Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Najjače je što sam ga hard resetovao i sve konfigurisao od početka ali džabe. A i ako treba da ga titram toliko, onda ne može da košta ovoliko koliko košta. Čekam da prođe još malo pa da ga prodam sa zadovoljstvom.

Evo i ja uzeh s8. Koristim ga nekih 5 dana i za sad vidim da je prethodni lg g6 mnogo fluidniji telefon, ovaj hoce da zabada i preskace frejmove i to dosta cak i u launceru prilikom skrolanja. Sve ostalo je odlicnotj bolje nego na g6 , kamere baterija, ekran itd... ovo mi je prvi samsung posle s3 i mogu reci da sam malo razocaran fluidnoscu jednog ovako skupog telefona dok je sve ostalo perfektno...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nova prime i nema preskakanja frejmova. Touchwiz je jos njesra.

Ne verujem da je do toga. Preskace frejmove i prilikom otkljucavanja ili u mesendzeru...

Normalno da preskace samo tesko da ce jos neko reci ovde.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Najjače je što sam ga hard resetovao i sve konfigurisao od početka ali džabe. A i ako treba da ga titram toliko, onda ne može da košta ovoliko koliko košta. Čekam da prođe još malo pa da ga prodam sa zadovoljstvom.
Menjaj ga za pixel i uživaj. Mada sam ja nosio s8 pola godine i nisam imao ni blizu neprijatnih iskustava,ali ne mogu da kažem da radi skroz fluidno.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Ljudi, čitam ovo i neverujem. Da li je moguće da s serija ima takvih problema nakon godinu dana? Ipak je unutra jači hardver od proseka, a godinu dana nije tako puno za pad frejmova kroz ui? Znači ipak je iPhone klasa, a sve oklevam da predjem na tu stranu.

Poslednja izmena:
Videću da ga zamenim ako budem imao vremena da pročešljam oglase po kp temeljno...

Vidim da se dosta ljudi zali na ovo od updatea na oreo. Mozda ce popraviti stanje nekim updateom. Inace ovako radi ok ima nekig 204000 poena u antutu. Nerviram me ovaj lag sto ima. G6 nikakav lag nije imao

Nzm meni stuca i msn kad stigne poruka... tel je nov nzm sta bi moglo biti. Exynos je valjda

To kada stigne poruka i not secka i na android 7. Totalno neverovatne stvari

Ima li ko da preporuci temp glass koji ne otpada i ne gusi proksimity ili tac.

Ljudi, čitam ovo i neverujem. Da li je moguće da s serija ima takvih problema nakon godinu dana? Ipak je unutra jači hardver od proseka, a godinu dana nije tako puno za pad frejmova kroz ui? Znači ipak je iPhone klasa, a sve oklevam da predjem na tu stranu.
Iphone x sa plastificiranim bezelima koji se u futroli izgrebu ili lg g6 koji ima plasticno staklo kamere i backlight bleed. Svaki tel ima po neku manu.....

Je l moguce da Telenor još uvek nije pustio CRC7 za S8? Je l vi koji ste kupili telefon preko Telenora imate svi najnovije azuriranje?

Kako na sound profilu iskljuciti vibraciju,sve je odcekirano i vibrira na svaku notifikaciju sms,viber,social mreze itd

Ne moze,moras da instaliras novu ili ako je vec imas da podesis na 5 sekundi screen off da se sam gasi,inace ce pri svakom unlocku traziti pass

Pozdrav drustvo. Kako da resim jedan problem.. Home taster na s8 vibrira kad ga malo jace stisnem a gde sam god gasio vibraciju nista nije pomoglo. Dakle kako da iskljucim vibraciju home drugmeta i zbog cega je to tako? Hvala

Pa nemoj da stiskaš samo ga pipni. To kad stisner reaguje uvek i kad home taster nije prikazan, a možeš i da ga probudiš dok je ekran isključen. Vibracija ne može da se isključi na stisak.

Zar nismo reki/konstatovali da s9/S9+ ne valja ? 🙂

Nazad
Vrh Dno