Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Iskren da budem ne koristim te bubice, ne bih znao, na oko deluju da su identicne kao i pre. Ali zato zvucnici razbijaju, nema ko se nije odusevio :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Hvala za info @vule to oko zvuka me najviše i interesuje...tj da li oba zvučnika rade kada staviš na loudspeaker mod i razgovaraš (kod sonija ov9 nikad nije moglo ako se ne moduje)?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Probacu sutra spikerfon pa javim, probao sam malo youtube, poneku pesmu, ubija kako se dobro cuje, ne moze da se poredi sa prethodnikom... A probao sam sa kolegom i Ajfon iks da uporedim na istom klipu, opet bolji S9+ :)

To mi već zvuči nemoguće (znam da su rekli da je x glasniji i od pixela2 i razera onog)...al super ako je tako.

Ina li negde slika poređenja N8 Vs. S9+ (jedan do drugog)?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Hvala. Notara definitivno deluje ozbiljnije.

Meni obrnuto, praktičniji/lepši mi S9+, notara malčice previše duguljasta :)

Ako ću zbog nečega preći - preći ču zbog boje. Dojadile mi više crna i bezbroj varijanti sive...

A ni stereo zvučnici nisu za bacanje :)

Jest, ona lila / pink boja je bas super :smoke:

Plava mi se bas dopada, na dnevnom svetlu pogotovo :)

@Vule, kad već ispunjavaš želje :d, jel može neko poređenje n8 i s9 selfi kamera?

Dobar je s9+, sviđa mi se i kako izgleda a ima dovoljno poboljšanja za prelazak sa s8, s8+, očigledno da će vrijedjeti i prelazak sa n8 na n9

Dobar je s9+, sviđa mi se i kako izgleda a ima dovoljno poboljšanja za prelazak sa s8, s8+, očigledno da će vrijedjeti i prelazak sa n8 na n9

Nismo normalni, ni ti ni ja :d

Ti si poseban slučaj...

Izmenja čovek pola flagshipova za godinu dana...

Plava mi se bas dopada, na dnevnom svetlu pogotovo :)

A onda ih takve staklene nabijemo u futrolu i "divimo" im se samo u polumraku spavace sobe ako se u mekanome krevetu usudimo ili setimo izvaditi iz te futrole... :d

Imal kakav transparentan tanak oklop samo da nije ko ono obično g... silikonsko koje požuti za sedam dana?

Cafele 0.4mm za 4$ na aliju (predpostavljam da se pojavio i za s9 do sada) ;)

^ Uh, da li je moguće da je onako loša prva slika devojke u teksas jakni (2:36) kod S9+ u odnosu na ipx i p2? Nisam dalje gledao, dotle sam stigo ali nisam izdržao da ne prokomentarišem...

Poslednja izmena:
Realno sve slike su katastrofa u poređenju sa ipx i p2 xl. Boja drveća na fotkama...bljak. pixel me iznenadio sa lošim videom u sceni kad šetaju prema kamerama. @sretenBG obrati pažnju na klip, možda ti pomogne u odluci ;)

Ja se razmisljao da sa n8 predjem.na s9+ ali mislim da cu ostati na n8,ne vudim neku prednost uuopste osim sto je za niansu uzi ,ipak je note klasa za sebe

Ehh, mislis nekada je bio klasa za sebe, i to je stvarno bilo tako. :)
Sada prakticno da nema razlika izmedju S i Note serije osim u S Penu. Moglo bi se cak reci da je S9+ bolji izbor u odnosu na N8, vise prednosti ima, na strani Notare je prakticno samo olovka i mozda dizajn ali to je subjektivna stvar. Poprilicno je veliki telefon i pored sjajnog STB odnosa.

Moze li uzrok tome biti automatsko mod pri snimanju i aperture ?
Ovo je sve sa S9+ snimano, da li bi drugaciji kvalitet bio sa S9 ?
Jeu li sve slike bile u portret modu?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno