Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

U zadnje vreme mi se telefon slabije cuje u toku razgovora,u slusalici.Da li je to do verzije softvera ili je mozda nesto drugo u pitanju?Cini mi se da mi se na Nougatu bolje cuo.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Kod mene se isto čuje kao i ranije, jako glasno tako da mi uvek stoji za oko 20-30% manje od maksimuma, jer kad stavim na max svi oko mene čuju šta sagovornik govori kao da je na spikerfonu.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Takodje i kod mene, sve zveči unaokolo kada pojačam na maksimum

Sent from my S8 using Tapatalk

Izašao novi update CRD7 za DBT 570mb, april + camera / wi-fi/ bluetooth stability improvement

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Uzeo malopre Samsungovu clear cover za s8, to je jedno obicno djubre kako je uradjena, tanka kao flis papir, one sto sam imao na s6 i s7 tvrda plastika mogao sam mecku njome da ubijem, ovo tanka plastika tacno kad bi mi tel. na tepih pao ona bi se raspala. Druga stvar sto su mi uvalili felericnu, onaj izraz za kameru nije lepo na sredini kamere izrezan vec prekriva gornje coskove kamere, blica i otiska, one obicne kineske za ovo su izmisljene.
Zeznuh se sto nisam odmah pogledao tamo, sutra im vracam ovo djubre.
Inace ova maska ne vredi ni 200 dinara a kamo li 3000 din koliko se prodaje po radnjama, ni ove akcijske cene od 1000 do 1500 din su previse za ovo smece od maske.

Poslednja izmena:
Skocio sa p10 na s8 iz jednog razloga a to je low light kamera,najblaze receno razocaran,na p10 nema ovoliko shuma kao na s8 na auto modu sta reci.

smanji ekspoziciju maltene do kraja kad slikaš u mraku
recimo na 3/4 donjeg dela slajdera (koji dobiješ kad tapneš na ekran)
samsung često preeksponira fotke, naročito u LL

Moze li da se napravi neki preset kojim bi se zamenio auto mod?

koji bi sadržavao šta? možeš da u pro modu napraviš 2 preseta sa podešavanjima slike (kontrast boje itd), a možeš i da podesiš EV i to ostaje zapamćeno. a onda možeš i da izbaciš shortcut za pro mod na desktop.

Mislio sam na auto mod sa nizom ekspozicijom i manje svetlim slikama. Dakle,sve auto izuzev toga

Ja još nisam dobio ni CRC7 na Vipu, katastrofa. Recite mi kada bi ubacio taj Nemački rom preko Odina da li bi ona vrednost Knoxa ostala 0x0 ili bi bilo 0x1? Da li se vidi negde da je telefon fleshovan, pitam zbog garancije. Ne bi da izgubim, imam još 20 meseci...

Ja još nisam dobio ni CRC7 na Vipu, katastrofa. Recite mi kada bi ubacio taj Nemački rom preko Odina da li bi ona vrednost Knoxa ostala 0x0 ili bi bilo 0x1? Da li se vidi negde da je telefon fleshovan, pitam zbog garancije. Ne bi da izgubim, imam još 20 meseci...

Ostaje 0x0, ne gubiš garanciju

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Hvala Proday

Ubaci CRC7 gore sto sam uploadovo na drive imaš i uputstvo kako, ubaci bez SIM kartice unutra u suprotnom će se automatski prebaciti na AUT a ubacuješ DBT pa opet nećeš moći odmah da update na CRD7.

Meni je ovako, ali još nema updatea...
667a21d849c2af9e8f8656649daca669.jpg

Hmm, kod mene je Service provider SEE/SEE/DBT, ali nema OTA

@Sava89

Jel si portovao ti DBT i da li si zgazio SEE ili si sa HOME CSC odradio da ti ostane SEE?

Ja updateovao danas. Mogu da potvrdim da autofocus radi jako brzo, gotovo da menja fokus ispod 1 sekunde, ali ne znam da li je tako bilo i pre updatea.

@optical

Kako se ponaša u radu generalno, jel ima neki bug, nešto?

Da kucnem u drvo, nisam imao nikakvih problema do sada ni sa prelaskom na Oreo, ni posle sa prvim update-om, a ni sa danasnjim. Jedini "bug" koji sam primetio nakon prelaska na Oreo je neko vec prijavio ovde, a drugi potvrdili, da ima delay od par sekundi prilikom otvaranja vajbera kada stigne poruka na isti i tapnes na nju.

Ok, hvala, vrv ću i ja večeras ako indijanci zaspe pre ponoći 🙂

Jel zna neko zasto mi systemui jede bateriju ?
83968ebdc26e61899529ffdd3ccc6be7.jpg

Wtf sa aodom

b747de53a5ec982afb9f6917b2d8c53d.jpg

Poslednja izmena:
Meni jeo face, ugasio ga da ne radi u pozadini sad je normalna situacija.

Nazad
Vrh Dno