Mislim da ne moze.. Pogledaj u podesavanjima, ali sam siguran da ne moze.Imam gboard. Zanima me samsungova default
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Moze li link do druge verzije bete?Ima na xda već druga verzija bete, i radi bez problema
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Slaba Vam rakija 😛
A sta dodati/unaprediti? Cak i TT fluidno radi, po prvi put na S8. Jedino mi nedostaje call recording
da, pokazuje signal bilo koje mreze, za hitne pozive...Da li je ovo normalno, izvadio sam karticu i prebacio u drugi tel, posto su mi rekli da jedino tako mogu da proverim da li je do kartice ili do telefona, a na ovom tel imam pun signal??
P.s. problem kartica je zato sto sam gubio signal po ceo dan i jedino restart resava problem.. ://///![]()
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Sinoc i danas uopste nemam signal i pokazuje da nema mrezne veze, tako da tel nije u redu?da, pokazuje signal bilo koje mreze, za hitne pozive...
Sent from Galaxy S8
Spigen Tough Armor, imas je na AlijuKoja futrola ima nogicu pozadi, da može da se telefon postavi vodoravno?! Ubih se pokušavajući da se setim...
Uradio.. Trenutno je ovako.. Promeni na neki minut na jednu crticu ili uopste da nema, ali vecinu vremena je ovako.. Sta ciniti uuff [emoji2357]Probaj to sto sam ti rekao,mozda se stvorio film na kartici pa gubi kontakt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari