Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Telefon bih uzimao van ugovora.Mislio sam na neku manju radnju ili proverenog kupujem prodajem prodavca koji se bavi time.Tehnomanija,Gigatron i ostale radnje imaju cene oko 95000+...

Postoji onaj prevsarant Telekoplus, ali bolje je da odes u kazino i stavis pare na crveno nego da kupis od njega. Savetujem da odes na MuljamValjam (KP), mnogo ljudi prodaje telefone sa mreze po prihvatljivijoj ceni.

Nikad mi necete biti jasni vi koji dajete 500,600e nekom Peri u podrumu za tel koji su "ispali iz kamiona", bez fiskalnog, bez garancije, a necete da kupite od nekog ko ga je uzeo na ugovor pa ga prosledjuje, a sve uz recenicu, "novo je novo".. Pa vas treba šišati i varati kako god stigne covek.. i naravno posle kukate kako je krs koji se pokvario, kako ekran kosta 400e, pa do toga da su vam politicari krivi za sve.. ali to je vec nesto drugo...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nikad mi necete biti jasni vi koji dajete 500,600e nekom Peri u podrumu za tel koji su "ispali iz kamiona", bez fiskalnog, bez garancije, a necete da kupite od nekog ko ga je uzeo na ugovor pa ga prosledjuje, a sve uz recenicu, "novo je novo".. Pa vas treba šišati i varati kako god stigne covek.. i naravno posle kukate kako je krs koji se pokvario, kako ekran kosta 400e, pa do toga da su vam politicari krivi za sve.. ali to je vec nesto drugo...

Ljudi vole zivot na ivici, sta ces... 🙂

Nijesu im džaba te cijene. To je preskup telefon da bi rizikovao da kupuješ neki reparirani ili šta već telefon.

I dalje ga nemam na p$ :/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zato sto kod operatera nemas ti garanciju, vec vlasnik ugovora 🙁 Tako da i nije neka garancija. Kada uzmes od nekoga ovde sa foruma ko je dugo clan, OK, verovatno ce otici da ti uradi garanciju, ali sa KPa neko random - jock.
A ako uzmem primerak od nekog sa KP, gde se vidi da je iz Svajcarske, Nemacke ili Austrije, ja licno mogu da odem tamo i sredim telefon (samo povracaj novca ne mogu dobiti, posto nemam fiskalni). Obzirom da mi licno nije to nikakav problem, te garancije mi stvarno vise znace. Uzjedno uopste ne verujem kvalitetu telefona za nase trziste naspram pomenuta 3.

Ja licno mogu i u Koreji zameniti taj telefon 🙂 Posto ce samo Samsung biti u opticaju za mene zbog SAMOLEDa.

Pricamo o razlicitim stvarima, ja govorim o ovim prodavnicama telefona gde imas varijantu kupovine sa i bez fiskalnog, odnosno sa garancijim na sw ( sto realno skoro svako od nas moze i sam sredjivati) i tzv. Full garanciju od koje nema ni G.. par puta je moj drugar kupovao tako telefone od nekih sa Zelenog venca dok nije naisao na problem, a oni ga od*ebali.. Madjari i ovi sto donose od preko su skroz neka druga prica, maxa verujem da i kod nas ako telefon nosis direktno u servis, bez da to ide preko operatera, nece biti problema, barem ja nisam imao sa M7 i S6 kada sam reklamirao a nisam bio vlasnik ugovora..

Zato sto kod operatera nemas ti garanciju, vec vlasnik ugovora 🙁 Tako da i nije neka garancija. Kada uzmes od nekoga ovde sa foruma ko je dugo clan, OK, verovatno ce otici da ti uradi garanciju, ali sa KPa neko random - jock.
A ako uzmem primerak od nekog sa KP, gde se vidi da je iz Svajcarske, Nemacke ili Austrije, ja licno mogu da odem tamo i sredim telefon (samo povracaj novca ne mogu dobiti, posto nemam fiskalni). Obzirom da mi licno nije to nikakav problem, te garancije mi stvarno vise znace. Uzjedno uopste ne verujem kvalitetu telefona za nase trziste naspram pomenuta 3.

Ja licno mogu i u Koreji zameniti taj telefon 🙂 Posto ce samo Samsung biti u opticaju za mene zbog SAMOLEDa.
Ovo za garanciju uopste ne mora da znaci. Poslednja 2 telefona sam tako uzeo (N4 i N5) i oba sam servisirao u Mobis-u i niko mi nista nije rekao. Na prvom su mi menjali ceo prednji panel jer je deo ekrana otkazao i jedino sto su mi rekli je da je ugovor bio na mene onda bi mi operater verovatno dao novi telefon a ovako su oni morali da ga popravljaju 🙂

Ja mogu u pomenutim zemljama i dobiti zamenu telefona. Ovde to ne mozes bez potpisnika ugovora. Na to sam mislio.

@ProM, za te radnje se slazem skroz, ni meni nisu jasne...

Uspešno sam polepio ove ultimateshield folije sve u krug i iako je sinoć bio pun mehurića jutros se sve raščistilo 🙂
Telefon više ne kliza u ruci ali nije baš prijatno kotrljati ga po ruci je se osećaju prelazi sa folije na foliju. Inače, celokupna operacija je trajala oko 1 sat 30 minuta, i da nisam imao još jedan par ruku ubio bih se dok zalepim folijice koje idu po stranicama telefona. Videćemo koliko će da izdrži i kad će krenuti da se odlepljuju sad kad krenem da ga nosim bez ikakvog case-a..

Samsung clear cover odradio zastitu, direkt na beton na cosak je pao, telefon neogreban
6f838b81af2c662a960b4286c5f62c53.jpg

S8+ TT

Kod mene nikad nije ni skinut sa ps. Juče sam dobio update za isti al nemam nameru ni njega da radim pošto trenutni odlično radi posao.

Možeš li da zakacis tu tvoju apk na drive npr ?

Apsolutno nemam pojma kako bi to izveo?! Jek moguće da je nemaš na ps?!
aa752abf1c4dd8f04b9b51103b4c8210.jpg

Nemam *** :/ smor.. a 2jku ne mogu da aktiviram

Paz kad nemam ideju kako bi isčupao app koji sam redovno skinuo sa stora. Da je rutovan tel već bi bila druga priča, al onda ti ovo ne bi ni trebalo 😉

Ni ja ne mogu nijedan AdHell da aktiviram, samo stoji Activating u nedogled ili dok se ne ugasi ekran tj. 🙂

Sad bx Actions aplikaciju i da uživaš u dugmetu do kraja 😉

@Proday, možeš da iščupaš sa SHAREit - Transfer & Share, ili sa ES itd.

@ICE, zaštita se već isplatila, super.

@fkloznica, aj menjaj fon, nije ovo za tebe, ubijaš i meni želju za S8 :d

Čekaj da odradim jedan full ciklus baterije i zakačim 3h sot ovde 🙂 tek tada ima da odustaneš ili pređeš na s8+

Pa kačio sam ja sot od 3,5h kad sam napolju celi dan na suncu sa osvetljenjem ekrana do panja i mobile data! Isto tako imam gomilu sshotova sa oblačnog vremena i/ili iz sobe gde kad sam na wifi, opušteno guram preko 7h (inače mi sve popaljeno uvek, uključujući i bt sinhronizaciju sa gearfitom2 zbog samsung healtha).
Ukratko, autonomija je ista onakva kakva je bila kod s7 kada se pojavio sa martovskim romom...ko je imao, zna o čemu govorim.

Ni ja ne mogu nijedan AdHell da aktiviram, samo stoji Activating u nedogled ili dok se ne ugasi ekran tj. 🙂
Da li treba ista osim dodeljivanja Admina i klika na Activate da se uradi? Podesi Samsung nalog, Knox nesto...?

Par postova nazad neko kačio link sa xda i objašnjenje oko generisanja nekih ključeva za knox itd.
Naravoučenije, ako nisi radio update firmwera, radi ad hell bez ikakvih problema 😉

Ja sam na poslednjem updejtu roma i radi adhell. Doduše neka starija verzija(kacio kolega ovde na forumu) ali nemam reklame i bixby što mi je jedino bitno 🙂

Nazad
Vrh Dno