Meni pise 3.5 sata jos...u cemu je fora majku mu?Meni i sa sporim punjenjem danas napuni bateriju od 0 do 100 za 1:45.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
odmah je ponudio neki update od 400 mb koji sam instalirao iako ne znam sta novo donosi, jer ne znam ni sta je bilo staro![]()
Ne moze da brzo puni kada je ekran upaljen tj dok ga koriste. Kontam da su to uradili zbog pregrejavanja, samo kad se ne koristi radi fast chargingMeni pise 3.5 sata jos...u cemu je fora majku mu?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ovde se slažem. Nisam godinama koristio nikakvu zaštitu ali clear cover je odličan, posebno taj deo oko skenera otiska prsta. Skoro je nemoguće da ga promašite.Ono sto svakako mogu da preporucim je da uzmete neku zastitu, gde je sa zadnje strane posebno oivicen fingerprint sensor, a posebno kamera i led - bice drasticno manje mascenja kamere prstomSa originalnim clear view coverom nikad nisam omasio, dok na golom telefonu svaki put prst zabodem prvo u kameru
![]()
Iskljucio i opet ukljucio kabl i radi...Kabl 99%
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Realnije bi bilo paljenje/gašenje nekih opcija koje svakodnevno koristim, nekad više puta u toku dana. Recimo, kao primer, na iOS ugasi 4G, koliko treba vremena i klikova? Pa ga kasnije uključiš, e tu trku pri svakodnevnom korišćenju iOS gubi. Dao sam samo primer za 4G, a gde je brzo povezivanje za uređaje u blizini? Smart View? To je sve jedan klik na tom S8 ili S7... Privatni režim je na jedan klik... .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari