Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Dok sam imao lg g2 koristio sam lg pc suite za prebacivanje muzike, slika i azuriranje softvera, koji program da koristim za s8+, posto mi je ovo prvi samsung tel? Hvala!
Dok sam imao lg g2 koristio sam lg pc suite za prebacivanje muzike, slika i azuriranje softvera, koji program da koristim za s8+, posto mi je ovo prvi samsung tel? Hvala!
Okej.. Da ponovim pitanje od juce, jel neko koristio nillkin 3d cp+ max staklo i ako jeste, da li je lako za postavljanje, posto hocu sam da probam, i ako nikad nisam probao da stavim?
Jel se neko mozda raspitivao da li je moguce produziti onu polisu osiguranja ekrana i nakon tih godinu dana uz odredjenu naknadu...? Jel zna neko zlu netrebalo koliko je sa zamenom za S8+ ? za S7 Edge je bilo 34000 sa zamenom, kapiram da je i ovaj tako nesto?
Osiguranje je besplatno. Placa se 99e samo ukoliko se radi zamena ekrana.Pa gde davati toliki novac za osiguranje, košta skoro kao kasko za automobile koji su i po 20 puta skuplji od s8 telefona
The S8’s settings menu offers a choice between several preset performance modes that affect sound quality, screen brightness, and screen resolution, among other things. For the results shown in the charts above, the S8s used the default “Optimized” setting that reduces the screen resolution to FHD+ (2220x1080). Running the PCMark battery test at its highest WQHD+ (2960x1440) setting has no appreciable affect on battery life, however, regardless of SoC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari