Johnnny
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.03.2011
- Poena
- 199
Kexi, ja sam te zaplasio
I da, P1010 i 5" su u sustini isti hardver. Ne znam da li market radi isto kao i na P1010 (nisam trazio po internetu, nije me zanimao), ali znam da sam nasao na dosta mesta da P1010 ne moze da skine sa marketa mnoge aplikacije. Nisam rekao da ne moze da ih pokrene, samo da sam procitao da ih nema na marketu.
I opet, da ponovim, razlika izmedju taba sa gingerbreadom i sa froyom je drasticna, mnogo veca nego sto sam ocekivao. Jednostavno, Samsung je froyo uradio lose, a ginger odlicno. Sa P1010 zaboravite custom romove i/ili fabricki ginger, jednostavno ih nema. Za 5" ima koliko ja znam, tako da mozda i nema neke mane koje sam naveo za P1010, nisam siguran. Nisam trazio, proguglaj.
I opet, da ponovim, razlika izmedju taba sa gingerbreadom i sa froyom je drasticna, mnogo veca nego sto sam ocekivao. Jednostavno, Samsung je froyo uradio lose, a ginger odlicno. Sa P1010 zaboravite custom romove i/ili fabricki ginger, jednostavno ih nema. Za 5" ima koliko ja znam, tako da mozda i nema neke mane koje sam naveo za P1010, nisam siguran. Nisam trazio, proguglaj.