planiram da kupim neki tablet, ali ne znam koji je najisplativiji, planiram da gledam filmove i serije na njemu, tako da ne mora da bude nesto previse jak, mada bilo bi lepo kad bi mogao 1080p, sad me zanima da li bi samsung 1010 ili bilo koji tablet mogao da posti nesto u 1080p, citao sam na benchmarku da mogu, ali hocu da cujem kako je u praksi.. i kako stojimo sa ubacivanjem titlova, da li je tesko, komplikovano, i da li uopste mogu da se ubace? hvala....
Ako je istina da na P1010 nema svih aplikacija sa marketa, verujem da je i za SGS WiFi ista prica, ne vidim zasto bi bilo drugacije.
Na P1000 (mislim da P1010 ima isti ekran) slika je odlicna. Ja sam veoma zadovoljan. Uglovi gledanja su dobri, odziv je dobar, mozda ne HTC Flyer dobar, ali svejedno sasvim dobar. Mozda bi sa nekim custom launcherom (za ovo ne treba ni root) bio josh bolji.
Razmisljam se da uzmem tab, dodijalo mi da cekam na ove nove tablete koji izgleda nikad nece izaci.jer moj drug ga je uzeo novog za 260 evra tako da to mu je realna cena.
Razmisljam se da uzmem tab, dodijalo mi da cekam na ove nove tablete koji izgleda nikad nece izaci.
Gde ima nov za 260e?
Glavna razlika, barem za mene, je sto je p1000 i telefon a p1010 nije.opet ja u nedoumici..... gledam galaxy s wifi 5.0, i sve mi odgovara, velicina ekrana, rezolucija, kamera, gps, (3g mi manje vise i ne treba, stvarno ga ne koristim) e sad neko me je zaplasio ovde na forumu, jer je rekao da ima problem sa kompaktibilnoscu sa aplikacijama, da li je to istina? ili ipak da jurim p1000? p1010 bi preskocio jer je isti kao i 5.0....... p1010 ima onda i 3g (koji mi ne treba), i sve ce normalno da radi.....valjda.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari