Na max je kao 70% xiaomija kada je on crtu ispod max. Znam šta pričam .. npr s5 se 2 puta bolje čuje od ove kante.Bre ako nešto valja na s8 to je slušalica. Ovo se čuje nenormalno glasno, moram da smanjujem koliko je glasno. Pored toga što je glasno, kristalno jasno se čuje. Zadnjih par godina promenio sam 6-7 telefona i ako negde s8 ima osetnu prednost to je u kvalitetu razgovora. Kakav crni redmi Loznice... [emoji23]
3.38 GB na S8... A npr U11 oko 3.7 GBPa to je uvek tako...mora nešto i na grafičku memorije da ode
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
A CPU i GPU su isto losiji od kineza? Sunce ti, pa ja ovde imam svasta da procitam..Dajte ljudi da ne bacamo pare na ove S8 i skupe flagove nego svi juris na kineze,,,Moguće da je ili do s8 ili do moje rn4. Samo kažem kako je
Kod ovog s8 realno vrede "samo " kamera , dizajn i displej , sve ostalo je prosek ili čak ispod proseka.
Inače , kako da se registrujem kod Triglava za ono osiguranje od loma ?
Kada kažem prosek sve ostalo mislim na zvuk , bateriju i performanse u okviru roma. *** ovde skrolovanje kroz aod na zakljucanom ekranu pada na 20fps.. iseče mi oči . Tw je npr prepun nebitnih stvari a nema osnovne , npr način da zakljucas ekran a da to nije na power dugme itd itd.
Na stranu što bi ovaj mob bio bolji da ima s835 u sebi.
Inače , kako da se registrujem kod Triglava za ono osiguranje od loma ?
Pa logično je da zavisi od senzora ali nije takostavim na senzor nešto da ga preklopim a on i dalje svetli na max.. a još veći je hit što se aod ne gasi u džepu . Ne vredi , Samsung zakon
![]()
Što bi se gasio u džepu ako se zove always on display? [emoji23]
Loznice jačina osvetljenja aod zavisi od zadnjeg zaključavanja ekrana, ako ga zaključaš na jakom svetlu sija jako i vice versa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari