Nova prime i nema preskakanja frejmova. Touchwiz je jos njesra.Evo i ja uzeh s8. Koristim ga nekih 5 dana i za sad vidim da je prethodni lg g6 mnogo fluidniji telefon, ovaj hoce da zabada i preskace frejmove i to dosta cak i u launceru prilikom skrolanja. Sve ostalo je odlicnotj bolje nego na g6 , kamere baterija, ekran itd... ovo mi je prvi samsung posle s3 i mogu reci da sam malo razocaran fluidnoscu jednog ovako skupog telefona dok je sve ostalo perfektno...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Menjaj ga za pixel i uživaj. Mada sam ja nosio s8 pola godine i nisam imao ni blizu neprijatnih iskustava,ali ne mogu da kažem da radi skroz fluidno.Najjače je što sam ga hard resetovao i sve konfigurisao od početka ali džabe. A i ako treba da ga titram toliko, onda ne može da košta ovoliko koliko košta. Čekam da prođe još malo pa da ga prodam sa zadovoljstvom.
Preskace frejmove i prilikom otkljucavanja
Nzm meni stuca i msn kad stigne poruka... tel je nov nzm sta bi moglo biti. Exynos je valjda
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ma ne smeta mi toliko tako da je ok i ovako samo sam naglasio da ima lagaNema veze sto je nov. Za seckanje launchera pomoci ce ti launcher. Za poruke vec ne znam
Iphone x sa plastificiranim bezelima koji se u futroli izgrebu ili lg g6 koji ima plasticno staklo kamere i backlight bleed. Svaki tel ima po neku manu.....Ljudi, čitam ovo i neverujem. Da li je moguće da s serija ima takvih problema nakon godinu dana? Ipak je unutra jači hardver od proseka, a godinu dana nije tako puno za pad frejmova kroz ui? Znači ipak je iPhone klasa, a sve oklevam da predjem na tu stranu.
Ja sam na Vip-u isto još nisam dobio CRC7.Je l moguce da Telenor još uvek nije pustio CRC7 za S8? Je l vi koji ste kupili telefon preko Telenora imate svi najnovije azuriranje?
Sta koristite za sreen off umesto fizickog tastera? Ja sam instalirao ovu app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock
^ Your device isn't compatible with this version
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari