, sad sam video, pa probaj da vidis kako radi..
p.s. Nije link do multuupload-a . .. :D

Ljudi, ako nekome treba USB za tab, neka se javi, imam jedan ostao, pa sam rad da ga poklonim nekom sa foruma kome treba i naravno ako treba! :)

stigao plus u Telenor...

wellwellwell-1.jpg

Pun sam tableta svih dimenzija i oblika :) . Anyway, dobih Galaxy Tab 7.0 Plus, simpatičan je mališa. Lagan, lepo i kvalitetno urađen, fantastičan ekran, brz, nešto kao minijaturnija verzija mog 8.9 modela. Vidim da su u međuvremenu malo poradili na CrapWiz-u, dosta je živahniji u poređenju sa 10.1 i 8.9 verzijom, ali je i dalje nepotreban. Kada bude bio dostupan CM9 ICS za ovog mališu biće to fantastičan tablet za dinarče u Telenoru (mada je i sad veoma dobar sa HC-om).

Od mene veliki thumbs up za ovaj model, lepo je to što je Samsung pokrio sve dijagonale, pa ko šta voli, nek pazari. Što se tiče prenosivosti, 7-inčna dijagonala odnosi kolač, jer ga ćušnete u torbicu srednje veličine i to je to. Nije ni moj 8.9 težak za nošenje, ali morate da kupite dobar case, pa da ga mlatarate po rukama kad idete negde, ili ispod miške :D . Kad će izaći test, ne zna se još, ali obaveštavam vas kad budem imao datum.

wellwellwell-1.jpg

Pun sam tableta svih dimenzija i oblika :) . Anyway, dobih Galaxy Tab 7.0 Plus, simpatičan je mališa. Lagan, lepo i kvalitetno urađen, fantastičan ekran, brz, nešto kao minijaturnija verzija mog 8.9 modela. Vidim da su u međuvremenu malo poradili na CrapWiz-u, dosta je živahniji u poređenju sa 10.1 i 8.9 verzijom, ali je i dalje nepotreban. Kada bude bio dostupan CM9 ICS za ovog mališu biće to fantastičan tablet za dinarče u Telenoru (mada je i sad veoma dobar sa HC-om).

Od mene veliki thumbs up za ovaj model, lepo je to što je Samsung pokrio sve dijagonale, pa ko šta voli, nek pazari. Što se tiče prenosivosti, 7-inčna dijagonala odnosi kolač, jer ga ćušnete u torbicu srednje veličine i to je to. Nije ni moj 8.9 težak za nošenje, ali morate da kupite dobar case, pa da ga mlatarate po rukama kad idete negde, ili ispod miške :D . Kad će izaći test, ne zna se još, ali obaveštavam vas kad budem imao datum.

pozdrav

Koliko je dobra kupovina za jedan dinar,jer nigde ne mogu pronaci njegovu realnu cenu za kes sa pravom garancijom naravno.

Mozeli jos malo detalja ,kako ste zadovoljni brzinom i grafickim cipom,dali ste probali navigaciju.Jako me interesuje jer mi bas treba 7 inca da ga mogu nositi svuda sa sobom.Ko mu je direktan konkurent,cisto da skratim dvoumljenje jer je pojava novog samsung taba 2 od 7 inca potpuno zamutila vodu kod samsunga gde se preplicu maltene identicni modeli.

Poslednja izmena:
Jeli zna iko da li se moze sigurno ( moze li se uopste ? ) otkljucati P1000 ?

planiram da uzmem ovih dana galay tab p1000 ali ce najverovatnije biti sa telenora, pa me zanima da li se moze otkljucati za druge mreze i kako ?

Moze, platiš nekom servisu 20 jedinica i rešio si problem, možda može i ručno zamlaćivanje po Netu, on line unlock i sl. ali će te to skuplje koštati neuporedivo jer nisam video da je to nekome pošlo za rukom.

Daj, nemoj da si lud da dajes nekome pare za to.. Skini program sa marketa za otljucavanje Galaxy S-a i pokreni ga.. I to bi bilo to.. Naravno msm da treba da ga root-ujes prvo.. Ali davati pare za to je po meni bas bas glupost.. Ukoliko ti treba pomoc, javi mi se na PM, pomoci cu ti...

Jel to vazi za svaki Galaxy..mislio sam na Galaxy Tab P1000, jer je ovo i thread na tu temu.

evo ja cu ti reci iz prve ruke.. sada sam upravo otkljucao TAB p1000 sa telenora,posle 8 meseci koriscenja... skini sa marketa galaxy S unlock od herolza , install pa odradis korak 1, pa 2 TAB se sam restartuje ,posle toga uradis jos korak 3 u programu i gotovo

Upravo ono sto je EMRAX rekao, program za Galaxy S otkljucava i Tab, dok SII ima svoj program.. Ali bitno je da funkcionise..

Nouuu, posedujem Hp touchpad.. :) Puno je opala cena tabu, pa sam ga prodao.. Prvo sam kukao, zbog 3G-a, ali teatring sve resava.. :) Toliko sam zadovoljan da sam sad postao i pomalo protivnik 3G tableta, jer ako neko nece zvati sa njih a ima android telefon, onda je ovo mng bolja varijanta, imajuci u vidu da su dosta jeftiniji, sa istim harware-om..

osim ako ga ne ugradjujete u kola :p

Pa ako ga ne koristis za razgovore, onda i to nema veze.. Ali ono sto sam vec rekao negde, GALAXY TAB, u kolima za navigaciju, telefoniranje i sms je izmisljen.. Ja sam bio oduseljen i cak sam ga povezao i pustao muziku sa njega..

bice ugradjen u konzolu, povezan sa audi sistemom itd..tako da trebace 3g :) ..JEdva sam nasao model koji mi odgovara...i onda vidim da je to 1.5-2 god star model :D

p.s. koju navigaciju si koristio proMAster...jer koliko sam video nijedna nema podrsku za punu rezoluciju ( od onih koje imaju dobre mape Srbije )

Poslednja izmena:
Ako nije tajna u koji auto se ugradjuje.. Posto nzm bas kako to planiras, ali vidjao sam po YT.. :D :D deluje interesantno.. :)

Definitivno su me ubedili u servisu, poslednji put kada sam zvao, da je nemoguće otključati Tab, ni HTC na drugi način, osim u servisu, po ceni od 20eksera.
Čitao sam po Netu da su pokušavali, pa čak i na xda koliko se secam da su imali polovično rešenje za otključavanje.

Ja sam moj kupio u Parizu od nekog lika, zakljucan na SFR, nosio ga odavde donde, mng su mi govorili da oni, pazi sad `` RADE SAMO TELEFONE`` :D :D ... Drugi su mi trazili i 50e za unlock.. Tako da sam resio da ga sam otkljucam i eto veselja.. :)

trebala bi mi pomoc , ako neko moze da mi kaze koja je oznaka gingera na TAB-u sa telenora? Treba mi srpski swype

Ali ako se Telenorov otkljuca onda se gubi garancija, ili ima i tu neka fora da se to ponisti ?

Vrh Dno