Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Show always je opcija koja treba da je iskljucena, da bi senzor reagovao kad ti je u dzepu :d

Na s7e se po osvetljenju podesava sam aod.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kod mene AOD reaguje na senzor za osvetljenje, autobrightness uključen.
*** koju pometnju je uneo ovaj @fkloznica u temu otkad je uzeo mob [emoji38]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Loznica konacno iznosi istinu :D

Može jedan odgovor od ljudi koji poznaju tw. Na stranu što ono plavo svetlo oko edge ekrana svetli samo kada mu se cefne ali ovaj aod je još veći rebus :)
Npr stavim brajtnes na max na home screen I ugasim ekran a aod stavi najmanji mogući brajtnes , posle toga stavim na minimum osvetljenje na home screen I zaključam ga a aod svetli na max :) ludnica mozga..
Od čega zavisi jačina osvetljenja aod ?

Što se tiče zvuka u slušalici možda mi je sluh propao ali htc10 i ovaj s8 kao Tajson i npr vulin.mislim smešno je i porediti , kada pričaš sa htc10 kao da sagovornik stoji pored tebe a sa s8.. [emoji23]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To svetlo oko ekrana moze da se podesi u kojim aplikacijama ces da ti svetli. Kao sto rekose AOD osvetljenje zavisi od senzora (kad si u mraku ide na mininum, ovako pojacava).
Sad bez zezanja, ja bih taj S8 reklamirao. Ne valja tu nesto debelo.
Pa logično je da zavisi od senzora ali nije tako :) stavim na senzor nešto da ga preklopim a on i dalje svetli na max.. a još veći je hit što se aod ne gasi u džepu . Ne vredi , Samsung zakon :)

Gasi se posle nekog vremena provereno. Koristim Nillkin Qin i kad otvorim ne radi AOD dok ne uperim svetlo u njega.
Kod mene AOD reaguje na senzor za osvetljenje, autobrightness uključen.
*** koju pometnju je uneo ovaj @fkloznica u temu otkad je uzeo mob [emoji38]

Uzeo krsinu a jos ne zna ni kako funkcionise. :D
Loznica konacno iznosi istinu :D

Ne pali vatru, ionako samo cekas da zamenis tu lesinu. :D

Gasi, sada ne znam koje podešavanje od ova dva utiče.

fe905c9f5167ec27550a5774b0273a8c.jpg
6cb8669ad885401dad123149b395f608.jpg

Napisao sam vec, SHOW ALWAYS mora biti off ...ova druga kod mene nije ni ukljucena

I ja sam mišljenja loznice da ti nešto nije u redu sa telefonom. :(

Koristi li neko Bixby? Malo čačkam ovih dana, ima li šanse da namestim YouTube na Bixby da koristi moj nalog? Ovako mi prikazuje neke gluposti koje su popularne u Srbiji, želeo bih da mi prikazuje moj subscription.

Ja koristim kad slučajno stisnem dugme... [emoji23] Nisam ni probao...

Ja neću ni da update isti da bi radio :d

Znači mi sa exynosom smo još i dobro prošli :)

I šta kažeš @Proday, snapdragon? [emoji16]

Ma bitno mi da radi, davno sam prestao da se zaluđujem ciframa (osim sot-a). Činjenica je da imaju 4gb iba, e sad šta i koliko troši u sistemu, to je već druga priča;)

Nego jel postoji mogućnost da se u onom device maintenance-u dođe opet do 100% bez da se pali ono đubre od av? Još ja namerbo nisam hteo da update radim zbog toga, kad ono i na postojećoj starijoj vrednosti dangla na 90% :(

Na engleskom tu piše reserved pa je onda jasnije :) toliko je telefon ostavio za sebe iz nekog razloga...

Isti taj gpu je i na U11 pa je tamo 300 mb

Ja sam video ovaj screenshot... Ma nije ni bitno, ima primetno više nego ovde. Ua Samsung [emoji16]
IMG-20170908-WA0015.jpg

Poslednja izmena:
Koristi li neko Bixby? Malo čačkam ovih dana, ima li šanse da namestim YouTube na Bixby da koristi moj nalog? Ovako mi prikazuje neke gluposti koje su popularne u Srbiji, želeo bih da mi prikazuje moj subscription.

Mislim da to zavisi od lokacije. Ja sam probao Bixbyu ponovo nakon sto su ga azurirali pre Note 8 dogadjaja, ali em je spor, em je beskoristan... Zaista nema nikakvu upotrebnu vrednost, tako da je kod mene servis ugasen, a dugme sluzi za resetovan je tajmera gasenja ekrana.

Kojim programom si ga upokojio i izmenio funkciju dugmeta?

Package disabler? Na xda ima Bixby remaper koji radi

meni Bixby služi da upali ekran kada ne mogu da uzmem mobilni, a dalje sa ok google koji radi bez greške to što mi je potrebno

Poslednja izmena:
Stigao mi je tel, prosto kida da iskreno kazem :D Velicina mi je taman.. Da li da probam sam da stavim staklo, posto niko u gradu nece da mi stavi staklo na njega, zato sto je zakrivljeno??

Mislim da to zavisi od lokacije. Ja sam probao Bixbyu ponovo nakon sto su ga azurirali pre Note 8 dogadjaja, ali em je spor, em je beskoristan... Zaista nema nikakvu upotrebnu vrednost, tako da je kod mene servis ugasen, a dugme sluzi za resetovan je tajmera gasenja ekrana.
Pretpostavio sam... Nema nigde mesta da se ubaci gugl nalog, Samsung se baš trudi da forsira svoj nalog i integracija sa gugl servisima je i inače baš bazična. Šteta, Bixby mi lepše izgleda od Google Now, daleko manje ždere bateriju (urnisao me je) ali bez integracije sa gugl nalogom funkcionalnost je nikakva. Glasovne komande ne koristim jer mi je nekako neprirodno.

Inače ja sam Bixby upokojio sa bxActions. Često se apdejtuje, postoji opcija da se razne druge komande i aplikacije mapiraju za dugme mada ima ograničenja u free verziji. Ali ko koristi Google Asistent može i na free verziji da je veže za dugme.

Samo kvalitetnu foliju osim ako nisi od onih što redovno ispušta telefon na beton!

Uzeo sam Nillkin 3d cp+ max.. Po net-u izgleda da se lako stavlja, ali problem je sto nikad nisam stavljao..

Nazad
Vrh Dno