Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Primetio sam da mi je zvuk kad u autu strimujem muziku sa telefona nešto bolji nego sa S7e.

Telefon generalno bolje sarađuje sa
infotainment sistemom. Sa S7e nije hteo uvek da povuče imena pesama sa trenutne play music plej liste. Ovde to radi bez greške.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Izasao novi, fles preko odana, prednja kamera ima novi firmware po meni osetno bolja
fe30da38fcdad8a1257f097aeb1be17a.jpg

Daj link za dl.

Ovo za youtube da može da radi u pozadini tj samo audio strimuje nisam pojma imao, extra ako je tako!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da se i ja pohvalim. Uzeh danas Orchid Gray S8 plus, posle dugog koriscenja S7e i u prvih 15 min sam otklonio sve nedoumice koje sam imao vezano za njega. Fingerprint skener koliko god izgleda da je na *****nom mestu, skroz je ok, nikakvih poteskoca nema sa otkljucavanjem, naravno ako je telefon u desnoj ruci. Velicina je totalno ok, mnogo lepse lezi u ruci nego S7e, odmah sam pazario original clear cover zastitu koja je cucnula fantasticno.
Telefon je sa Vipa odmah je ponudio neki update od 400 mb koji sam instalirao iako ne znam sta novo donosi, jer ne znam ni sta je bilo staro :D
Sve u svemu, odlicno osvezenje u odnosu na prethodni model, javicu se sa vise utisaka posle nekog duzeg cackanja :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moze malo objasnjenje za youtube.

Sent from my SM-T825C using Tapatalk

U čemu je fora sa brzim punjenjem na s8, upalio a opet sporo puni? Jel ima neka caka?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni i sa sporim punjenjem danas napuni bateriju od 0 do 100 za 1:45.

Mozda ti kabal nesto nije ok....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ono sto svakako mogu da preporucim je da uzmete neku zastitu, gde je sa zadnje strane posebno oivicen fingerprint sensor, a posebno kamera i led - bice drasticno manje mascenja kamere prstom :D Sa originalnim clear view coverom nikad nisam omasio, dok na golom telefonu svaki put prst zabodem prvo u kameru :D

Meni pise 3.5 sata jos...u cemu je fora majku mu?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ne moze da brzo puni kada je ekran upaljen tj dok ga koriste. Kontam da su to uradili zbog pregrejavanja, samo kad se ne koristi radi fast charging

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Ono sto svakako mogu da preporucim je da uzmete neku zastitu, gde je sa zadnje strane posebno oivicen fingerprint sensor, a posebno kamera i led - bice drasticno manje mascenja kamere prstom :D Sa originalnim clear view coverom nikad nisam omasio, dok na golom telefonu svaki put prst zabodem prvo u kameru :D
Ovde se slažem. Nisam godinama koristio nikakvu zaštitu ali clear cover je odličan, posebno taj deo oko skenera otiska prsta. Skoro je nemoguće da ga promašite.

Jel ima neko duos? Posto mi treba jos jedan, ali sa dve kartice. Vidim na KP se pojavili.

Kabl 99%

Iskljucio i opet ukljucio kabl i radi...

Ako moze pomoc oko ovog knoxa...vrtim se ukrug..imam ga najnormalnije na s7e, ali na s8 mi daje neku drugu knox aplikaciju, kao ova sa s7e nije kompatibilna sa s8 ,pa niti mogu da se ulogujem, niti bilo sta drugo...kako sad sa knoxom na s8 ...ulogovan sam najnormalnije na s7e...

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Mene je isto doplata izasla oko 300, realno gledano, ne vredi S8+ kao skoro 2 S7e, ali da je dobar dobar je skroz :) S7e dodje kao dedica sad u odnosu na S8 :)

Mozda ce da pobedi ako napravi poređenje sa 5s,al ono...ne bih se ja *****av'o [emoji1]
Znaci njega bi i oneplus 3 i 3t usio,duplo jeftiniji telefon,ako poredimo sa S8 plus. Dzabe su stekali s835.
Nije ovo toliko bitan test,niko od kupaca ovo ne uzima kao dealbrake,to stoji,pokazuje samo koliko je TW najveće smece ikad napravljeno.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ovo je jako bitan test. Zapravo većina ljudi svaki dan ovako koristi telefon :)

S druge strane je potpuno nebitan miracast jer kome to realno treba.

Realnije bi bilo paljenje/gašenje nekih opcija koje svakodnevno koristim, nekad više puta u toku dana. Recimo, kao primer, na iOS ugasi 4G, koliko treba vremena i klikova? Pa ga kasnije uključiš, e tu trku pri svakodnevnom korišćenju iOS gubi. Dao sam samo primer za 4G, a gde je brzo povezivanje za uređaje u blizini? Smart View? To je sve jedan klik na tom S8 ili S7... Privatni režim je na jedan klik... Snimanje razgovora? Baš sam zvao advokata, imao dumb 6s, dumb brale nego šta, nema snimanja za dumb iOS, advokat sve lepo objasni, ali ja ne baratam pravnim terminima i ne zapamti svih 20 min, e, ide pod mač 6s isti dan, ode, bio srećan ko dete kad sam se vratio na droid.
E da, ovaj 6s pored S8 izgleda kao iz kamenog doba.

Poslednja izmena:
A ja sam ovo isto radio sa drugarovom sedmicom i s8 je svaku aplikaciju brže otvorio osim jedne igrice ne secam se sad koje

Realnije bi bilo paljenje/gašenje nekih opcija koje svakodnevno koristim, nekad više puta u toku dana. Recimo, kao primer, na iOS ugasi 4G, koliko treba vremena i klikova? Pa ga kasnije uključiš, e tu trku pri svakodnevnom korišćenju iOS gubi. Dao sam samo primer za 4G, a gde je brzo povezivanje za uređaje u blizini? Smart View? To je sve jedan klik na tom S8 ili S7... Privatni režim je na jedan klik... .

E ovo si potpuno u pravu.
To je stvar koji mnogi zanemaruju kada pricaju da je ios brzi od androida. Zbog nekih njihovih retardiranih resenja.
Jbs sekundu brzeg učitavanja aplikacije kad ja moram da bunarim po settingsu za nesto sto na Androidu odradim svajpom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno