Logično je ako hoćeš da sprečiš burn in da ti ekran uopšte ne radi dok se telefon puni, sem toga brže će se napuniti sa ugašenim ekranom.Koristite li onaj screensaver dok se telefon puni(colors)?Koliko je to uopste dobro za ekran(koristim ga da bih sprecio burn in)?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
DaI obje sim kartice uredno radile?
Sa ovim radi bez prekida da bi sprecio..Ne znam da li i dalje da ga drzim.Logično je ako hoćeš da sprečiš burn in da ti ekran uopšte ne radi dok se telefon puni, sem toga brže će se napuniti sa ugašenim ekranom.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kljucna reč "radi" šta god radi ipak radi ipak ostavlja "trag" rada, amoled je organska tech, u prevodu troši se === kad ne radi uopšte nema šta da pravi burn in niti da "troši "Sa ovim radi bez prekida da bi sprecio..Ne znam da li i dalje da ga drzim.
U pravu si.Logika ovoga je da time sto se pokazuju boje ekran ujednaceno koristi i nema burn in-a kod baterije itd.Mada vise mi deluje da ovo steti nego sto u stvari sluzi.Koristi li jos iko ovo(screensaver colors u podesavanjima)?Kljucna reč "radi" šta god radi ipak radi ipak ostavlja "trag" rada, amoled je organska tech, u prevodu troši se === kad ne radi uopšte nema šta da pravi burn in niti da "troši "
Da, apsolutno bez greške.I obje sim kartice uredno radile?
Prije da isključi sat i bateriju iz gornjeg ćoška budući da su nepomični uvijek. AOD se pomjera.iskljuci AOD, pre ces time spreciti burn-in. mada se i on valjda pomera po malo da se ne "ureze"..
Sent from Galaxy S8
Iskopirali Duo.Nego jel zna neko zašto kada pričam preko Vibera, na wifi, uvek mi se upali i data sa kartice (ona neta su aktivna i wifi i sim)? Čim završim razgovor data se gasi, ostaje samo wifi.
Sam.Sam ili ti je doslo na mob azuriranje?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Kod mene je sve ok , nista slicno. Mozda je do neke app...probaj resetirat mobKad posaljem nekom preko dm-a skrinsot uvek se posalje ovako loseg kvaliteta, tako i drugi vide. Meni je u galeriji normalno i kad saljem preko mesindzera i wa isto je normalna. Jel se desava jos nekome ovo?
I kad postavim story(kada npr skrinsotujem nesto) slika se toliko "razvuce", da ne moze da se vidi sta je na storiju i onda moram da koristim neku 3rd aplikaciju da bih preko nje kropovao. Jel to samo do mene , do instagrama ili do s8? :/![]()
Lijevo i desno u ovim podebljanim bezelima?Stereo zvucnici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari