Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Dok sam imao lg g2 koristio sam lg pc suite za prebacivanje muzike, slika i azuriranje softvera, koji program da koristim za s8+, posto mi je ovo prvi samsung tel? Hvala!

Pa obično kopiranje u Windowsu... Za sw najbolje odin i full flash

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Okej.. Da ponovim pitanje od juce, jel neko koristio nillkin 3d cp+ max staklo i ako jeste, da li je lako za postavljanje, posto hocu sam da probam, i ako nikad nisam probao da stavim?

Imam S8 sa Vodafone ROM-om. Ako flesam novi stock ROM preko ODIN-a znaci li to da gubim garanciju i da ce se counter povecati? Telefon je kupljen u Nemackoj.

Ubacio bih ROM:

Country / RegionGermany
PDAG950FXXU1AQH3
Product CodeDBT
CSCG950FOXM1AQH3
PhoneG950FXXU1AQH3

Ne planiram da menjam CSC code. Znaci li to da cu nakon toga i dalje dobijati update redovno?

Dobijaćeš update, i garanciju ne gubiš.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ažurirao Adhell i odlično radi, nema reklama-banera nigde .

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Okej.. Da ponovim pitanje od juce, jel neko koristio nillkin 3d cp+ max staklo i ako jeste, da li je lako za postavljanje, posto hocu sam da probam, i ako nikad nisam probao da stavim?

Nisam licno koristio, mada sam hteo da kupim isto staklo kao i ti...ali, odustao sam posle saznanja (sa dve razlicite strane), da staklo jednostavno otpadne posle nekog vremena, nema pravila, kazu da nije problem zalepiti.

Poslednja izmena:
Ja sam narucio Nilkin 3d max sa ali-ja za 15 eura.

Posto nijesam imao iskustva sa postavljanjem odnio sam u radnju da mi stavi djevojka koja inace to radi.
Postavila je staklo, odlicno je izgledalo vizuelno, aliii...
Svi tabovi koji su bili u krajevima displeja, npr slovo a, slovo p, gore na back (viber), strasno su lose radili, trebao je napor palca da se pritusnu, to me je bas nerviralo dva dana (pomjerao sam ga, nanovo lijepio, ali nista) i onda mi je telefon pao sa 10 cm visine i zasttno staklo se slomilo.
Nakon toga sam narucio neko jeftino sa istog sajta, ja ga sam.zalijepio, bilo manje-vise ok, ali ga je maska (ultra slim) odlijepljivalo. Na kraju sam i njega skinuo i sad nemam nista na displeju. Moram probat tu foliju sa sapunom jos...

Imao sam zakrivljeno Gpel staklo i sad kad sam zalepio UltimateShield foliju umesto njega telefon se preporodio. Nema vise stiskanja na silu da bi skontao klik, svi coskovi rade (Notifikacije sam se ponekad mucio da spustim, itd..). Jedino sto je folija nekako mekana i vec vidim ogrebotine po njoj, a pala mi je hemijska na telefon 🙂

Ja imam gpel i nikada nisam imao problema

I prijatelj ima isto gpel i nikakvih problema nije imao,sve radi kao i bez zastitnog stakla

Danas sam stavio staklo i odlicno je, za sada..
Gde da ugasim wifi i bluetooth skeniranje, ne mogu da nadjem? 😀

Settings / connections / location / improve accuracy

Ima li potrebe za skrivanjem navigacionih tastera zbog burn in-a, koliko trodi aod? Kolika je razlika u bateriji izmedju full hd i wqhd? Da li koristite brzo punjenje ili ste ga iskljucili? Smaracu vas nekoliko dana dok se ne naviknem i isprobam sve funkcije 😀
p.s. jel ima negde da se nadje u Srbiji gpel staklo?

Jel se neko mozda raspitivao da li je moguce produziti onu polisu osiguranja ekrana i nakon tih godinu dana uz odredjenu naknadu...? Jel zna neko zlu netrebalo koliko je sa zamenom za S8+ ? za S7 Edge je bilo 34000 sa zamenom, kapiram da je i ovaj tako nesto?

Jel se neko mozda raspitivao da li je moguce produziti onu polisu osiguranja ekrana i nakon tih godinu dana uz odredjenu naknadu...? Jel zna neko zlu netrebalo koliko je sa zamenom za S8+ ? za S7 Edge je bilo 34000 sa zamenom, kapiram da je i ovaj tako nesto?

32000 zamena ekrana za s8+.
Sa osiguranjem je 12000.

Sve je to jasno, ali to osiguranje vazi godinu dana od dana registracije, a sta nakon toga, da li je moguce produziti jos uz neku doplatu?

Pa gde davati toliki novac za osiguranje, košta skoro kao kasko za automobile koji su i po 20 puta skuplji od s8 telefona

E ovako.. malo o bateriji. Prvih 35% mešavina 4g i wi fi ali noćni uslovi. Posle toga spavanje 7h bez wi fi i mobil neta .. nakon toga slušanje muzike 45min i korišćenje moba 4g oko 20ak min napolju po suncu i onda sve do kraja na wi fi na setovanom brajtnesu ( na prvom ss se vidi koliko ) . E da i igrica oko 7min i razgovor 30min preko wa. Lokacija off , nemam fb , Twitter niti viber , samo insta , wa i 2gmail.

Ostalo 17% što je oko 45min sot na wi fi u tamnom.

Znači baterija je OK za light upotrebu , kada bi se nagazila verujem da bi max bilo 3h i 30min sot , exynos je đubre ..

c291be9e8054c92f96201da9ce97b4f3.jpg
aef689b4db518a3e3f2ba4df296df564.jpg
85ddbf9a6fa374271bd538dd3a3b3a30.jpg

A šta si očekivao od 3000 mAh baterije? Trebalo je da ideš na s8+ ako ti je ovo nedovoljno.

Ma nista bitno , samo kažem da bi sa s835 bilo verovatno bolje. Za 30min sot sigurno .. ovaj exynos troši više od s835 što je dokazano i na anandu.

E da , svo vreme ona srednja rezolucija ekrana.

Ma bre isto ti je to sve. Ko je pravio s835? Nije sjajna baterija ali podnošljiva je. Kome je malo to onda bolje da izdvoji malo više za s8+.

Da , a ko neće da nosi izduzenu ciglu to jest s8 + sta onda .. ? Nemojte tako da generalizujete stvari

šta se štekaš sa tom rezolucijom kad već čitaš anand ko sveto pismo...

The S8’s settings menu offers a choice between several preset performance modes that affect sound quality, screen brightness, and screen resolution, among other things. For the results shown in the charts above, the S8s used the default “Optimized” setting that reduces the screen resolution to FHD+ (2220x1080). Running the PCMark battery test at its highest WQHD+ (2960x1440) setting has no appreciable affect on battery life, however, regardless of SoC.

Pa bre Loznice ne ide tanak telefon ogroman ekran i baterija od 4000 mAh i to sve u ovim dimenzijama... [emoji1]

Ne stekam se nego se "plašim" da mi ovaj mrtvi exynos mali GPU ne zaseče u nekoj 2d igrici pa da stavljam mob u oglase [emoji23]

Sigurnije je ovako

On je već zreo za oglase. Čim počnu da se pojavljuju ispod 500e na oglasima eto i tvog... [emoji28]

Nazad
Vrh Dno