djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Ok, a recite mi koliko je bio Galaxy S i Tab uz 325 paket ?
Sigurno 40k ?
Galaxy s je bio (ne drzi me za rec) oko 33-34K a tab recimo 60K...
Sigurno 40k ?
Galaxy s je bio (ne drzi me za rec) oko 33-34K a tab recimo 60K...
30 000 je SGS uz 325 paket.
8gb je u vipu, crni...mada ne vidim koje druge boje bi bio
Sigurno 40k ?
Velicina je odlicna, ni mali ni veliki, za surf je odlican, prestao sam da koristim kucni komp, a devojka mi kaze da nisam normalan. Sad mi je komp u ruci stalno :-D
Kakva su vasa dalja iskustva sa ovim tabletom? Ja sam u velikoj nedoumici da li da uzmem ovaj tab ili klasican mini pc. Probao na kratko u prodavnici ali ne znam kako je sa duzim koriscenjem. Opet razmisljam koliko je prakticno za nosenje sa obzirom da vec cepam dzepove sa hd2 a za ovo cudo treba neka torbica. Od ipada sam odustao zbog velike ogranicenosti uredjaja.
Pozz
Ja ne znam kakve su to astronomske cifre mesecno, kada u SAD mesecni racun ti izadje i do 100$ i to uz zakljucan hot spot, pa moras da im doplacujes. Doduse, ovo je uz neogranicen razgovor i poruke i 5-10gb protoka.
Realno, ovih 1400+pdv koje placam telenoru su ok. Zadnjih par dana nemam sbb net, ali zato tether-ujem telenorov net na komp i sve radi sjajno.
e imam ja jedno pitanje
ja se razmisljam o kupovini a jedno me samo muci
koristim acer one 10" netbook i ide mi na zivce to sto veci deo sajtova moram da radim zumiranje ili da pomeram scrol levo desno da bih video celu stranu sajta.tj sajt nemoze da stane po sirini u celini na ekran.pretpostavljam da to ima veze sa rezolucijom , pa me zanima kako se to ponasa na galaksiju.....
na aceru je 1024x600 rezolucija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari