Thank you. Meni će onda biti malo manje jer sam hard user[emoji23][emoji23], ali bitno da nije loša ..kako se prikazujeMeni SOT-a bude 7-8 sati
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
Thank you. Meni će onda biti malo manje jer sam hard user[emoji23][emoji23], ali bitno da nije loša ..kako se prikazujeMeni SOT-a bude 7-8 sati
Izvinite, a sta to smatrate pod "hard user"?Thank you. Meni će onda biti malo manje jer sam hard user[emoji23][emoji23], ali bitno da nije loša ..kako se prikazuje
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk
15hKoliko vam je SOT na 4g,bez WiFi?
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Ako se dobro sećam ti si na s6 imao uvek oko 6-7h sot tako da je na tom s8 baterija tek malo bolja od one na s6 Ako tako uporedimo. A znamo da s6 nije baš neki šampion u trajanju baterije, osim kada ga ti koristiš 🙂Meni SOT-a bude 7-8 sati
"hard user" ovisnik o mobitelu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Izvinite, a sta to smatrate pod "hard user"? 15h
Sent from...
Tako je, ja sam i na s6 bio zadovoljan baterijom a na s8 je svakako bolja, postavljao sam i grafikone potrošnje. Zadovoljstvo baterijom je individualna stvar, što je nekom dobro drugom ne mora biti, ja sam u potpunosti zadovoljanAko se dobro sećam ti si na s6 imao uvek oko 6-7h sot tako da je na tom s8 baterija tek malo bolja od one na s6 Ako tako uporedimo. A znamo da s6 nije baš neki šampion u trajanju baterije, osim kada ga ti koristiš 🙂
ujutru od 05h do 14h ce izdrzati baterija. ceo dan do odlaska na spavanje svakako nece. ali uglavnom svi imamo u blizini uticnicu da napunimo bateriju ili bar eksternu bateriju za svaki slucaj.. idealno bi bilo da ima 5000mAh."hard user" ovisnik o mobitelu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Koristim ga kostantno s malim pauzama od ujutro 5/6 sati do nekih 13/14 popodne
I kod mene istoOko 4h.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
moze li neka preporuka za povezivanje S8+ i Meka?
ovaj njihov SideSync je ocaj.
da li je neko probao HandShaker?
treba mi za burazerovu devojku tako da telefon nije kod mene i treba da im javim nesto pouzdano ako postoji...
probao sam i Android Transfer ali nema thumbnails opcije pa se ne vidi koja je slika u pitanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari