Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

juce updateovao na pie, evo stanja od danas

200cc7bd505a3e68198285ac02d42828.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Nemac?
Bas je losa baterija, po ovome bas losa :/

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

da, ubacio pie za nemacko trziste. pa sad je jos i za nijansu bolja, kakva mi je bila na oreo [emoji41]

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Sacekaj 2,3 dana pa tek onda kukaj za bateriju[emoji6]. Mora da se sve slegne da bi mogli realno sagledati situaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mora jos ovde update na PIE, nije bas sve kako treba...meni recimo, sad Foobar bas srce bateriju, na Oreo normalno ima tu jos da se pegla

Gde nestade last app switch koji je bio dvoklik na recent?

Vidim da je jedini način ostaviti hintove za navigation bar (sakriveni) i onda može swipe preko home ali i dalje to nije to, jel ima neko rešenje?

Hitno, treba mi pomoc!!
Danas sam zamenio karticu posto nisam imao signal, i opet mi se desava i sa ovom..
Ali sad kad nemam karticu u tel prikazuje da nemam mrezu, i povremeno dodje signal i opet nestane..
Koliko znam trebalo bi da imam signal zbog poziva u vanrednim situacijama ili gresim?
Problem je do tel ili ne?
Sutra idem za Bg, znacilo bi mi ako neko zna odgovor oko ovoga, da bi isao u pro mobi sutra i zavrsio sve.. hvala! [emoji4]
d67beed1141c789d3b40bd6786a30ede.jpg

Ja sam imao slican problem na mom s8, s vremena na vreme bi se gubila mreza i trazio mi potom sim pin kod. To je pocelo strasno da me iritira, promenio sam dve kartice i opet ista stvar. Na kraju poslao tel u Pro Mobi, oni zamenili plocu jer je u garanciji i to je to. Sad sve sljaka super.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mhm dobro, u redu onda..
Probao drugu karticu isto se desava, a moja kartica radi normalno u drugom tel.. S tim da sam procitao sad da kad tel nema karticu, signal na tel mora da ima..
Da li bi mogao da trazim novi tel?

Traži dva, što bi samo jedan tražio. Ili bar s10 da daju kao znak izvinjenja.

Pitao sam zato sto sam vec slao tel u servis i nisu mi lepo popravili tel i posle toga mi se desio ovaj problem..
Da je proslo manje od 6meseci ne bih ni pitao.

Mhm dobro, u redu onda..
Probao drugu karticu isto se desava, a moja kartica radi normalno u drugom tel.. S tim da sam procitao sad da kad tel nema karticu, signal na tel mora da ima..
Da li bi mogao da trazim novi tel?

Raspitaj se dobro, najbolje je da pozoveš društvo za zaštitu potrošača i da pitaš da li imaš pravo da tražiš nov. Zavisi pre koliko si kupio telefon tj. Kad je počela da važi garancija. Unutar 6 meseci nakon kupovine imaš pravo da tražiš i povraćaj novca.
Nebi ti savetovao da sa njima ulaziš u neki verbalni konflikt ili da im mašeš zakonima jer lako mogu da ti pošalju izveštaj sa reklamacije u kome piše "kvar nastao prilikom neadekvatnog korišćenja". Onda si ga tek uprskao...
Mislim da bi ti najbolje rešenje bilo da kad odeš u promobi, kultorno objasniš problem i da će ti maksimalno izaći u susret.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Uzeo sam ga u septembru 2017.
Sutra cu da idem do pro mobi-ja i lepo cu da kazem sve sta se desava, pa cemo videti sta ce biti i sta ce mi reci.
Ma gde, koje svadjanje, nisam takav.
Pitao sam da li mogu da trazim nov, zato sto me je zanimalo, a ne da bih se svadjao sa nekima.

Posle druge popravke možeš da tražiš nov telefon znači kad dodjes treći put kod njih. Ček pošto si ga kupio Sept 2017, nema trika da ti daju novi, znači sledeći put ako se nešto desi onda možeš da tražiš novi uredjaj. Mada opet, moraš otići gde si uzeo telefon i tamo reklamirati i nositi. Pro mobi ti ne daje telefon, nego radnja/operater gde si kupio.

Prvi put čujem sad da se neko žali na pro mobi, jer sam ja imao odlična iskustva sa njima, a i jos dosta ljudi.

@dejan1001 se nije upisao u temu, cujem da je menjao tel. i uze s8 [emoji23]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

I ja bih takodje pohvalio Pro Mobi, znaci poslao sam tel sa kratkim opisom kvara kurirom koga su oni zvali u utorak popodne, tel je vec u cetvrtak ujutru bio kod mene. Sve troskove slanja platio servis. Bas znaci ekspresno, dok sam sa nekim drugim ovlascenim servisima imao problema. Zapreti samo ako budu bas bezobrazni mada ne verujem.

Nebi bilo loše kad objavljujemo da nam je stigao update, napišemo i malo više informacija. Npr. koji rom,koja mreža,bezbedonosna zakrpa itd. Da ne trpamo temu...

Ovo iznad je samo wallpaper desetke.

Šala mala, šta ste se uozbiljili toliko....[emoji3]

Ništa dok ne staviš rupu ili pilulu. [emoji3]

Jedno pitanjce za vlasnike s8 s8 plus..ima li verzija gcam za ovaj telefon koja radi valjano posao na oreo exy? Tipa da radi portret na obe kamere? Hvala

Poslednja izmena:
Jedno obično pitanje, kako da znam u koje vreme mi je poslat SMS? Kada uđem u opciju informacija o poruci nemam tu informaciju

Zar nemaš vreme uz samu poruku?

To je vreme kada je poruka primljena.

Fabrička aplikacija nema taj podatak, morao sam kevi da instaliram Textru, jer ima problem kada joj šef u pola noći pošalje 20 poruka, a telefon joj bude isključen, pa bude problem da ih hronološki sortira... U Textri se vidi i kada je poruka SENT i kada je RECEIVED ;)

E to već ne bih znao. Pošto sam mislio da ti nešto baguje pa nemaš vreme prijema poruke. A ja noću recimo ne gasim mob, već ga stavim na Do not disturb režim, pa i ne dolazim u tu situaciju.

Rešenje ti je onda ta Textra.

android 9 problem

Ljudi ,apdejtovao sam S8+ na Android 9 Pie.
Mogu da primetim da je telefon dosta brzi ,fluidniji ,nove neke opcije,i sam izgled..... Ali ne znam da li i vama deluje da ce morati neka popravka,zakrpa da se izbaci uskoro akko bi to sve leglo.
Naime,baterija nekako krace traje,uobicajeno koriscenje kao na Oreu,tamo sam iyvukao po 6h i 50 m screen on a ovde na 5 dodje.
Notifikacije nekih aplikacija kasne,ne stizu na vreme ili ne dodju nikako....konkretno aplikacija Rezultati ?
Ostalo sve je vise manje okej.
Iritantni su i oni okviri oko ikonica pojedinih sto ne mogu da se uklone a pre je moglo.

Ali zaista ljudi da li imate i vi isti utisak oko Android Pie,kao da nije sve leglo iz prve? Hvala

Nazad
Vrh Dno