Pa kad je uzeo neispravnu kinesku kopiju... [emoji23]
Može jedan odgovor od ljudi koji poznaju tw. Na stranu što ono plavo svetlo oko edge ekrana svetli samo kada mu se cefne ali ovaj aod je još veći rebus![]()
Npr stavim brajtnes na max na home screen I ugasim ekran a aod stavi najmanji mogući brajtnes , posle toga stavim na minimum osvetljenje na home screen I zaključam ga a aod svetli na maxludnica mozga..
Od čega zavisi jačina osvetljenja aod ?
Što se tiče zvuka u slušalici možda mi je sluh propao ali htc10 i ovaj s8 kao Tajson i npr vulin.mislim smešno je i porediti , kada pričaš sa htc10 kao da sagovornik stoji pored tebe a sa s8.. [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Gasi se posle nekog vremena provereno. Koristim Nillkin Qin i kad otvorim ne radi AOD dok ne uperim svetlo u njega.Pa logično je da zavisi od senzora ali nije takostavim na senzor nešto da ga preklopim a on i dalje svetli na max.. a još veći je hit što se aod ne gasi u džepu . Ne vredi , Samsung zakon
Uzeo krsinu a jos ne zna ni kako funkcionise.Kod mene AOD reaguje na senzor za osvetljenje, autobrightness uključen.
*** koju pometnju je uneo ovaj @fkloznica u temu otkad je uzeo mob [emoji38]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne pali vatru, ionako samo cekas da zamenis tu lesinu.Loznica konacno iznosi istinu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Evo kod mene s8 sa snapdagonom3.38 GB na S8... A npr U11 oko 3.7 GB
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koristi li neko Bixby? Malo čačkam ovih dana, ima li šanse da namestim YouTube na Bixby da koristi moj nalog? Ovako mi prikazuje neke gluposti koje su popularne u Srbiji, želeo bih da mi prikazuje moj subscription.
Pretpostavio sam... Nema nigde mesta da se ubaci gugl nalog, Samsung se baš trudi da forsira svoj nalog i integracija sa gugl servisima je i inače baš bazična. Šteta, Bixby mi lepše izgleda od Google Now, daleko manje ždere bateriju (urnisao me je) ali bez integracije sa gugl nalogom funkcionalnost je nikakva. Glasovne komande ne koristim jer mi je nekako neprirodno.Mislim da to zavisi od lokacije. Ja sam probao Bixbyu ponovo nakon sto su ga azurirali pre Note 8 dogadjaja, ali em je spor, em je beskoristan... Zaista nema nikakvu upotrebnu vrednost, tako da je kod mene servis ugasen, a dugme sluzi za resetovan je tajmera gasenja ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari