blue
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2002
- Poena
- 785
I ja sam, pre par meseci, sa S9+ presao na Huawei, samo na P20 Pro. I nisam se pokajao. Pre S9+ sam imao skoro samo Samsung telefone - S7, S6 i S5. Navikao sam na njihov UI. Ali ono sto me je max iritiralo je sto su nakon S5 uklonili infrared, sa s8 ubacili edge ekran pod must, i sto su sa s9 urnisali bateriju. Tako da sam posle pola godine koriscenja S9+, pred sam izlazak S10 dobro udomio moj fon, sacekao mesec dana, i po izlasku p30 pazario p20 Pro. Da sam mesec dana pre toga menjao S9+ za P20 Pro trebao sam da doplatim 100 eu, ovako sam stavio u dzep 200. Sa P20 pro sam izgubio na kvalitetu ekrana (mada sam ja i s9+ drzao na fhd) i kvalitet videa (bas vidna razlika). Dobio sam bolju bateriju, infrared, ravan ekran i bolje fotke (narocito nocne). U fluidnosti su slicni samo mi je Samsung UI mnogo logicniji. Mada sam se adaptirao. Na notch sam se privikao.
Moj najbolji drug koji je, kao i dobar deo ljudi ovde, sa S9+ presao na M20 Pro. Fon je stvarno WOW. Razmisljao sam i ja, medjutim, sem jaceg cipseta ne dobijam nista. Ekran mi je odbojan sa onim notchom i zakrivljenoscu, baterija isto traje kao i na p20 Pro, a ni fotke nisu znacajno bolje. Hteo sam u jednom trenutku i da prodam P20 Pro (imam ga pola godine, dosadio malo), ali mislim da ce duze ostati u mom posedu.
Vecini ljudi, kojima je S9+ bio odlican fon, Mate 20 Pro moze da bude samo bolji. Dodatno sto po prodaji S9+ ne moraju da doplate (ili bar ne mnogo).
Moj najbolji drug koji je, kao i dobar deo ljudi ovde, sa S9+ presao na M20 Pro. Fon je stvarno WOW. Razmisljao sam i ja, medjutim, sem jaceg cipseta ne dobijam nista. Ekran mi je odbojan sa onim notchom i zakrivljenoscu, baterija isto traje kao i na p20 Pro, a ni fotke nisu znacajno bolje. Hteo sam u jednom trenutku i da prodam P20 Pro (imam ga pola godine, dosadio malo), ali mislim da ce duze ostati u mom posedu.
Vecini ljudi, kojima je S9+ bio odlican fon, Mate 20 Pro moze da bude samo bolji. Dodatno sto po prodaji S9+ ne moraju da doplate (ili bar ne mnogo).