Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Kupio sam s8. Updejt odmah na aqh3. MTS.

Za sada je telefon zanimljiv , plaši me samo da se nikada neću navići na otisak prsta na onoj poziciji

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hoces hoces, pogotovo ako budes nosio za pocetak neki cover koji ima odvojen fp, psle nekog vremena naviknes se, cak i bez covera odmah se pogodi.. Samo glupa navika, nista vise.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hoces hoces, pogotovo ako budes nosio za pocetak neki cover koji ima odvojen fp, psle nekog vremena naviknes se, cak i bez covera odmah se pogodi.. Samo glupa navika, nista vise.

+1... Ja se i na plusu navikao za dan, i to za case je isto živa istina :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Otisak uopšte nije na tako lošem mestu, vrv bi bilo jako ružno da stoji na sredini telefona...

Nemojte mu spominjati case,on nijedan telefon ne moze da smisli sa bilo kakvom zastitom,jel tako loznice? Ili to samo vazi za kineze? [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo čekam Loznicu da isključi svetlo, smanji osvetljenje na minimum i traži fleke... [emoji23]

Usledice sigurno i detaljan test oleo premaza [emoji23] salimo se malo. [emoji4]

To je sigurno Joco .. ali za divno čudo bela je za sada svugde bela , videćemo kada budem u krevetu uveče i na tt. :)

Bas je čudno ovaj mob nositi bez najmanjeg mogućeg silikona ili dbrand nalepnice.. videćemo :)

Na sivoj ces naci neku fleku sigurno, svaki ima. :)
Neka te lepo sluzi.

Ahahah. Evo ga još gori od Loznice. Kakav je oleo? Da li može jednom mesečno da se čisti? [emoji848][emoji41]

Oleo je dobar. Za nijansu bolji nego kod Kineza od 140e. Ali što se tiče brzine u radu ovaj miui9 na s625 je skoro uz rame sa ovim s8 :)

E da , kako aod da mi nema pozadinu nego da bude sve crno ? Na setingsu mi stoji crno ali uvek se pojave neke plave zvezde uz aod sat :)

Stiglo mi danas par casea. Imam 2 viska. Ako nekom treba nek se javi. Jedan je teget 360° a jedan je Cafele, plavi.
0ce49cfe3ee56592d73e02b97274e16e.jpg
d07ff088aab8fd27f3589b6d475c3cda.jpg

S8

Loznice kakva su ledja, osecaj plastikanera ili ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U odnosu na S7e, skroz premium. [emoji16]

Pa realno, ono sto sam video dok sam ga cackao u delti je da s7e izgleda kao tenk u odnosu na s8 :D

Sve si blizi kupovini vidim ja. :D

Ajde Opušteno, otvori se... [emoji4]

Dobar je telefon nema šta, sasvim solidno i kešira što je u suštini najbitnije... [emoji6]

Zao mi edza :(
Koliko sistem jede posle nedelju dve uptime?

Isto tako i kod mene, samo sto je s8 u pitanju... Nesto od nedavno lepo srce bateriju, max 2.5 ekrana i to na misice a sve isto radim, cak, sa ovakvim koriscenjem 2dana lagano mogao da guram ali sada nema sanse ni ceo dan. Nikako ne stizem, ali izgleda da ce na factory reset za pocetak.

Ma smaranje, odvikao sam se od ovoga dok sam bio na iOs-u

S8+ TT

Ja tek sad izvaljujem da mi na raspolaganju imamo samo neka 3.4 gb rama [emoji58]

Nista od kupovine, to imam i na ovom :D

Kupio sam s8. Updejt odmah na aqh3. MTS.

Za sada je telefon zanimljiv , plaši me samo da se nikada neću navići na otisak prsta na onoj poziciji

[emoji482] [emoji482] [emoji482]

Ko te nagovori da uzmes s8, kontao sam da ces Mi A1. Jesi l' to na ugovor.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ma koji ugovor. 530e u kešu , nov neotvaran prvi put upaljen od strane mene.

Valjda će me držati 6,7 meseci , videćemo.

I dalje sam u neverici koliko je fp senzor loš :/

Ja te FP senzore i da imam ne bih koristio. Yebo senzor ako moram zavlaciti prst negdje nazad i traziti ga, nije intuitivno niti ergonomski. Bacanje graha 'oce li otkljucati odma', je l' prst vlazan i sl. [emoji23] DT2W je zakon za mene i dalje...

Da je senzor naprijed i da se otkljucava palcem, to je druga stvar, a tako ce i biti u buducnosti.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mnogo im je brzo pala cena, po oglasima neotpakovani sa garancijom operatera S8 vec na oko 530 a Plus verzija oko 600. Videcemo kako ce se Note pozicionirati sa cenom. Sumnjam da ce S8+ uskoro ispod 600 a Note ipak morati da drzi neko cenovno odstojanje.

Ma koji ugovor. 530e u kešu , nov neotvaran prvi put upaljen od strane mene.

Valjda će me držati 6,7 meseci , videćemo.

I dalje sam u neverici koliko je fp senzor loš :/

Senzor je odvratan. Ja ga nisam ni setovao koliko je nepristupacan i los.

Što kaže Flossy, ko se jednom navikne na iris, nema potrebe uopšte za fp ni najmanje.

Vrh Dno