Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

A mozda ima i slab racunar, neka napise konf.

DxO overview: Samsung Galaxy S8 mobile review: High photo potential

Za nijansu bolja kamera od S7/E sto je i ocekivano jer prakticno dele isti hardver.
laptop je upitanju
i3-3110M CPU @2.40ghz
4gb ram
geforce 720m 2gm

instaliro bs player radi zvuk normalno al snimak je i dalje u slow..
nzm bas mi cudno (windows7 je piratski naravno xD)

Edit: NIsta, cito sam malo po netu mora nov laptop..
nzm dal li moze se smanji/konvertuje snimak ili nesto, pa da se pusti video na ovome laptopu, no videcemo

Poslednja izmena:
laptop je upitanju
i3-3110M CPU @2.40ghz
4gb ram
geforce 720m 2gm

instaliro bs player radi zvuk normalno al snimak je i dalje u slow..
nzm bas mi cudno (windows7 je piratski naravno xD)
Nisam siguran koliko moze da bude razlog, ali, realno 64bit grafika i za fullhd je tanka da progura u kombinaciji sa dualcore (matorim) procesorom takav video,

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Dajte preporuku za neku dobru foliju za ekran.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Imas original samsungovu foliju u uscu i u merkatoru, iskreno nikada bolju foliju nisam imao na telefonu, u pakovanju su dve folije koliko se sećam 1900din

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Snapdragon vs Exynos

Poslednja izmena od urednika:
Pitanje je kakvi su po pitanju baterija.. Inače ove dve crne trake u igricama i klipovima su tragikomične. Toliko me nerviralo na klipu zamisli uživo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Smeta ... čemu toliki ekran ... a i lepo ljudi napravili opciju ... igrice preko celog ekrana odlično izgledaju ...
f050a1b558fdadd7cd176ac255bba305.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Veruj mi da ni ne primećujem te linije sa strane, verovatno jer je crna na amoledu baš crna i uklapa se sa ostatkom telefona. Slabo i igram igre na telefonu, uglavnom browsing, YouTube i još po nešto gde ovakav odnos stranica nema nekih velikih reperkusija. Ok, na jutjubu mora da se uključi crop ali radi sasvim solidno.

Jedino što sam primetio da mi smeta je kada postoji neki element u gornjem levom uglu na koji treba kliknuti, na primer hamburger meni. Moje šake nisu velike pa kada krenem da kliknem tu često ni ne registruje jer dlanom dodirujem ivice ekrana.

Skener za otisak prsta sa druge strane mogu bez neke gimnastike dohvatiti, u otprilike 8 od 10 pokušaja registruje tačno, možda i malo više. Ubacio sam više otisaka za kažiprst, iz raznih uglova pa sada nemam problema sa njim.

Sent from my HAL 9000

Poslednja izmena:
Ne linije sa strane, nego na vrhu ekrana i na dnu ekrana...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa na to sam i mislio, samo zavisi iz kog ugla posmatraš ;)

Sent from my HAL 9000

Juče sam čačkao s8 i s8+ u mts-u, i mogu vam reći da mi s8 nekako mali :D

S8+ je mera, mada ja koristim 6P koji je prilično veliki :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To ti kažem, posle 6P sve može [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja sam sa s7e presao na s8 i za sada prezadovoljan.

Glavna briga oko prelaska mi je bila baterija ali je jos bolja nego na s7e i ako je manja.
photo_2017-05-17_23-31-54.jpg

Najvise sam ga uzeo zbog dizajna jer telefon je prelep stvarno. Ne bih ga stavio u futrolu i foliju pa ni da mi garantuju da cu da ga razbijem za par meseci :D .
S7e posle godinu dana bez ijednog dana u futroli sam prodao za 370e sa nekim sitnim ogrebotinama i udarcima po lajsni.

Trebalo je malo navikavanja na otisak pozadi ali iris scaner kida kako radi pa ono koristim oba.

Svaka preporuka za tel .

Btw ovo sto pominjete crne linije ne vide se nigde mozes za sve app da ukljucis nigde nista ne cropuje osim video kad pustas. Ne znam za igrice to ne igram.
Ali ovaj aspect ratio i ovako zaobljen ekran je stvarno WOW.

Poslednja izmena:
Suludo. Platiš telefon toliko novca pa se moraš ovoliko zezati da bih on radio lag free!?

Ovo mozda pomaze ali ja i dalje tel koristim stock i nikakav lag nisam primetio.

Na s7e sam imao nova launcher sad videcu dajem sansu novom samsungovom za sad pa videcu.

Ali tel radi bezprekorno.

Respect totalni, ali ja bih sačekao par meseci pre nego što krenem da hvalim bateriju!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koliko Samsung na S7 i S8 ima lošiju kameru od konkurencije ovde se vidi. https://youtu.be/IHf3cUXnvcw

Sent from my SM-P900 using Tapatalk
Kupiš dobru kameru pa je nosiš sa sobom ... ja sam prezadovoljan kamerom na S8+ , a kome treba dobra kamera na telefonu nek je traži kod konkurencije ... nemože sve i dizajn i kamera i ekran i ovo i ono ... čuvaju bolju kameru za note 8 ...

Koliko Samsung na S7 i S8 ima lošiju kameru od konkurencije ovde se vidi. https://youtu.be/IHf3cUXnvcw

Svaki ovaj test daje druge rezultate. Markus crnja je radio blind test i s7 je bio top u vecini situacija.

Dok sam ja naprimer aman za svaku sliku izabrao drugi telefon :D .

Iskreno ja mislim da su kamere na ovim high end telefonima sada toliko dobre da vise jednostavno ne moze da se kaze koja je najbolja to je sad sve vise subjektivno misljenje sta se kome najvise svidja.

Npr slike koje sam pravio sa s7e pa i sada sa s8 nocu svako koga sam slikao i pokazao slike svi su bili WOW. I stvarno imam par neverovatnih slika po diskotekama itd.

A danju sada skoro svaki telefon pravi vrhunske slike.

Ja sam bas prezadovoljan kamerom na S8 bolja je malo u odnosu na s7e a bio sam i sa njom prezadovoljan pored ovih telefona nikad ne bi nosio posebnu kameru.

Poslednja izmena:
I say yes! Midnight Black is my new daily driver :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Narucio u pre order Samsung galaxy book. Uh, jedva cekam da sve kompletiram. :)

I say yes! Midnight Black is my new daily driver :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Predivno izgleda i ja sam njega uzeo ali mislim da ce na ovoj crnoj lajsni mnogo lako da se pokazu ogrebodine ali prelepo elegantno izlgeda.

Narucio u pre order Samsung galaxy book. Uh, jedva cekam da sve kompletiram. :)

Svaka cast kad mozes da koristis sve samsung :D . Ja koristim windows pc-ije, macbook laptop, i samsung telefon :D Sve razlicito ali sve najbolje iz svog sveta ;)

Kupiš dobru kameru pa je nosiš sa sobom ... ja sam prezadovoljan kamerom na S8+ , a kome treba dobra kamera na telefonu nek je traži kod konkurencije ... nemože sve i dizajn i kamera i ekran i ovo i ono ... čuvaju bolju kameru za note 8 ...

Nije poenta u tome da kupim kameru. Inače imam opasan DSLR Nikon dugo.. Ovde je poredjenje kamera na nekoliko konkurentskih telefona. Pixel je odvalio.

Svaka cast kad mozes da koristis sve samsung :D . Ja koristim windows pc-ije, macbook laptop, i samsung telefon :D Sve razlicito ali sve najbolje iz svog sveta ;)
Pa ovaj galaxy book je win, kao surface pro je, ali ima amoled ekran koji je za mene neprevazidjen.

Sve imam od samsunga. Cak i belu tehniku. :)

Ima neko preporuku za neki dobar case, ali da bude što tanji?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno