Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

nije SOT jedino merilo potrosnje.. zavisi sta u pozadini koristi bateriju i dok je ekran ugasen. ako slusam podcast ili online radio potrosi se baterija uz mnogo manji SOT.

Sent from Galaxy S8

Koliko vam je SOT na 4g,bez WiFi?

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Meni SOT-a bude 7-8 sati
Ako se dobro sećam ti si na s6 imao uvek oko 6-7h sot tako da je na tom s8 baterija tek malo bolja od one na s6 Ako tako uporedimo. A znamo da s6 nije baš neki šampion u trajanju baterije, osim kada ga ti koristiš 🙂

Ako se dobro sećam ti si na s6 imao uvek oko 6-7h sot tako da je na tom s8 baterija tek malo bolja od one na s6 Ako tako uporedimo. A znamo da s6 nije baš neki šampion u trajanju baterije, osim kada ga ti koristiš 🙂
Tako je, ja sam i na s6 bio zadovoljan baterijom a na s8 je svakako bolja, postavljao sam i grafikone potrošnje. Zadovoljstvo baterijom je individualna stvar, što je nekom dobro drugom ne mora biti, ja sam u potpunosti zadovoljan

"hard user" ovisnik o mobitelu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Koristim ga kostantno s malim pauzama od ujutro 5/6 sati do nekih 13/14 popodne
ujutru od 05h do 14h ce izdrzati baterija. ceo dan do odlaska na spavanje svakako nece. ali uglavnom svi imamo u blizini uticnicu da napunimo bateriju ili bar eksternu bateriju za svaki slucaj.. idealno bi bilo da ima 5000mAh.

Sent from Galaxy S8

Moze li neko lepo da napiše, koliko je SOT samo sa 4g/lte?

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Hvala 🙂
Ok je, može da prodje sa 4h... Nije loše 🙂

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Meni na 4g nikad ispod 5h sota. Doduše ja koristim substratum i swift black temu pa to verovatno dosta znaci jer crni pixeli ne trose bateriju.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni samo 4g, domet oko 2/4 crte, osvetljenje automatsko, drustvene mreze, i viber...isto tako oko 3 ipo - 4h SoT.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod 4g dosta zavisi od kvaliteta signala, ako je loš, daleko više sisa bateriju, makar ja takav utisak imam...

Ekran dere bateriju. Nije isto imati 100% ili 30% svjetlo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

moze li neka preporuka za povezivanje S8+ i Meka?
ovaj njihov SideSync je ocaj.

da li je neko probao HandShaker?

treba mi za burazerovu devojku tako da telefon nije kod mene i treba da im javim nesto pouzdano ako postoji...

probao sam i Android Transfer ali nema thumbnails opcije pa se ne vidi koja je slika u pitanju...

Ako ti (tj joj) samo zbog slika treba, jel nije jednostavnike neki cloud tipa dropbox, onedrive i sl da instalira?

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

moze li neka preporuka za povezivanje S8+ i Meka?
ovaj njihov SideSync je ocaj.

da li je neko probao HandShaker?

treba mi za burazerovu devojku tako da telefon nije kod mene i treba da im javim nesto pouzdano ako postoji...

probao sam i Android Transfer ali nema thumbnails opcije pa se ne vidi koja je slika u pitanju...

Websharing lite

nije zato sto ima dosta slika i svaka je poprilicno teska. bavi se korekcijom lica i koze pa slika ,,radove'' pre i posle. mislim da vec ima par hiljada slika i to bi jako sporo islo preko clouda.

sinoc sam probao preko TeamViewera da im povezem i bukvalno izgubio strpljenje koliko su sve zakomplikovali. mada i telefon nije pored mene pa je pitanje gde ona klikne...

za sad treba da isprobaju ovaj HandShaker i da mi jave pa sam mislio da vidim ako ima jos neka preporuka...

hvala i za Websharing, javicu im da probaju.

Xperia Companion je mama za ovakve stvari, cudi me da ne postoji nesto slicno i jednostavno za samsung...

Samo blic pitanje, nisam pronašao temu za S9, da li su se pojavile oficijalne specifikacije i fotke ili ako nisu zna li se kada je predstavljanje ili kako već ide?

Postoji tema za S9, pogledaj bolje. Predstavljanje krajem februara, pocetak prodaje pocetak marta.
Imaju i fotke, u principu izgled prati ovogodisnju A seriju tacnije A8.

Meni se gpel isplatio dva puta vec, lako se stavlja i nema ove *******cije kao na videu oko montaze a dosta tesko sam ga uklonio kad sam mijenjao.

Pa dobro i gpel je dosta hvaljen ovde na forumu, što zbog kvaliteta što zbog kompatibilnosti sa zaštitnim maskama.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Jel dobio neko decembarski na telenoru ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Izgleda da nemaju nameru da puste zvanicni Oreo uskoro [emoji3].

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Bice Oreo, gde zurite. Bolje da vam dodje ispeglan, nego da kukate kako ne radi ovo, ne radi ono.

Nazad
Vrh Dno