Hardversku navigaciju? Misliš istanjili silicijum i smanjili broj tranzistora? Ne znam sta je to hardverska navigacija..zbunio si me.Ma biće to OK, jeste displej ogroman, ali su skinuli hardversku navigaciju i ivice dodatno smanjili ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
pa sto bre ne napisa "tastere"? 🙂
U pravu si.Stvarno tužno. Ja volim da koristim Samsung telefone, ali od S5-S6 i unosa edga (koji je po meni čisto pomodarstvo), ništa novo da izbace. Briga me za procesore i krive ekrane, gde su features? 3D dodir, hm, ok... veći ekran...Vidim ja da će note 5 da dominira u mom džepu još par godina minimum...
Stvarno tužno. Ja volim da koristim Samsung telefone, ali od S5-S6 i unosa edga (koji je po meni čisto pomodarstvo), ništa novo da izbace. Briga me za procesore i krive ekrane, gde su features? 3D dodir, hm, ok... veći ekran...Vidim ja da će note 5 da dominira u mom džepu još par godina minimum...
To bi bukvalno bio najgori izum ikada [emoji2]Da nije to iza neki touchpad, za skrolovanje ili tako nešto?
Fali im još samo DNK
S7 EDGE
google i ostali programi odavno salju podatke u sabirne centre..Nije to tajna..Samo sto vecinu ljudi nije briga za to, jer nemaju sta da kriju...[OFFTOPIC] Zaboravili ste i "always on" voice asistente koji svo vreme prate što pričamo :d
Šalu na stranu, ne znam koliko ste pratili priču oko mailova koje je objavio Wikileaks, ali prosto je neverovatno da su bez ikakve reakcije medija i javnosti prošli predlozi koje je CEO Googla Eric Schmidt uputio Hillary Clinton
Schmidt je predložio pravljenje dosijea sa ličnim podacima za SVAKOG POJEDINAČNOG GLASAČA u USA na osnovu podataka koje Google prikupi sa smartfona i njihovo apdejtovanje u realnom vremenu, te prilagođavanje predizborne kampanje na osnovu ovih podataka :hair:[/OFFTOPIC]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari