Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Imam gboard. Zanima me samsungova default

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Znaci možemo neki rom da očekujemo?

Slaba Vam rakija 😛
A sta dodati/unaprediti? Cak i TT fluidno radi, po prvi put na S8. Jedino mi nedostaje call recording

Neat za S8 bi bio top. Skineš bar bloat i ubaciš one tvoje modove za bootloop [emoji23][emoji12]

Da nije zeninog iphone 5s-a ne bih znao sta je to bootloop. Sve na novijim androidima je lepo napravljeno. Probaj nesto da cackas, pokusaj stariju verziju...Nece biti bootloopa-a ali nece ni signala (imei-a). A ti ne prozivaj da ti ne dodjem tamo cheers

Šta će ti adhell ako imaš root? Koristi adaway.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Do sada sam koristio adhell koji mi je dobro radio a pošto planiram root interesovalo me je da li će nastaviti da radi. Hvala za adaway, nisam znao da je to opcija za rootovan telefon

To je jedna od najboljih app za telefon sa rootom. Must have.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Pošto dugo nisam imao root interesuje me da li će mi sve aplikacije raditi posle roota?

Samsung health nece. Ne znam da li ima Magisk modul koji to rešava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je ovo normalno, izvadio sam karticu i prebacio u drugi tel, posto su mi rekli da jedino tako mogu da proverim da li je do kartice ili do telefona, a na ovom tel imam pun signal??
P.s. problem kartica je zato sto sam gubio signal po ceo dan i jedino restart resava problem.. ://///
39a6d4e06ccc92da6613a2cd28905f88.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Koja futrola ima nogicu pozadi, da može da se telefon postavi vodoravno?! Ubih se pokušavajući da se setim...

Da li je ovo normalno, izvadio sam karticu i prebacio u drugi tel, posto su mi rekli da jedino tako mogu da proverim da li je do kartice ili do telefona, a na ovom tel imam pun signal??
P.s. problem kartica je zato sto sam gubio signal po ceo dan i jedino restart resava problem.. ://///
39a6d4e06ccc92da6613a2cd28905f88.jpg

da, pokazuje signal bilo koje mreze, za hitne pozive...

Sent from Galaxy S8

Jesi probao vaditi karticu? Malo obrises onaj srebrni/zlatni deo,malo dunes u rupu od sim trey pa tek onda mislis na najgore[emoji6]

Poslednja izmena od urednika:
Izvadio sam karticu i stavio u drugi tel i radi normalno, nemam problema.. Nisam probao nista drugo, gubi mi se signal, cas ima, cas nema, pa mozda ima nekoliko sati, pa nema 10-ak min ili vise, pa opet ima i tako u krug.. I restart resava problem, pa opet krene :/

Poslednja izmena od urednika:
Probaj to sto sam ti rekao,mozda se stvorio film na kartici pa gubi kontakt.

Probaj to sto sam ti rekao,mozda se stvorio film na kartici pa gubi kontakt.

Uradio.. Trenutno je ovako.. Promeni na neki minut na jednu crticu ili uopste da nema, ali vecinu vremena je ovako.. Sta ciniti uuff [emoji2357]
4e3922aedd1286df00157416a68711c2.jpg

Sad vec treba da se zabrines. Probaj guglati nesto tipa s8 loosing signal occasionally ili tako nesto pa ces videti sta kažu drugi korisnici.

Probao sve.. Isto je, nista ne pomaze.. Prebacicu veceras sve podatke na komp i poslacu Pro Mobiju tel, nesto su *****ali pri popravci, a taman cu napisati opet za probijanje svetlosti.. I mislim da tel ide na prodaju odmah posle popravke, za bilo koju cenu..

Edit- factory reset sve resio.. Sta je bio problem ne znam, najvaznije mi je da sad sve radi

Nazad
Vrh Dno