Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Bas tako. Vrlo cesto mora da se smanji jer je neprijatno glasno. Kao omanji spikerfon se cuje. Loznica fasovao neki skart. :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bre ako nešto valja na s8 to je slušalica. Ovo se čuje nenormalno glasno, moram da smanjujem koliko je glasno. Pored toga što je glasno, kristalno jasno se čuje. Zadnjih par godina promenio sam 6-7 telefona i ako negde s8 ima osetnu prednost to je u kvalitetu razgovora. Kakav crni redmi Loznice... [emoji23]
Na max je kao 70% xiaomija kada je on crtu ispod max. Znam šta pričam .. npr s5 se 2 puta bolje čuje od ove kante.

Što se tiče otiska mogu ja da setujem ćošak prsta do mile volje ali tako ovaj model ne može da se otključa. Kinez od 110e ima 3 puta bolji otisak.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Onda ti je neispravna slušalica. Ovo je neuporedivo. Ja i dalje imam note 4x u kući...

Moguće da je ili do s8 ili do moje rn4. Samo kažem kako je :)
Kod ovog s8 realno vrede "samo " kamera , dizajn i displej , sve ostalo je prosek ili čak ispod proseka.

Poslednja izmena:
Nešto nisam primetio u note 4x temi da je toliko hvaljen zvuk. Definitivno ti nije uredu slušalica na s8. Meni stoji pojačan na nekih 70% i to je dosta glasno...
Telefon je odličan i kao celina jedan od najkompletnijih telefona na tržištu. Najmanje kompromisa ima. Jedini telefon koji će mi biti kompletniji ove godine je pixel 2 ali cena, dostupnost-garancija će biti užasni.

Poslednja izmena:
Snap i exynos nisu isto ***.

Moguće da je ili do s8 ili do moje rn4. Samo kažem kako je :)
Kod ovog s8 realno vrede "samo " kamera , dizajn i displej , sve ostalo je prosek ili čak ispod proseka.
A CPU i GPU su isto losiji od kineza? Sunce ti, pa ja ovde imam svasta da procitam..Dajte ljudi da ne bacamo pare na ove S8 i skupe flagove nego svi juris na kineze,,, :) Forum trpi sve pa i ovakve nebuloze...

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Kada kažem prosek sve ostalo mislim na zvuk , bateriju i performanse u okviru roma. *** ovde skrolovanje kroz aod na zakljucanom ekranu pada na 20fps.. iseče mi oči . Tw je npr prepun nebitnih stvari a nema osnovne , npr način da zakljucas ekran a da to nije na power dugme itd itd.
Na stranu što bi ovaj mob bio bolji da ima s835 u sebi.

Inače , kako da se registrujem kod Triglava za ono osiguranje od loma ?

Poslednja izmena:
Kada kažem prosek sve ostalo mislim na zvuk , bateriju i performanse u okviru roma. *** ovde skrolovanje kroz aod na zakljucanom ekranu pada na 20fps.. iseče mi oči . Tw je npr prepun nebitnih stvari a nema osnovne , npr način da zakljucas ekran a da to nije na power dugme itd itd.
Na stranu što bi ovaj mob bio bolji da ima s835 u sebi.

Inače , kako da se registrujem kod Triglava za ono osiguranje od loma ?

Pada fps i kad se pojavi ona float notifikacija sa Vibera npr. Ima tu i tamo padanja fps ali manje nego na S7 svakako.
Pa ni stock rom ti nema da gasis ekran osim na power dugme. Baterija jeste prosek, ali tako je i kod drugih flagshipova.
Znao si i sam te stvari i pre uzimanja, cudi me da si uzeo ako su ti performanse i baterija najbitnije stavke.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Zato predlog za nova launcher i dt2s...za power dugmetom bukvalno nema potrebe.

Meni je zvuk tokom razgovora na 60-70 posto, jer sve preko cuju ljudi oko mene.. Nesto tebi tu nije kako treba...

Da, definitivno ti nesto nije kako treba. Kod mene se cuje fenomenalno. Otisak je dobar kada naviknes ali samo kada je potpuno cist. Ne trpi masne i mokre prste. Kad kazem dobar mislim dobar kakve znaju napraviti. Setite se s5, note 4 itd [emoji4]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Može jedan odgovor od ljudi koji poznaju tw. Na stranu što ono plavo svetlo oko edge ekrana svetli samo kada mu se cefne ali ovaj aod je još veći rebus :)
Npr stavim brajtnes na max na home screen I ugasim ekran a aod stavi najmanji mogući brajtnes , posle toga stavim na minimum osvetljenje na home screen I zaključam ga a aod svetli na max :) ludnica mozga..
Od čega zavisi jačina osvetljenja aod ?

Što se tiče zvuka u slušalici možda mi je sluh propao ali htc10 i ovaj s8 kao Tajson i npr vulin.mislim smešno je i porediti , kada pričaš sa htc10 kao da sagovornik stoji pored tebe a sa s8.. [emoji23]

Poslednja izmena:
Mislim da ti jačina osvetljena zavisi od senzora. Tj uperi neku lampu u senzor i ima da ti svijetli ludacki, a kad ti je tel u tamnoj prostoriji onda će AOD da svijetli na min.

Edit.
Ja ne koristim AOD, mnogo mi je prakticnija Led lampica. Skini apk Led Manager i podesi kako ti odg I rijesen problem. Plus manje troši bateriju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa logično je da zavisi od senzora ali nije tako :) stavim na senzor nešto da ga preklopim a on i dalje svetli na max.. a još veći je hit što se aod ne gasi u džepu . Ne vredi , Samsung zakon :)

Pa logično je da zavisi od senzora ali nije tako :) stavim na senzor nešto da ga preklopim a on i dalje svetli na max.. a još veći je hit što se aod ne gasi u džepu . Ne vredi , Samsung zakon :)

Mozda ti je plitak dzep, pa ulazi svetlost :d ... kod mene radi normalno, sve sto si naveo do sad zvuk,aod

Što bi se gasio u džepu ako se zove always on display? [emoji23]

Pa npr da ne svetli džabe i troši struju ? Da neću kroz džep da gledam da li imam not ili koliko je sati na aod ?
Kažem Samsung... Definitivno im je potreban remont sw odeljenja.

Pa ne gasi se.. Samsung. :/

Alister koja ti je verzija aod ?

63b1ac5fc587a1fdd7ed5c56203e0dd8.jpg

Evo prilike da se upišem na temu i rešim dilemu [emoji3]

Ova opcija gasi ekran pa i AOD kada je telefon u džepu.
d7e7da3ee6d06f2bd422e7727f172bd1.jpg

Pa kako se gasi? Meni se nikada ne gasi, prekriješ senzore, stavim u torbicu. Uvek stoji uključen...

Ima mali timeout. Ne gasi odmah. Posle minut.

Loznice jačina osvetljenja aod zavisi od zadnjeg zaključavanja ekrana, ako ga zaključaš na jakom svetlu sija jako i vice versa.

Nazad
Vrh Dno