Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koristite li onaj screensaver dok se telefon puni(colors)?Koliko je to uopste dobro za ekran(koristim ga da bih sprecio burn in)?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Koristite li onaj screensaver dok se telefon puni(colors)?Koliko je to uopste dobro za ekran(koristim ga da bih sprecio burn in)?

Logično je ako hoćeš da sprečiš burn in da ti ekran uopšte ne radi dok se telefon puni, sem toga brže će se napuniti sa ugašenim ekranom.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Logično je ako hoćeš da sprečiš burn in da ti ekran uopšte ne radi dok se telefon puni, sem toga brže će se napuniti sa ugašenim ekranom.

Sa ovim radi bez prekida da bi sprecio..Ne znam da li i dalje da ga drzim.

Sa ovim radi bez prekida da bi sprecio..Ne znam da li i dalje da ga drzim.

Kljucna reč "radi" šta god radi ipak radi ipak ostavlja "trag" rada, amoled je organska tech, u prevodu troši se === kad ne radi uopšte nema šta da pravi burn in niti da "troši "

Kljucna reč "radi" šta god radi ipak radi ipak ostavlja "trag" rada, amoled je organska tech, u prevodu troši se === kad ne radi uopšte nema šta da pravi burn in niti da "troši "

U pravu si.Logika ovoga je da time sto se pokazuju boje ekran ujednaceno koristi i nema burn in-a kod baterije itd.Mada vise mi deluje da ovo steti nego sto u stvari sluzi.Koristi li jos iko ovo(screensaver colors u podesavanjima)?

Što bi koristio screensaver kada se sa isključenim ekranom telefon duplo brže puni?

iskljuci AOD, pre ces time spreciti burn-in. mada se i on valjda pomera po malo da se ne "ureze"..

Sent from Galaxy S8

Nego jel zna neko zašto kada pričam preko Vibera, na wifi, uvek mi se upali i data sa kartice (ona neta su aktivna i wifi i sim)? Čim završim razgovor data se gasi, ostaje samo wifi.

to je nesto do vibera, tako radi od skoro.. u toku poziva su aktivni i wifi i mobilni net valjda zbog boljeg kvaliteta poziva. ne koristim ga za pozive, uvek zovem preko skype, pa ne znam da li nesto trosi od megabajta iz paketa u toku poziva, to bi trebalo proveriti..

Sent from Galaxy S8

Kada smo kod Vibera - posle zadnjeg updatea ne mogu da dodam u status bar njegovu notification ikonu. Samo kada ima neke notifikacije onda je prisutna. Kada hoću da pošaljem poruku više Viber ne mogu da"pozovem" iz status bara već samo pokretanjem Vibera.

Nego jel zna neko zašto kada pričam preko Vibera, na wifi, uvek mi se upali i data sa kartice (ona neta su aktivna i wifi i sim)? Čim završim razgovor data se gasi, ostaje samo wifi.
Iskopirali Duo.

Ma uopšte mi nije jasno. Evo screenshot sa sajta provajdera, nešto toliko malo skida da mi ovi i ne naplate ali opet mi nije jasno šta dobija sa toliko malo neta a opet pali ga svaki put i drži konekciju tokom celog razgovora.
1be79af70f018ae7fb75d1fa9005bcaf.jpg

Zanimljivo, nisam znao za ovo sa viberom, baš ću da obratim pažnju

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

hmmm... a da li se mobilni podaci, pored wifi konekcije, a u toku viber poziva, aktiviraju samo kada nam je na telefonu i inace ukljucen mobilni net i wifi konekcija?

ili mozda mobilni podaci u toku viber poziva mogu da se ukljuce cak i kada su na telefonu iskljuceni ili cak u romingu?

Sent from Galaxy S8

Kad posaljem nekom preko dm-a skrinsot uvek se posalje ovako loseg kvaliteta, tako i drugi vide. Meni je u galeriji normalno i kad saljem preko mesindzera i wa isto je normalna. Jel se desava jos nekome ovo?

I kad postavim story(kada npr skrinsotujem nesto) slika se toliko "razvuce", da ne moze da se vidi sta je na storiju i onda moram da koristim neku 3rd aplikaciju da bih preko nje kropovao. Jel to samo do mene , do instagrama ili do s8? :/
79939042d992cbfca5c6f44bc2bc7848.jpg

Iskreno nisam ovaj problem imao na s8 niti sada na n8 :(

Kad posaljem nekom preko dm-a skrinsot uvek se posalje ovako loseg kvaliteta, tako i drugi vide. Meni je u galeriji normalno i kad saljem preko mesindzera i wa isto je normalna. Jel se desava jos nekome ovo?

I kad postavim story(kada npr skrinsotujem nesto) slika se toliko "razvuce", da ne moze da se vidi sta je na storiju i onda moram da koristim neku 3rd aplikaciju da bih preko nje kropovao. Jel to samo do mene , do instagrama ili do s8? :/
79939042d992cbfca5c6f44bc2bc7848.jpg

Kod mene je sve ok , nista slicno. Mozda je do neke app...probaj resetirat mob

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Brisao sam ceo instagram,restartovao telefon i dzabe. Doduse nisam ga vracao na fabricko, ali trenutno i ne mogu tako da ce to morati da saceka. Inace i pored tih problem veoma cesto mi se desava da crashuje instagram bez ikakavog smisla , da li gledam snumak,story,sliku itd...

I da, da li i vama kada upalite snimanje na UHD , kamera zabode na jedno sekund dve pa onda tek krece snimanje ?

Instagram je đubre u zadnje vreme totalno...i meni baguje, koči, zatvara nasilno itd

Da, pominjano već u s9 temi ;)

Ne, ali verovatno su oni uticali. Mozda i nisu

Jel moze neko da proveri u meniju kada kucate da trazite odredjene foldere i fajlove da ukucate slova F B K, jedno po jedno. Iz nekog cudnog razloga samo ta slova kada ukucam finder crashuje [emoji53], i ceo telefon zakuca ma par sekundi( pritom da mi telefon uopste nije prepun )

@djstefke Disebluj facebook aplikaciju i sve procese vezane za istu nekim package disablerom pa probaj.

Nazad
Vrh Dno